Здравей Гост

Транзити на Хирон

• 334 Отговора
  • 87432 Прегледи
*

Emma

• *
  • 321
Re: Транзити на Хирон
« Отговор #320 -: Май 16, 2013, 05:18:02 pm »
Че това ли е вратата на Пепеляшка?  :-[
Аз очаквах нещо по-различно, някой Принц или поне неочакван късмет в нещо. Не искам много, предвид, че съм голям карък и се радвам на малките неща.

А то било за мъже...  :-[ На мен тр. Юпитер ми тригонира в момента Слънцето, което е у7, в 8 дом. И аз получавам някакви смахнати предложения, което е много странно. Но това не го отдавам на Хирона, а на Юпитера.
Но като е Юпитер, не е кой знае какво. Просто повече варианти, но ни един не си струва.  :-[

Аз очаквах ефект "Уау" от този Хирон. Да падна възнак неочаквано.  ;D Да ми се подкосят краката от таза надолу. Де да знам, нещо силно да е, запомнящо се.

« Отговор #321 -: Юли 27, 2013, 09:46:45 am »
При мен в момента е в точен съвпад с Дсц, в точна опозиция с Венера и опозиция 2* с Луната ми. В натала Хирон е в Х дом, аспектира в почти точни секстили Асц, Венера и Луната, точен тригон с Плутон (У3) и опозиция с Нептун (У7). Надявам се да има някакви събития, но за сега няма особено такива. От вчера всъщност прогресивната ми Луна е в Лъв в XI дом и се надявам все пак темите по Лъв и най-вече любовта.. да бъдат на дневен ред и да се проявят по някакъв благоприятен за мен начин:)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #322 -: Декември 07, 2013, 09:16:07 pm »
При мен е на 5 градуса от Десцендента.Ще става нещо ама да видим какво ще е!

Май стана нещо с тоя Хирон на ДСЦ ;)
Я сподели при предложението за брак къде ти беше тр. Хирон!

« Отговор #323 -: Декември 25, 2013, 03:11:07 pm »
В момента Хирон транзитира през моя 7дом.Образува тригони с Луна(У12) и Плутон(У4),но не знам как да ги интерпретирам. :confuse3:
Като цяло относно партньорствата/явните врагове съм в една мъгла,в дълбока заблуда.Въобще не мога да видя ясно отсрещната страна-Нептун добре си изпълнява задълженията. ;D
Като се сетя,че това няма да трае ден или месец и.... :33: :33:

Случайно намерих темата. ;)

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #324 -: Декември 25, 2013, 04:38:13 pm »
И какво имаш да споделиш по темата?

« Отговор #325 -: Декември 25, 2013, 04:42:15 pm »
Някой да сподели,ако може,за тригони на тр.Хирон към Луна/Плутон.При мен,аспектът е разходящ,но не знам с какво да го свържа. :confuse3:

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #326 -: Декември 26, 2013, 03:39:02 pm »
В най-трудния ми в емоционално отношение период, тр.Хирон е бил точно на МЦ.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #327 -: Декември 26, 2013, 04:12:31 pm »
В най-трудния ми в емоционално отношение период, тр.Хирон е бил точно на МЦ.
оказа се, че и при мен е било така  :rolleyes:
Значи си работят картите ;)  Все пак МЦ като връх и  най-видната точка на хороскопа ..не би ли трябвало дори и Хирон да транзитира там да се случват хубави неща..Хирон има и положителни качества?!?! А при мен беше само болка и душевни мъки.

« Отговор #328 -: Декември 26, 2013, 04:20:28 pm »
Транзитен Хирон е бил на АС, когато имах едновременно проблеми в работата, обучението и личния живот. За компенсация ухажори не ми липсваха, но уви, аз имах очи само за неподходящия. По същото време транзитен Сатурн в 7-ми в опозиция с У7, та на този аспект основно отдавам окончателното разпадане на отношенията.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #329 -: Декември 26, 2013, 04:28:49 pm »
Тогава и аз като Мирабела виждах само и единствено неподходящия,на пиадестал го бях издигнал,а Хирон не правеше никакви други отрицателни аспекти.. Трябваха ми години да се прогледна

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #330 -: Декември 26, 2013, 04:35:56 pm »
Хм..колко съвпадат нещата - аз бях направо ослепяла от любов, а той освен за секс за нищо друго не ставаше.Първокласен мошеник !!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #331 -: Декември 26, 2013, 09:20:17 pm »
А аз сега като имам транзитен хирон секстил венера и юпитер,да чакам ли принц? Или секстила не се брои? ;D

*

astro

• 475
« Отговор #332 -: Декември 26, 2013, 10:24:57 pm »
А аз сега като имам транзитен хирон секстил венера и юпитер,да чакам ли принц? Или секстила не се брои? ;D

БроЙш ...и броиш...,защото секстила дава възможност.От теб зависи дали ще я употребиш! ;)
И..не го чакай принца..,нали си принцеса. Потърси си загубената обувка :P :blink: ;)/ с две думи чувства,време ,енергия/...може да те чака в близката пицария на ъгъла...,в плод-зеленчука,на улицата...
Принцовете намират принцесите,които ги търсят! :P

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #333 -: Декември 27, 2013, 08:41:09 am »
Големи сте образи ;D :P

« Отговор #334 -: Април 18, 2014, 07:58:46 pm »
Скоро Хирон ще ми кацне върху Десцендента...Какво ви се е случвало при такъв транзит? Омъжена съм от 2 седмици и ми е любопитно...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд