Здравей Гост

Транзити на Хирон

• 334 Отговора
  • 87608 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Транзити на Хирон
« Отговор #80 -: Май 13, 2011, 07:21:23 pm »
ааа споко бе  ;D

мина ми прогресивната Венера на около 2* в риби, сега се е запътил към натален Фол на ~7* в риби, а после и Слънцето на 12,12* в риби... ама хубавото е, че вече е в мои води  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #81 -: Май 13, 2011, 07:28:59 pm »
ааа споко бе  ;D

мина ми прогресивната Венера на около 2* в риби, сега се е запътил към натален Фол на ~7* в риби, а после и Слънцето на 12,12* в риби... ама хубавото е, че вече е в мои води  :P
шегувам се :)))) ама само си представи Хирон - оправя раничките (дето сам ги прави ;) ) - дезинфекции, бинтчета, мехлемчета и аха да хванат коричка и хоп идва оня морския и ммм. чудничко ...  ;D но пък току виж изскочил някои нов духовен водач :))

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #82 -: Май 13, 2011, 07:51:28 pm »
ааа споко бе  ;D

шегувам се :)))) ама само си представи Хирон - оправя раничките (дето сам ги прави ;) ) - дезинфекции, бинтчета, мехлемчета и аха да хванат коричка и хоп идва оня морския и ммм. чудничко ...  ;D но пък току виж изскочил някои нов духовен водач :))

ами може и кво ши ги правя двамата с Мишо Шамара  :-\  най-много да ме напляскат като не слушкам  :57:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #83 -: Май 13, 2011, 08:07:43 pm »
Хирон винаги е свързан с болката..., дали я усещаме или не няма значение... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #84 -: Май 13, 2011, 08:12:17 pm »
Хирон винаги е свързан с болката..., дали я усещаме или не няма значение... :blink:

не е изключено да я осъзнаем и усетим много след това

*

Марая

• 28287
« Отговор #85 -: Май 13, 2011, 08:19:59 pm »

не е изключено да я осъзнаем и усетим много след това
:72: Дааа...след преминаване на интубационния период....,когато е и по-сложен процеса на изолиране на истинския бацил...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #86 -: Май 13, 2011, 10:06:56 pm »
когато хирон ми направи точен квадрат с нат. венера бях доста добре настинала, вчера стана точен квадрата с луната и ето пак съм настинала..  :(
болката я има, но държа ключа здраво и викам неволята  ;D

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #87 -: Май 13, 2011, 10:11:09 pm »
я, ма той Хирона ми е в квадрат с Марса бре  ;D  аааааааааа колко забавно, па аз се чудя що напоследък ме боли тиквата... тцъ тцъ тцъ... а уж празна глава не боляла...

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Май 13, 2011, 10:17:09 pm »
  :57: на повечето като им е пълна с бръмбари , дали ги боли?! :unsure: :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Май 13, 2011, 10:22:54 pm »
Недей бе, че снощи сънувах как цялата ми стая се пълни с бръмбари. Приличаха на черни хлебарки, но хвърчаха във въздуха, а аз сменях крушки.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Май 13, 2011, 10:28:58 pm »
Недей бе, че снощи сънувах как цялата ми стая се пълни с бръмбари. Приличаха на черни хлебарки, но хвърчаха във въздуха, а аз сменях крушки.  ;D

То на сън е хубаво...,ама в живота.... :rolleyes:

Чуваше ли ги да бръмчат? :rolleyes:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #91 -: Май 13, 2011, 10:34:17 pm »
oo, това не е ли на пари  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Май 13, 2011, 10:36:41 pm »
oo, това не е ли на пари  ;D

Дааа, на парички е....Но с тези крушки дето е сменяла , може и да разобличи нечия глупост... ;) ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #93 -: Май 13, 2011, 10:37:39 pm »
Не бръмчаха, а се размазваха по пода и май бяха някакви кръвосмучещи. Все пак Хирон не ми транзитира върху Меркурий (да бръмчат), а върху Марс.  :rolleyes:
В тазгодишния солар имам стелиум във втори дом, да видим дали и кога ще проработи. С нагласа съм да търся втора работа, да видим идната седмица какъв ще е резултатът.

