Здравей Гост

Western vs. Vedic astrology

• 66 Отговора
  • 15582 Прегледи
Re:Western vs. Vedic astrology
« Отговор #60 -: Август 08, 2010, 09:40:36 pm »
Аз сега изчислявах в този сайт http://www.vedicscholar.com/ има безплатен хороскоп,обаче не знам защо или и лунния знак и асцендента ми ги дава дева или и двете везни,нещо съм объркала,ама не иска да излезе като хората  :angry:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #61 -: Август 08, 2010, 09:51:50 pm »
ей, не е да се налагате бе :P
най-често по форумите тия имат проблеми с партнъорствата, малко са доминантни и тн. и обикновено се казва, че ,за да са щастливи да им се търси подобен партнъор (така е според индийците - договорка) и ти си от тия дето сами са си намерили ;Dо

Асол,
Уп баш UL това дава отражение на партъорствата, а Аl -тоо и поизводните  от нея домове
понякога очевидни неща ми се "недовиждат"
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #62 -: Август 08, 2010, 09:59:53 pm »
Аз сега изчислявах в този сайт http://www.vedicscholar.com/ има безплатен хороскоп,обаче не знам защо или и лунния знак и асцендента ми ги дава дева или и двете везни,нещо съм объркала,ама не иска да излезе като хората  :angry:
Сайта е точен - проверен е. :mellow:
Нещо ти не буташ както трябва.  ;D

Е,добре,ама на това дали е war time ili dayiling saving time,какво се предполага,че трябва да отбележа?  :-\

« Отговор #63 -: Август 08, 2010, 10:09:05 pm »
Еми не знам,излиза ми асцендент Дева,пък не е така,карай  :blink: Благодаря все пак за помоща!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #64 -: Август 08, 2010, 10:11:26 pm »
отчиташ ли, че има прецесия 23-25 гр назад

*

Asol

• 4140
« Отговор #65 -: Август 08, 2010, 10:17:37 pm »
Кая, при мен е в 10 каквото и да означава  :-\  Теб дедото като ДК май не ти се нрави  :P  Струва ми се, че повече гледат У7.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #66 -: Август 08, 2010, 10:46:18 pm »
Кая, при мен е в 10 каквото и да означава  :-\  Теб дедото като ДК май не ти се нрави  :P  Струва ми се, че повече гледат У7.

е то при мен е лагнеш+ДК+АК

твойта е  кендра дом  :)