Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291896 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #1040 -: Март 25, 2012, 12:36:15 am »
Марая, аз мисля писах по-горе относно партньора/ите.  :blink: Партньорската ос е силно акцентирана (това се подразбира и от акцентираната натална Венера, която освен пари , ценностна система, любовта ... показва и партньора в наталната карта/ . акцентираната натална партньорска ос (АЦ/ДЦ ) подчертава важността и полето на действието. Не знам дали имаш партньор в момента, с когото да има някаква обща дейност по Уран и Меркурий. Ако няма такъв, то значи че ще се появи и освен партньори (професионално) ще станете и партньори (семейни начала). За мен картата ти ще работи в насока партньор, новаторски дейности по Уран/Меркурий, пари. Така я виждам схемата като цяло, а за детайлите може да се погледнат транзитите за предстоящата година.  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1041 -: Март 25, 2012, 01:01:13 am »
Марая, аз мисля писах по-горе относно партньора/ите.  :blink: Партньорската ос е силно акцентирана (това се подразбира и от акцентираната натална Венера, която освен пари , ценностна система, любовта ... показва и партньора в наталната карта/ . акцентираната натална партньорска ос (АЦ/ДЦ ) подчертава важността и полето на действието. Не знам дали имаш партньор в момента, с когото да има някаква обща дейност по Уран и Меркурий. Ако няма такъв, то значи че ще се появи и освен партньори (професионално) ще станете и партньори (семейни начала). За мен картата ти ще работи в насока партньор, новаторски дейности по Уран/Меркурий, пари. Така я виждам схемата като цяло, а за детайлите може да се погледнат транзитите за предстоящата година.  :blink:

:blink: Имам такъв партньор..,дори и от няколко месеца съжителствам с него...

5-ти дом..са и децата... ;).А те също могат да бъдат партньори... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #1042 -: Март 25, 2012, 01:06:12 am »
Значи, всичко е ясно. Предстои ти да изявиш таланта си и да направите пари с партньора и децата.  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1043 -: Март 25, 2012, 01:09:51 am »
Значи, всичко е ясно. Предстои ти да изявиш таланта си и да направите пари с партньора и децата.  :blink:

Заминава за чужбина дъщеря ми..,но в момента води дела...-фирмени...Та по това разсъждавах... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1044 -: Март 25, 2012, 11:25:50 am »
Не знам дали вече усещам осезателно аз прогресивното си новолуние (точният градус и при мен ще е май/юни), но имам чувството, че трябва да обърна света, просто не мога да стоя тук и сега, побъркващо е. Върху натален Нептун в 11ти дом в Стрелец е и направо ме ръчка така, че не знам накъде да хвана. И Меркурий е там, и той. Да, пише ми се, но това вътрешно напрежение не ми дава да се концентрирам какво искам да пиша.  :-[ Като перманентно дрогирана съм, в някакъв изблик на енергия, която само в спорта успявам да избия някак, но и това не е достатъчно, защото след два часа интензивна тренировка, аз съм пак кукуряк.  :o Това новолуние сега тригонира прогресивното. Венерата я бомбардират разни Юнони, Вертекси, тр Марс пак ще мине върху нея, пък тр венера и Юпитер ще кацнат на ИЦто след 2-3 седмици... Не знам какво ще правя, ще взема да избухна накрая.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #1045 -: Март 25, 2012, 11:40:09 am »
От октомври 2011 до преди около месец имах прогресивно пълнолуние. Много труден и компромисен период в личните взаимоотношения. Вече се разпадна и луната клони към натално МЦ, а след това и към тригон с рождените светила. Определено се диша по-леко.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1046 -: Март 25, 2012, 01:33:33 pm »
  Ааа, Стела и аз съм така, както и че прогр.Слънце е в съвпад с наталната ми Луна, а прогр.Луна беше опозиция на нея...И при мен вече се разхожда, но явно все още си действа....още ми е рано да направя равносметка...Очаква че ще ми просветне след поне 2-3 месеца...

*

Grace

• 2257
« Отговор #1047 -: Март 25, 2012, 03:23:13 pm »
прогресивната ми Луна влезе в Дева  :blink:
и е в опозиция на МП Сл/Луна, върху който пък е транзитен Нептун.
дали има някой преживял нещо подобно - прогресивна Луна към МП Сл/Луна имам предвид  :blink:

« Отговор #1048 -: Март 25, 2012, 03:43:38 pm »
  Ми преживяла съм го, но не съм го отразила, щото забравям да следя за мидпойнтите било е преди 2 години, малко след като е почнал новия ми солар за 2010г. Нямам кой знае какви спомени....мидпойнта ми е на 0.19 във Водолей края на 8-ми дом...Ако ми зададеш конкретен въпрос може би ще го свържа със събитие.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1049 -: Март 25, 2012, 03:49:06 pm »
Дейзи, имало ли е конкретно проявление по отношение на партнъорството? прогресивната Луна при теб в съвпад ли е била или опозиция на МП ?

« Отговор #1050 -: Март 25, 2012, 04:02:14 pm »
  Опозиция е била. Всъщност по него време, моето Парче=Отвъд обичта, се запознава с момиче от нета и се среща с нея, залюбват се, а ние понеже все се караме и сдобряваме, аз не съм го забелязала неговото хлътване, пък може и да съм катализирала нещата, знам ли. Та сега правя връзка, ако си спомняш беше коментирала нещо за моята опозиция на прогр.Луна с натална Луна :soe:прогр.Слънце - та нещата са точно така...От тогава се е започнало. Той като се скара с нея идва при мен, за да си напомпи егото с обич...после пак се сдобряват....и така в крайна сметка аз отдавна съм взела решение че трябва да си вървя по пътя. И той е пред дилема, защото не иска да ме загуби, а аз не искам с обвързан да си имам работа....Да си изживее там любовта...а аз вече съм преориентирана и мисля че нещата тръгнаха да се случват..Нооо, много ме е страх, защото този сентагонски Плутон може да ми ги сервира всякакви...Просто който, няма такива гадни аспекти няма идея за кво иде реч...Значи, за да си вържеш картинката, добавям че Отвъд обичта е Водолей, с Асц Скорпион, неговата Венера е в съвпад с мое Слънце, което ще рече, че в момента транзитния Плутон ни разказва играта, а неговата прогресивна Венера е в съвпад с моята Луна и моето прогр.Слънце - разбираш ли какво опъване и противопоставяне се получава....и не искаме да скъсаме, съзнателно трябва да го направя защото иначе ще се наложи Вселената да се намеси.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1051 -: Март 25, 2012, 04:17:16 pm »
Daisy, тоя твоя не мога да го разбера ! какво толкова ви пречи да се вземете, но .. вие си знаете.  :unsure: звучи ми като любов.
да, спомням си, че ти бях писала.
опозицията ти е била дек 2009 - ян 2010. сега се сетих, че ти имам картата  :blink:
прогр Мерк / У1 при теб / е бил съвпад с МП Сл/Луна също. но не мога да разбера новото във връзката ви кое е било? той те е оставил заради друга? началото на края?

замислих се също, дали знака на МП Сл/Луна има нещо общо със партнъора? в твоя случай - Водолей? или пък е само съвпдение... :unsure:

« Отговор #1052 -: Март 25, 2012, 04:31:03 pm »
  Всъщност аз съм го идеализирала на времето, пожелах си го като обект - мъж за женене и все към това се стремях в тази връзка. А той точно от това бяга, иска да ме има за вечна приятелка или любовница нямам идея...но сериозно ми заявява на моята упоритост, че никога няма да се ожени за мен. Иска мома, неженена, аз съм мома но имам голям син вече, а той досега не се е женил  :blink:. От друга страна дава ми нещо, което само един водолейски тип може да разбере - свободаааа, и моята Водолейска Луна го разбира и оценя...Но плутоновия аспект много ни пречи и на двамата -щото по някакъв начин имаме усещането че си принадлежим...Най-странното е че момата също има с него много интересна синастрия, защото нейните домове са 1 към 1 като моите, възлите са наобратно на моите - та при тях връзката е по Луни и Лилит, докато при нас е по Венера и Плутон повече...За това което трябва да се изживее, ще се изживее....
   Да, оставя ме, но не може....аз много пъти го провокирах....и все още е така, началото на края, края на начолото...

*

Grace

• 2257
« Отговор #1053 -: Март 25, 2012, 04:37:33 pm »
чела ли си описанието на Линда Гудман за Мъжа Водолей и за отношението му към брака ? много полезно четиво !
звучи ми едно към едно като описание на твоя Водолей  :blink:

« Отговор #1054 -: Март 25, 2012, 04:40:56 pm »
 ;D Много отдавна, хубаво че ми припомни сега ще я препрочета....Абсолютно...Но аз вече съм се отказала от него. Неговата мома е Водолейка, двамата са с луни Риби, нека се обичат и да се вземат...
  Та както казах вече се разхожда точната опозиция мина ЮЛВ-то, мина ИЦ-то, сега вече е в 4-ти дом...та май наистина почнах да се отлепям от него...Но Вселената си ми помага, за което съм благодарна.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1055 -: Март 25, 2012, 07:09:49 pm »
прогресивната ми Луна влезе в Дева  :blink:
и е в опозиция на МП Сл/Луна, върху който пък е транзитен Нептун.
дали има някой преживял нещо подобно - прогресивна Луна към МП Сл/Луна имам предвид  :blink:

Пушиш ли? При прогресивна Луна в опозиция с Меркурий много лесно се спират цигарите. А също е справяш лесно с диети за отслабване.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1056 -: Март 25, 2012, 07:55:23 pm »
не пуша.
с дир Юпитер на Асц ми е малко трудно с диетите, но става въпрос за 1-2 кг. по принцип, съм си слабичка  :blink:
и нямам опозиция на пр Луна с Меркурий / това след 1 година предстои /

нещо по партнъорствата ще е, Стела..

Аз знам, че опозицията ти предстои.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1057 -: Март 25, 2012, 07:57:07 pm »
чела ли си описанието на Линда Гудман за Мъжа Водолей и за отношението му към брака ? много полезно четиво !

Да, повечето се женят, а сетне изневеряват на жените си и поддържат паралелни връзки.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1058 -: Март 25, 2012, 08:45:03 pm »

Цитат
Да, повечето се женят, а сетне изневеряват на жените си и поддържат паралелни връзки.

това е определен стереотип и е валиден за всички зодии. надали важи само за мъже Водолей. дори смятам, че те не са типични представители на тоя стереотип.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1059 -: Март 25, 2012, 08:47:28 pm »

Цитат

това е определен стереотип и е валиден за всички зодии. надали важи само за мъже Водолей. дори смятам, че те не са типични представители на тоя стереотип.

Исках да поставя акцента върху това, че НЕ се развеждат, а поглеждат в страни.