Здравей Гост

Транзити на Хирон

• 334 Отговора
  • 87488 Прегледи
*

Moonlady

• **
  • 1112
Re: Транзити на Хирон
« Отговор #200 -: Август 26, 2011, 06:39:47 pm »
При синът ми транзитира пустия му Хирон през Слънцето, а Нептуня
и той поне три пъти ще мине...баси периода, дано свърши, че и аз
малко да се съвзема...нито работа има ...ще чакам да се обърне Мерка
за да задам хорарен въпрос.... :(
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #201 -: Август 26, 2011, 10:08:25 pm »

Хирон и Нептун транзитираха в тандем през Водолей връз светилата ми. Не бой се, не се умира. Кой дом управлява Слънцето? Излишен идеализъм ще влага в делата на съответния дом, може лесно да го мамят и лъжат.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #202 -: Август 27, 2011, 09:40:13 am »

Хирон и Нептун транзитираха в тандем през Водолей връз светилата ми. Не бой се, не се умира. Кой дом управлява Слънцето? Излишен идеализъм ще влага в делата на съответния дом, може лесно да го мамят и лъжат.
Благодаря за коментара Стела. Не съм очаквала, че ще тръгне по пътя на духовното
развитие, но явно " крушката не пада далече от дървото ", има СЛВ в 12-дом.
Слънцето е в 9-дом на МЦ и упр 3-дом. Изобщо не мисли за работа,
да изкарва пари и т.н., особено след транзита на Нептун и Хирон
Нямам нищо против да се развива " духовно ", ама някой трябва да осигурява
материалната база   ;D
А Нептун ще мине за втори  път през Слънцето  лятото на 2012 г и после за трети път.....
загубих вече надежда, че ще си намери работа   :(
« Последна редакция: Август 27, 2011, 09:58:15 am от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #203 -: Август 27, 2011, 01:15:45 pm »
А Нептун ще мине за втори  път през Слънцето  лятото на 2012 г и после за трети път.....
загубих вече надежда, че ще си намери работа   :(

Със Слънце в Риби ли е синът ти?
Не знам дали е от транзита на Нептун или така е изначално заложено - тях наистина много силно трябва да ги разтърси или притисне нещо, за да поемат инициативата за материалното си осигуряване в свои ръце, други неща ги влекат.
В такъв случай някой сатурнов транзит пО ще свърши работа.  :wub:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #204 -: Февруари 10, 2012, 09:43:19 pm »
Момичета, искам да помоля тези, които имат вече опит и желание да споделят неща за -
тр. Хирон през У3,У8/Венера, У7/Меркурий, У5/Луна съвпад Ас
- не се случва за първи път, беше доста болезнено, разделих се с мечти, хора и т.н. Случването не беше такова, каквото очаквах...
Та, всеки път ли е едно и също, нали уж две еднакви неща няма?
Сега имам идея за един курс свързан свързан с алтернативна медицина, а също и да подновя упражненията по йога... А в личен план отново ли ще доведе до загуба на здрав разум и лутане в тъмнина, изобщо подходящ ли е за надежди в любовта или по-добре да се изчака да премине и тогава с пълна пара напред ;D

Благодаря :)

« Отговор #205 -: Февруари 11, 2012, 10:58:17 am »
Аз си  спомням единмного важен период.споменах за него в другата тема.Когато премина през АЦ беше много важен момент в моето израстване, момент на осъзнаване и т.н Романтика,цикъла на Хирон не е ли около 50год,как ще се повтаря  :rolleyes: ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #206 -: Февруари 11, 2012, 12:44:40 pm »
Валя, миналата година нали за кратко Нептун и Хирон бяха в риби. Не ми се връща да гледам точно като време, по спомени мисля, че беше около м. май.
Това за осъзнаването и уж израстването ми е ясно, четох вече. Благодаря ти :blink:

« Отговор #207 -: Февруари 11, 2012, 01:09:44 pm »
А, аз никак не ти помогнах  ;) Нямам много наблюдения,особено за Хирон. Единствено този период го приписах на него,защото нямаше на какви др аспекти да се дължи. А и при мен нат Хирон е в 5 дом, транзитния активира точно тази област. Интересно ми е много за него,защото най-малко информация има. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #208 -: Февруари 11, 2012, 03:07:05 pm »
Момичета, искам да помоля тези, които имат вече опит и желание да споделят неща за -
- не се случва за първи път, беше доста болезнено, разделих се с мечти, хора и т.н. Случването не беше такова, каквото очаквах...
Сега имам идея за един курс свързан свързан с алтернативна медицина, а също и да подновя упражненията по йога... А в личен план отново ли ще доведе до загуба на здрав разум и лутане в тъмнина, изобщо подходящ ли е за надежди в любовта или по-добре да се изчака да премине и тогава с пълна пара напред ;D

Ти колко си годишна, че да ти са се случвали всичките тези неща във връзка с Хирон. Я си погледни другите, много по-важни, аспекти на тежки планети, спрямо личните. Хората доста пресилено се сугестират по отношение на Хирон. С Хирон в Риби трябва да направиш доброволна жертва.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #209 -: Февруари 11, 2012, 03:30:32 pm »
Почти на 25г. Да, гледам, но мен тр. Хирон ме интересува. Благодаря ти, Стелла :blink:

Както и да е... Не ми отговаряйте на тъпите въпроси :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #210 -: Февруари 11, 2012, 03:37:31 pm »

Ако има аспект на Хирон към оста 6-12 ти и /или/ към нат.,прог.,дир.Луна...едва ли ще намериш по-подходящо време за начинанието си.

А за останалите ще кажа...,че Хирон е не по-малко важен...от травиалните планети. Е ..,да и той не е хапка за всеки...,а и за него трудно се прави КОПИ-ПЕЙСТ... ;D ;)/слабо инфо/....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #211 -: Февруари 11, 2012, 03:38:54 pm »
Почти на 25г. Да, гледам, но мен тр. Хирон ме интересува. Благодаря ти, Стелла :blink:

Както и да е... Не ми отговаряйте на тъпите въпроси :P

Романтика, щом си на 25 години, няма как да си преживяла същите тези аспекти на Хирон, защото както ти каза Валя по-горе, той за 50 години обикаля целия хороскоп.
Въпросите ти не са тъпи. Аз също имам в момента съвпад на тр. Хирон с натален Меркурий в Риби и предстои съвпад на Хирон с транзитна Венера на 11 гр.
« Последна редакция: Февруари 11, 2012, 03:59:54 pm от Stella »

« Отговор #212 -: Февруари 11, 2012, 03:39:06 pm »
Не са тъпи въпросите ти. Недей така! Имах транзитен Хирон в едновременен съвпад с АС, У5 и прогресивна Венера. По-добре да не разказвам. ;D Но по същото време прогресивна Луна беше в последния градус на Везни в разходящ съвпад с Плутона ми в 8-ми дом, а транзитен Сатурн беше в 7-ми в апликираща опозиция с натално Слънце (У7). Ясно е оттук, че кризата ще да е била свързана с партньорствата. Така че виждаш, че работата не може да бъде преписана изцяло на Хирон.

« Отговор #213 -: Февруари 11, 2012, 04:08:31 pm »
Ех, Марая аз си мислих, че точно сега му е времето  ;D

Стелла, поставям си картата за малко време щото имам чувството, че само аз виждам нещо или нищо :lol:

Мирабелла, благодаря ти. Аз не искам да обвинявам, която и да е планета, астероид или каквото е там. Просто искам да знам какво вероятно събитие може да даде и как да го преработя по успешен начин. Нали астрологията е затова, да даде някаква насока. Бог ни е дал възможността да правим избор, нека да се опитаме поне да го направим успешен :wub:
« Последна редакция: Февруари 11, 2012, 09:21:41 pm от romantica »

*

Stella

• 7765
« Отговор #214 -: Февруари 11, 2012, 04:13:35 pm »
Благодаря за кратата, ще я разгледам подробно. Но, за да си се чувствала и преди по същия начин, няма как да го отдаваш на Хирон, защото той не може за 25 години да ти обиколи 2 пъти картата и да застане в същото положение.

*

Asol

• 4140
« Отговор #215 -: Февруари 11, 2012, 04:15:46 pm »
Романтика вероятно има предвид ретроградното му движение.  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #216 -: Февруари 11, 2012, 04:17:30 pm »
Очертават ти се любов и брак - тр. Нептун - У1 на трон в първи дом в съвпад натална Луна - У5 и с натален Меркурий - У7. Честито, пак ще си говорим. Той Нептун има да се мандахерца около асцендента ти, та не се знае на коя спирка от ретроградното или дирекционно движение ще се случат нещата, но ще се случат.  :wub: А, стига рИва по тоз Хирон. Марш отатък в темата за Нептун!  ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #217 -: Февруари 11, 2012, 04:21:41 pm »
Е, то докато дойде Нептун на градуса на Луната и на Меркурий доста вода има да изтече, но във всеки случай този период вероятно ще е по-значим за нея. Романтика пита за сега, че ще й транзитира отново през същите планети имайки предвид, че Хирон е бил вече на същия този градус.

Романтика, а може би ще преоткриеш себе си по един нов начин и съответно може да откриеш какво искаш и какво ще е най-добро за теб. Може и да се влюбиш, ако вече не си, но си имай едно на ум.

« Последна редакция: Февруари 11, 2012, 06:33:15 pm от Asol »

« Отговор #218 -: Февруари 11, 2012, 04:51:49 pm »
тоЗ Хирон ми е една от най-неясните планети,както и Лунните възли, почти никаква информация няма за тях. Добре,че ви открих вас и чета вашия опит,та малко от малко схващам за какво иде реч  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #219 -: Февруари 11, 2012, 06:52:19 pm »
Ех, Марая аз си мислих, че точно сега му е времето  ;D

Стелла, поставям си картата за малко време щото имам чувството, че само аз виждам нещо или нищо :lol:

Мирабелла, благодаря ти. Аз не искам да обвинявам, която и да е планета, астероид или каквото е там. Просто искам да знам какво вероятно събитие може да даде и как да го преработя по успешен начин. Нали астрологията е затова, да даде някаква насока. Бог ни е дал възможността да правим избор, нека да се опитаме поне да го направим успешен :wub:

Аз точно това казвам...,че едва ли ще имаш по подходящо време....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците