Здравей Гост

Транзити на Хирон

• 334 Отговора
  • 87579 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Транзити на Хирон
« Отговор #240 -: Май 25, 2012, 09:17:22 pm »
аа, Papy, моля те, заповядай  :blink:
всички мнения са добре дошли  :blink:

при мен периода е бил много значим, във всякакъв аспект - ново начало - смяна на местоживеене / друг град /, поставяне на стабилни основи в професионален план; връзка, преминала в постоянно партнъорство  :blink: и преди да кажете , разбира се, че  е имало и други значими транзити ...   

*

Papy

• 4343
« Отговор #241 -: Май 25, 2012, 09:19:27 pm »

Грейс, плутон през иц-знам за какво говориш :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #242 -: Май 25, 2012, 09:30:27 pm »

да ти кажа, в началото на транзита имаше промени, но все в посока местоживеене, установяване, покупка на жилище, пускане на корени, така да се каже. доста по-късно, не се размина и без проблеми около здравето на родител.

*

Grace

• 2257
« Отговор #243 -: Май 25, 2012, 09:35:09 pm »
Не мощно ,ами направо страшно. :blink: Според теб ,кое в натала ми дава индикация все пак да извлека и положителното от този период на транзитни Хирон/Плутон в 1 -ви дом и твърдите аспекти към планетите ми?
Юпитер по това време е бил в 5-ти ,но и Сатурн там  ;D

натален тригон Сл/Нептун. още повече, че Слънцето е в Риби и У9.
съвпад Юпитер/Уран секстил Асц

не знам как отработваш опозицията Сл/Плутон по оста 4-10 дом.

*

Stella

• 7765
« Отговор #244 -: Май 25, 2012, 09:35:52 pm »

да ти кажа, в началото на транзита имаше промени, но все в посока местоживеене, установяване, покупка на жилище, пускане на корени, така да се каже. доста по-късно, не се размина и без проблеми около здравето на родител.

Мой приятел го преживява в момента. И той имаше грижи около здравето на майка си - сърдечна операция, а също и имотни дела, и проблеми. Същият, който спечели едно от делата си в европейския съд за един реституиран имот при мунданния тригон на Плутон в Козирог с Юпитер в Телец, в който участваше и наталния му съвпад Юпитер/Плутон на асцендента му в Дева. Но част от имотните му дела още продължават.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #245 -: Май 25, 2012, 09:36:41 pm »

Точно в същия ред, но на мен там са ми и луна и венера, така че имаше и мои здравословни проблеми
После хирон направи квадрат с нодалната, после нодалните в квадрат и беше..
После сатурн през първи..а бе... Купон  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #246 -: Май 25, 2012, 09:39:38 pm »
е, тебе здраво са те метнали тежките;  :blink:
но Плутон в 4-и - недвижими имоти, промени в дома, здраве на родител, ... класически проявления.

*

Grace

• 2257
« Отговор #247 -: Май 25, 2012, 09:42:43 pm »
Е,значи  все пак не са толкова "черни" транзитите на Хирон през главните оси все пак,щом сме" оживели" и продължаваме да се смеем. ;D

да ти кажа, с тр. Хирон, съвпад Дсц в момента, май няма да се смея много  ;D
но той е само част от общия пейзаж  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #248 -: Май 25, 2012, 09:46:31 pm »
е, тебе здраво са те метнали тежките;  :blink:
но Плутон в 4-и - недвижими имоти, промени в дома, здраве на родител, ... класически проявления.

Мдаа-през това време и тр уран от 6-ти ми направи тао-квадрат с у6 и у7 и 8-ми (нептун-марс)
Ама сега се надявам с всички вече да се обичаме  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #249 -: Май 25, 2012, 09:52:22 pm »
И да се върна на хирон
Та значи по това време той беше в 5-ти, и въпреки че нито с раждането имаше усложнения, нито с детето - слава Богу, майчинството ми се стори ад

*

Grace

• 2257
« Отговор #250 -: Май 25, 2012, 09:54:23 pm »
Наистина му е силно влиянието при транзит ,но се усеща ако е силно поставен по знак,домо ,аспекти в натала. При мен тр.Хирон съвпад с АСЦ ,секстил Юпитер/Уран,тригон Слънце/Хироннодална ос,след 2 години съвпад и с Марс ,квадрат Меркурий -обрат на живота ми във всички сфери,но този транзит съвпадна и с този на Плутон.В началото на периода-бум ,купони,любов,успех и след това...рязко-скъсване с всичко познато,игриво,сигурно и започна "ходенето по мъките" :angry: ,но и срещи с необикновени хора и книжки. ;D

Да си дойдем на думата.  :72:

Няма как да не съвпаднат транзитите на Хирон с тези на тежките планети ,след като неговия пълен цикъл е част от техния.По-важно е в кой знак се случва мунданния съвпад и през кой дом транзитира по това време. :blink:
В случая тр.Хирон е бил в Стрелец -силен по знак и съвпад с Плутон ,става още по-мощен.Но при мен и при Grace наталния Хирон са в нетипични за него знаци и от там поне при мен начинът по който ме накара да открия себе си беше по разрушителен,болезнен начин.

