Здравей Гост

Транзити на Хирон

• 334 Отговора
  • 87640 Прегледи
*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Re: Транзити на Хирон
« Отговор #300 -: Май 15, 2013, 07:48:13 pm »
Как ли действа транзитен Хирон върху Десцендента?

А, и мен много живо ме интересува  ;) Давайте коментари или опит .. В Риби Хирон кулминира
Винаги когато Хирон пресича осите настъпва коренна  промяна в живота на човека -АСЦ,ИЦ,ДЕСЦ,МС..
В случая когато късае ДЕСЦ промяната е в партньорството.Пресичайки тази ос брака може да бъде поставен на изпитание ,но може и да не е развод,може да започне нова връзка и да завърши с брак ,а може и дългогодишно съжителство да премине в законен брак.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Grace

• 2257
« Отговор #301 -: Май 15, 2013, 07:52:44 pm »
Как ли действа транзитен Хирон върху Десцендента?

А, и мен много живо ме интересува  ;) Давайте коментари или опит .. В Риби Хирон кулминира
Винаги когато Хирон пресича осите настъпва коренна  промяна в живота на човека -АСЦ,ИЦ,ДЕСЦ,МС..
В случая когато късае ДЕСЦ промяната е в партньорството.Пресичайки тази ос брака може да бъде поставен на изпитание ,но може и да не е развод,може да започне нова връзка и да завърши с брак ,а може и дългогодишно съжителство да премине в законен брак.

Да, звучи съвсем логично. А дали има някой, който го е преживял?

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #302 -: Май 15, 2013, 07:57:25 pm »
Хирон е на 7 градуса от моя ДЕСЦ, когато настъпи ще споделя :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Grace

• 2257
« Отговор #303 -: Май 15, 2013, 08:01:17 pm »
Сега погледнах...интересно, наистина, когато Хирон е минал през Асц-та бях влюбена/болезнено/, при минаването през ИЦ съм започнала сериозна връзка  :blink: Следва Дсц -та ..

Моят натален Хирон обаче е в 7 дом, сигурно има значение.

*

Uran

• 6041
« Отговор #304 -: Май 15, 2013, 08:07:59 pm »
Преживяла съм транзит на Хирон през десц. Не е имало ексцесии в личните отношения, но имаше възможност да не подпишем много важен за нас договор.

*

Grace

• 2257
« Отговор #305 -: Май 15, 2013, 08:11:11 pm »
Преживяла съм транзит на Хирон през десц. Не е имало ексцесии в личните отношения, но имаше възможност да не подпишем много важен за нас договор.

А нещо по позицията на Хирон по дом и знак в натала можеш ли да вържеш с транзита през Дсц-та и 7-и?

*

Papy

• 4343
« Отговор #306 -: Май 15, 2013, 08:14:45 pm »

Така е, може и партньорства важни, но е на принципа: "ако го направя може тотално да се прецакам, ако не-също"
И вече всекиму според натала

*

Uran

• 6041
« Отговор #307 -: Май 15, 2013, 08:22:27 pm »

А нещо по позицията на Хирон по дом и знак в натала можеш ли да вържеш с транзита през Дсц-та и 7-и?

Хирон ми е в съвпад със СЛВ и Венера в овен- 9 дом.
Договорът имаше отношение с 9 дом. Иначе, на мен в 7 дом ми е водолей.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #308 -: Май 15, 2013, 08:35:04 pm »
Не знаех, че хирон кулминира в риби, мен скоро ме очаква съвпад със слънцето в 8ми дом.

Аз съм преживяла хирон на десцедента, нямаше нещо съществено, може би вече тогава сериозно си пропукаха нещата със съпруга ми, но значимо събитие нямаше. Но понеже имам планета в 7ми дом, като съм гледала назад ефимеридите установявам, че значимите събития са при съвпади с нея, а не с десцедента.

*

Uran

• 6041
« Отговор #309 -: Май 15, 2013, 09:00:07 pm »
Не знаех, че хирон кулминира в риби, мен скоро ме очаква съвпад със слънцето в 8ми дом.

Аз съм преживяла хирон на десцедента, нямаше нещо съществено, може би вече тогава сериозно си пропукаха нещата със съпруга ми, но значимо събитие нямаше. Но понеже имам планета в 7ми дом, като съм гледала назад ефимеридите установявам, че значимите събития са при съвпади с нея, а не с десцедента.

И при мен събитията ескалираха при съвпада с планетите в 7 дом.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #310 -: Май 15, 2013, 09:19:18 pm »
При съвпад на тр хирон с ДС,се запознах с мъжа ми.2005 година.
Живеем без брак,имам водолей на ДС.

« Отговор #311 -: Май 15, 2013, 10:19:22 pm »
При мен е на 5 градуса от Десцендента.Ще става нещо ама да видим какво ще е!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #312 -: Май 16, 2013, 03:17:33 pm »
Аз сега го видях че е на 13 в Риби а ДЕСЦ е на 17....ууууууу права си ще става нещо ама какво? :rolleyes:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #313 -: Май 16, 2013, 03:29:52 pm »
При мен мина още на 3.25 градуса риби през ДЦ, нищо не ми се случи, но аз не съм и очаквала де.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #314 -: Май 16, 2013, 03:44:21 pm »
Транзитите на Хирон не действат изолирано, а и със сигурност протичат на фона на други транзити, в които участват по-важни небесни тела.

Ако все пак трябва да отчета събитие, протекло на фона на хиронов транзит през ъглов дом, това е наскорошното ми преместване - в края на миналата година, тр. Хирон в съвпад с Марс на ИЦ. Но мястото не е ново, става въпрос за завръщане в наследствен имот, в който вече съм живяла. Сега съм тук сама, но има доста спомени.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #315 -: Май 16, 2013, 04:50:14 pm »
В момента тр. Хирон ми тригонира Юпитера, у10/11, намира се в 9 дом.
Квадратира ми и Марс, у2, в 10 дом.

Нещо ми е неуловим като енергия. Уж трябваше да има каляска от тиква и мишешки коньове, стъклена пантофа...пък няма никой.  :lol:  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #316 -: Май 16, 2013, 04:51:35 pm »
Ако не са тикви, ще са тиквеници.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #317 -: Май 16, 2013, 04:56:33 pm »
В момента тр. Хирон ми тригонира Юпитера, у10/11, намира се в 9 дом.
Квадратира ми и Марс, у2, в 10 дом.

Нещо ми е неуловим като енергия. Уж трябваше да има каляска от тиква и мишешки коньове, стъклена пантофа...пък няма никой.  :lol:  :-[
Не става така! Трябва да има аспект едновременно и към Юпитер и към Венера и към Нептун. Пък и тригона е слаб...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #318 -: Май 16, 2013, 04:58:40 pm »
Пепеляшкината врата може и никога да не се отвори, ако чакаме аспект на Хирон едновременно към трите планети. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #319 -: Май 16, 2013, 05:03:55 pm »
При мен миналата година се отвори и беше много забавно. Постоянно ме преследваха някакви мъже,ама нали си имам приятел та не им обръщах много внимание  :blink: Иначе беше лудница! Постоянно някой искаше да се запознае с мен,покани за кафета,ресторанти,подаръци...