Всеки аспект на Хирон с нодалната ос е най-кармичния миг , който натива посреща.
От това, Марая, ми става страшно, защото от една страна, сега хирон е в знака на рибите, където са наталните ми юпитер и венера, а юпитер управлява СЛВ, от друга страна е в 8 дом....Не знам защо, но за себе си, от опит, осмия дом не го свързвам с добро...
Има няма 20-на хороскопа...,като база.
Няма добър и лош дом....
На колко градуса започва 8-ми дом? В кои градуси са юпитер и венера?
К 8 е на 21, венера е на 20, юпитер на 10
К8 на 21 в риби ли е или във водолей... Щото , няма как юпитер на 10 да е в 8-ми в риби и венера на 20... 
водолей беее 
Значи управителя е Уран... 
Значи в момента хирон е в апликация с юпитер....
, за венерата е далече...
ААААА, разбрах, разбрах
ама като действието се развива в 8 дом, какъв привкус му придава дома, СПОРЕД ТЕБ- КОНКРЕТНО 
За мен Хирон ужасно прилича на Меркурий и Уран , но има и нещо Сатурново в него.... :rolleyes:
Предполагам , че не си в най-силния си период , и имаш определени колебания по отношение на парите и секса...Възможни са и многобройни връзки в такъв период...Съвпада , който ти предстои с Юпитер би могъл да се използва много ползотворно....Юпитер е отлично поставен в риби , тук той дава по много , Хирон също е полигамен...Така , че не виждам нищо опасно...Все пак би било добре да си слагаш леко юздички...