ролята на Хирон в твоя хороскоп е да откриеш, да преосмислиш и осъзнаеш себе си - натален Хирон в Овен

*

Grace

• 2257
« Отговор #251 -: Май 25, 2012, 09:56:43 pm »
И да се върна на хирон
Та значи по това време той беше в 5-ти, и въпреки че нито с раждането имаше усложнения, нито с детето - слава Богу, майчинството ми се стори ад

странно, защо пък ? дали е било от Хирон? но четох, че Хирон се свързва със бременност и това да имаш дете с някого / в синастрията / . интересно дали някой би могъл да го свърже с такова проявление в картата си?

*

Papy

• 4343
« Отговор #252 -: Май 25, 2012, 10:03:36 pm »
Да...да опознаеш себе си
А като е в седми?

*

Papy

• 4343
« Отговор #253 -: Май 25, 2012, 10:10:36 pm »
Да...да опознаеш себе си
А като е в седми?

" Да виждаш собствените си грешки в партньора си" -цитирам  :blink:

Мда, знам  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #254 -: Май 25, 2012, 10:14:25 pm »
Не мощно ,ами направо страшно. :blink: Според теб ,кое в натала ми дава индикация все пак да извлека и положителното от този период на транзитни Хирон/Плутон в 1 -ви дом и твърдите аспекти към планетите ми?
Юпитер по това време е бил в 5-ти ,но и Сатурн там  ;D

натален тригон Сл/Нептун. още повече, че Слънцето е в Риби и У9.
съвпад Юпитер/Уран секстил Асц

не знам как отработваш опозицията Сл/Плутон по оста 4-10 дом.

Ще ти отговоря за Слънце/Плутон ,но без думичките -отработване ,разработване,наработване и тем подобни,винаги тяхното използване в тази материя ми е звучало несвойствено. :-X
"Удрям се ","сблъсквам се" с  всичко ухаещо на Плутон-първо съм започнала с баща ми  и майка ми ,после във връзките си ,докато работех няколко години с работодатели и с тях ,после със себе си и така докато разбрах ,че властта това съм аз и аз това е властта.
Е,прекалено съм обсебена от себе си -ето го аспекта Слънце/Плутон ,за да властвам над себе си,а след като това не искам да се случва с мен ,не трябва и да се държа така с другите-опозиция. ;)
Не съм работила,разработила и т.н. -просто се уморих да се "блъскам" в другите -много "синини" се натрупаха,не е естетически красиво,нали  ;D

добре казано  :blink: това и очаквах да чуя, особено що касае домовата опозиция - родители, работодатели ...

*

Stella

• 7765
« Отговор #255 -: Май 25, 2012, 10:19:43 pm »
Наистина му е силно влиянието при транзит ,но се усеща ако е силно поставен по знак,домо ,аспекти в натала. При мен тр.Хирон съвпад с АСЦ ,секстил Юпитер/Уран,тригон Слънце/Хироннодална ос,след 2 години съвпад и с Марс ,квадрат Меркурий -обрат на живота ми във всички сфери,но този транзит съвпадна и с този на Плутон.В началото на периода-бум ,купони,любов,успех и след това...рязко-скъсване с всичко познато,игриво,сигурно и започна "ходенето по мъките" :angry: ,но и срещи с необикновени хора и книжки. ;D

Да си дойдем на думата.  :72:

Няма как да не съвпаднат транзитите на Хирон с тези на тежките планети ,след като неговия пълен цикъл е част от техния.По-важно е в кой знак се случва мунданния съвпад и през кой дом транзитира по това време. :blink:

Това не променя факта, че при такъв съвпад не можеш да отдиференцираш чистото влияние на Хирон.
Най-болезнените събития в живота ми са били при негативни транзити на Сатурн и Плутон, без участието на Хирон. И при съвпад на възел с Луна. Преживяла ли си съвпад на възел с Луна ?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #256 -: Май 25, 2012, 10:22:49 pm »
За да се изучи влиянието на една планета (астероид), трябва да се отдиференцират всички странични фактори.  Наскоро преживях чист съвпад на Хирон с Меркурий, без смущаващи аспекти. И трябва да ви кажа, че болка няма. Трябваше да направя жертва. Оттук нататък аз свързвам Хирон с доброволната жертва.

*

Stella

• 7765
« Отговор #257 -: Май 25, 2012, 10:24:49 pm »
При всеки човек транзитите на съответните планети ,тук включваме и Хирон влияят по различен начин ,според това какво показва натала-факт.

Не отричат този факт. В горното изречение има една фактическа грешка обаче. Хирон няма как да се включва сред планетите.

*

Stella

• 7765
« Отговор #258 -: Май 25, 2012, 10:26:28 pm »
И да се върна на хирон

странно, защо пък ? дали е било от Хирон? но четох, че Хирон се свързва със бременност и това да имаш дете с някого / в синастрията / . интересно дали някой би могъл да го свърже с такова проявление в картата си?

:72: НЕ.

*

Stella

• 7765
« Отговор #259 -: Май 25, 2012, 10:29:02 pm »
При всеки човек транзитите на съответните планети ,тук включваме и Хирон влияят по различен начин ,според това какво показва натала-факт.

Не отричат този факт. В горното изречение има една фактическа грешка обаче. Хирон няма как да се включва сред планетите.

Няма такава-затова написах "...тук включваме и Хирон " заради темата и не съм го поставила в графата с планетите. :blink:
не се разбира в този смисъл, а в смисъла, че го причисляваш  :blink: