Здравей Гост

бебе

• 13 Отговора
  • 4294 Прегледи
*

123

бебе
« -: Май 04, 2008, 05:05:25 pm »
Здравей ЗЪБОЛЕКАР,

Моля те за мнение за сън, който не ми се стори особено благоприятен:

Сънувах, че бебето на брат ми се е родило и аз се грижа за него/в реалността няма такава вероятност/. Спомням си само, че е с много черна коса, бяло лице, имам смътен спомен за очите, че са черни, но не съм много сигурна. Усещането беше едновременно хубаво и притеснително, и неопределено странно. Чудех се трябва ли да го кърмя и/или дали изобщо мога

Какво мислиш, как го тълкуваш?

бебе
« Отговор #1 -: Май 04, 2008, 05:10:06 pm »
Цитат
Здравей ЗЪБОЛЕКАР,

Моля те за мнение за сън, който не ми се стори особено благоприятен:

Сънувах, че бебето на брат ми се е родило и аз се грижа за него/в реалността няма такава вероятност/. Спомням си само, че е с много черна коса, бяло лице, имам смътен спомен за очите, че са черни, но не съм много сигурна. Усещането беше едновременно хубаво и притеснително, и неопределено странно. Чудех се трябва ли да го кърмя и/или дали изобщо мога

Какво мислиш, как го тълкуваш?
Неосъзнато засилен майчин инстинкт .
Ако правилно разбирам брат ти действително чака бебе или .....

бебе
« Отговор #2 -: Май 04, 2008, 05:44:35 pm »
Аз твоя сън го тълкувам така - вероятно брат ти ще има проблем, който ще се наложи ти да разрешиш. Обиконавено бебтата се свързват с болест. Как е със здравето той?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

123

бебе
« Отговор #3 -: Май 04, 2008, 07:28:39 pm »
Цитат
да, чака бебе, което трябва да се роди август

*

123

бебе
« Отговор #4 -: Май 04, 2008, 07:32:04 pm »
Цитат
Аз твоя сън го тълкувам така - вероятно брат ти ще има проблем, който ще се наложи ти да разрешиш. Обиконавено бебтата се свързват с болест. Как е със здравето той?
именно връзката с болест ме притесни
брат ми е добре по принцип, като изключим високото кръвно налягане и депресия, заради която пи доста дълго хапчета
няма вариант аз да му помагам, при положение, че около него има достатъчно много близки, които биха се погрижили в такъв случай, не живеем на едно и също място, аз съм далеч от тях

бебе
« Отговор #5 -: Май 04, 2008, 07:32:11 pm »
Цитат
Цитат
да, чака бебе, което трябва да се роди август
Тогава е нормално да сънуваш бебешки истории  :D,покрай бебето на брат ти се засилва и твоето желание за дете .

бебе
« Отговор #6 -: Май 04, 2008, 07:36:50 pm »
Цитат
Цитат
именно връзката с болест ме притесни
брат ми е добре по принцип, като изключим високото кръвно налягане и депресия, заради която пи доста дълго хапчета
няма вариант аз да му помагам, при положение, че около него има достатъчно много близки, които биха се погрижили в такъв случай, не живеем на едно и също място, аз съм далеч от тях
Бебетата са прекалено често нарочени за показател на болести и грижи ,но това не отговаря на истината .
В миналото заради големия брой деца и недоимъка в семействата са се таксували като грижа ,но бебето символизира новото начало ,свързва се с инстинктите заради характерните качества ,които бебето носи .

*

123

бебе
« Отговор #7 -: Май 04, 2008, 07:38:03 pm »
Цитат
Тогава е нормално да сънуваш бебешки истории  :D,покрай бебето на брат ти се засилва и твоето желание за дете .
знам за бебето отпреди почти 5 месеца, защо сега??
надявам се да си прав и болест да не е намесена

бебе
« Отговор #8 -: Май 04, 2008, 07:56:35 pm »
Цитат
Цитат
Тогава е нормално да сънуваш бебешки истории  :D,покрай бебето на брат ти се засилва и твоето желание за дете .
знам за бебето отпреди почти 5 месеца, защо сега??
надявам се да си прав и болест да не е намесена
Ти самата имаш ли семейство ?
На каква възраст си?
Имаш ли си постоянен приятел ако не си семейна ?

Често се случва на децата от едно семейство да се конкурират в живота единия да изпитва завист към постиженията на другия . Нямам представа какво ти е положението в личния план ,но ако не си семейна още съня ти подсказва завист (не в лошия смисъл).

бебе
« Отговор #9 -: Май 05, 2008, 03:17:27 pm »
Зъболекар и аз знам , че бебетата символизират ново начало.

*

123

бебе
« Отговор #10 -: Май 05, 2008, 03:47:50 pm »
Цитат

Често се случва на децата от едно семейство да се конкурират в живота единия да изпитва завист към постиженията на другия . Нямам представа какво ти е положението в личния план ,но ако не си семейна още съня ти подсказва завист (не в лошия смисъл).
хм, може и да си прав- между нас винаги е имало конкуренция, понякога по-силна от негова страна, понякога от моя

*

123

бебе
« Отговор #11 -: Май 05, 2008, 03:49:05 pm »
Цитат
Зъболекар и аз знам , че бебетата символизират ново начало.
ами..., много бих се радвала на подобно проявление на съня, всъщност най-много

бебе
« Отговор #12 -: Май 06, 2008, 02:29:36 pm »
123 , много се радвам, когато доставям удоволствие на другите.

*

Demia

• *
  • 140
Re: бебе
« Отговор #13 -: Септември 06, 2008, 12:11:46 pm »
Здравейте!  :)
И аз днес сънувах, че в ръцете си държа едно новородено много сладко бебче, което ми се усмихваше и ме пипаше по носа  ;D. И аз си го обяснявам със засиления майчин инстинкт, или може би защото в действителност брат ми си има бебче.
Приятен ден на всички желая, и с много усмивки!  ;D - ето такива!
« Последна редакция: Октомври 28, 2008, 12:17:09 pm от Demia »