Луната е управител на хороскопа. Много лошо аспектирана - опозиция на Слънцето и Меркурии/управтел на трети/ - това е един от източниците на противоречие със здравата мисъл, а черешката на тортата е квадрата с Плутон. Според мен, ти ще кажеш

, но май това е станало проблем някъде около 9-тата година. Възможно е тогава за е имало силно внушение от жена /може да е било просто разказ или съпреживяване на събитие/.
Без да има връзка с товя случай само ще ти дам пример, че това се преживява и отминава. В семейството ми никога не се е говорило за езотерика, окултизъм или нещо подобно. Нито пък сред приятелите ми. Интересът си беше чисто мой. Така започнах от тинейджърска възраст да чета разни страховити, първо книги, след това вестници. По едно време ме беше страх да стоя сама. И....накрая казах стига! Просто няма да чета тия глупости, които като наркотик захранват изживияванията ми и ме плашат до смърт. Бях някъде твоя възраст.
Не си мисли, че прехвърляш нещо на детето си. По скоро тревогите ти са свързани с бъдещите събития за това каква майка ще бъдеш, как ще отгледаш детето си - неща които вълнуват всяка бременна жена. Желая ти спокойно раждане, послушно бебе и много, много любов!