Но с тези крушки дето е сменяла , може и да разобличи нечия глупост... ;) ;D

Сефте!  ;D И без да ги сънувам, все някоя интрижка разкривам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #94 -: Май 13, 2011, 10:47:16 pm »
Не бръмчаха, а се размазваха по пода и май бяха някакви кръвосмучещи. Все пак Хирон не ми транзитира върху Меркурий (да бръмчат), а върху Марс.  :rolleyes:
В тазгодишния солар имам стелиум във втори дом, да видим дали и кога ще проработи. С нагласа съм да търся втора работа, да видим идната седмица какъв ще е резултатът.

Но с тези крушки дето е сменяла , може и да разобличи нечия глупост... ;) ;D

Сефте!  ;D И без да ги сънувам, все някоя интрижка разкривам.

То тоя стелиум във втори дом все ще се активира....Лили , на теб не ти ли предстои Юпитеров възврат....

А за разкритието- търсиме АСЦ- скорпион.... ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #95 -: Май 14, 2011, 12:18:57 am »
В момента транзитен Хирон е в точен съвпад до минута с моя натален Меркурий в 3-ти дом. Меркурий управлява 6,7, и 9 дом.
Засега няма "болка за умиралка" и се чудя дали не се хиперболизира твърде много асоциацията на влиянието на астероида със съдбата на митичния герой. щото аз болки в момента нямам, нито душевни, нито физически.

Дам, транзитният Хирон е на 5,09 гр., а наталният ми Меркурий е на 5,04 гр. ...А животът е все по-хубав! Здравей, Живот!
« Последна редакция: Май 14, 2011, 12:24:06 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #96 -: Май 14, 2011, 12:37:27 am »
Шматката тръгва ретроградно на 8.06.2011 и се маха от Меркурия ми. После чак през февруари 2012 ще се повтори за кратко съвпада и после: "Къш, птицо, проклета!"  :29:

Ако текнат кървави рани ще докладвам, в което силно се съмнявам.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #97 -: Май 14, 2011, 12:50:35 am »
Ей разгеле....
2013 Хирон ще излезе най-после от моя 7 дом . Ох, банкет ще вдихне да знаете  :49:
И  всички сте поканени  ;D ;D ;D

Какъв ти е "проблема" с Хирон? Докато стоя във 2-рия ми дом имах най-доброто материално благосъстояние, което някога съм имала...без болка, без страдание. А там са и светилата - управителите на 8-мия ми дом... и от заеми не съм пострадала. Болезнените наследствени въпроси, с които се занимавах въобще не мога по никакъв начин да ги свържа с Хирон, понеже астероидът вече излизаше от Водолей и не правеше никакви, ама никакви аспекти с натални планети, камо ли с управителите на 8-мия ми дом.

На теб прогресивен Марс ти е върху У7 и имаш опозиция на тр. Уран с натално Слънце.
« Последна редакция: Май 14, 2011, 01:20:32 am от Stella »

*

tara

• *
  • 85
  • няма такава
« Отговор #98 -: Май 14, 2011, 02:11:25 am »
Слаб Хирон , или посредствен  хороскоп и няма проблеми при транзитите.

Или енергията на Хирон не е усвоена , а индивида стига само до изявата на слънце и Луна. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Май 14, 2011, 02:14:23 am »
То тоя стелиум във втори дом все ще се активира....Лили , на теб не ти ли предстои Юпитеров възврат....

Странно, при мен транзитите работят повече по индийска домификация и по сидерал.  :-\
Не е изключено в началото на идната седмица да има събитие, но засега си трая, трябва да устискам.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.