Здравей Гост

Транзити на Хирон

• 334 Отговора
  • 87458 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Транзити на Хирон
« Отговор #20 -: Октомври 13, 2009, 05:04:31 pm »
На мен Хирон ми мина през Венерата, сега го чакам да направи съвпад със себе си.

А за феноменалния свят - бе то съществуваш-несъществуваш - се си страдаш. Като не съществуваш, па страдаш, че не съществуваш. Бе шибана работа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Октомври 13, 2009, 05:24:19 pm »
На мен Хирон ми мина през Венерата...

Нали това е един от прословутите аспекти на Пепеляшка?
Нова любов на хоризонта?  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #22 -: Октомври 13, 2009, 05:48:49 pm »
Е да де.
Ама е толко усукано невъзможностранна работата, че требва впрегнем сичките си магически способности, за които некой спомена наспоред Марс в 8 воден... :-[

« Отговор #23 -: Декември 13, 2010, 10:50:57 pm »
Някой има ли наблюдения върху транзита на Хирон в 5ти дом,във Водолей е  :-\

« Отговор #24 -: Декември 14, 2010, 04:06:41 am »
Някой има ли наблюдения върху транзита на Хирон в 5ти дом,във Водолей е  :-\

той сега си ходи в пакет с Нептун.
На мен ми е над северния възел.
Уж трябваше да се развивам професионално,(Нептун управлява 6 ми дом,Хирон е на МЦ в натала,възела в 5 дом..а u нещата,които правех са свързани донякъде с творчество).

Хирон и Нептун v 5 dom се отнасят  към себеизявата и влияят над любовните въпроси  (болки,сълзи,сополи,мечти,илюзии ) .
В любовта нямам много дертове освен някои стари образувания,които досаждат ,но понякога помага  ;D.

И все пак ми се щеше да направя нещо специално,да намеря призвание аа-уу.

Такива ми ти работи,Last Kiss   :blink:

Да,с Нептун са на разходка през петия ми дом.  ;D
Еее,стига тия сълзи и сополи,много ми дойдоха - мечтите и илюзиите са по принцип при мене,така че не ми влияе Нептуна и Хирона по някакъв необикновен начин в това.
Аз си мислех,че любовта ще дойде,ти хептен ме обезкуражи - дертове само,писна ми вече  :'(

« Отговор #25 -: Декември 14, 2010, 05:41:12 am »

Еее,стига тия сълзи и сополи,много ми дойдоха - мечтите и илюзиите са по принцип при мене,така че не ми влияе Нептуна и Хирона по някакъв необикновен начин в това.
Аз си мислех,че любовта ще дойде,ти хептен ме обезкуражи - дертове само,писна ми вече  :'(

еееееее.. ;D нали ти казвам..мен ме е яд,че не мога да се изстрелям и да направя нещо съществено в живота си,любовите винаги са на заден план .
А и нали писах..няма тъjни истории засега,само един бивш ми лази по нервите,но му знам слабите места и се оправяме някак.
Не се плаши. Нептун и на теб ти управлява 6 дом,може да срещнеш някои в работата (ако бачкаш) или в практиката или..знам ли..нещо от сорта  :blink:

Мерси за окуражаването!
Дано срещна!Ако има равитие ще кажа!  :wub:

« Отговор #26 -: Април 20, 2011, 05:44:39 am »
Може ли да помоля някого да сподели нещо за тр. Хирон съвпад Луна (при мен е в 12 дом) :rolleyes: Бременността е изключена!!
Благодаря!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Април 20, 2011, 05:50:17 am »
Мчи кой е казал, че транзитите на Хирон към натална Луна са индикация за бременност?  :unsure:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #28 -: Април 20, 2011, 05:56:20 am »
Лили, така бях чела някъде :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Април 20, 2011, 06:02:30 am »
Поредната астро-сензация.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #30 -: Април 20, 2011, 06:12:48 am »
Хаха, ужас ;D  :-[

« Отговор #31 -: Април 20, 2011, 06:44:04 am »
При мен след 6 градуса ще има възврат на Хирон... в 7 дом ми е. Какво да очаквам от съвпада.. :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #32 -: Април 20, 2011, 08:11:10 am »
При мен след 6 градуса ще има възврат на Хирон... в 7 дом ми е. Какво да очаквам от съвпада.. :rolleyes:

Зависи м/у кои планети попада...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #33 -: Април 20, 2011, 08:04:07 pm »
Квадрат на транзитния Хирон към Венера в пети дом-какво да очаквам според вас?

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Април 20, 2011, 08:06:36 pm »

От кой дом е аспекта? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #35 -: Април 20, 2011, 08:31:40 pm »
Направо кажете за Хирон в 5  ;D не знам на начина на живот ли ще повлияе или на детето. Може пък да се науча на нов вид любов  ;) - пък наталния ми съвпада с Венерата в 7ми.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #36 -: Април 21, 2011, 04:34:14 am »

От 8-ми.

« Отговор #37 -: Април 21, 2011, 05:06:26 am »

Зависи м/у кои планети попада...

Марая, здравей!
Наталния Хирон ми е на 11* в риби в 7 интерсептиран дом. Други планети нямам в този знак, Хирон е в опозиция с Уран и Плутон в 1 дом в дева, прави тригон с Венера и Нептун, които са в съвпад в 3 дом- скорпион и квадратура с Луна в 4 дом- стрелец. Всички аспекти на Хирон са разходящи. Предполагам че средно минава през един знак за 4 години, което ще рече ,че вероятно към края на годината ще е съвпада на транзитен с натален. Това е от позицията на новобранец като мен. Приятна вечер и благодаря!! :blink:

« Отговор #38 -: Април 21, 2011, 05:47:56 am »
транзита на хирон съвпад натална венера и южен възел при мен донесе нова любов, оптимизъм, отваряне на нови врати и беше един прекрасен период в живота ми.
в момента имам съвпад на транзитен юпитер с натален хирон, но все още няма нещо конкретно, което да се е случило..

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Април 21, 2011, 11:28:29 am »

От 8-ми.

Раждане на дете! :wub: