Опозиция е била. Всъщност по него време, моето Парче=Отвъд обичта, се запознава с момиче от нета и се среща с нея, залюбват се, а ние понеже все се караме и сдобряваме, аз не съм го забелязала неговото хлътване, пък може и да съм катализирала нещата, знам ли. Та сега правя връзка, ако си спомняш беше коментирала нещо за моята опозиция на прогр.Луна с натална Луна :soe:прогр.Слънце - та нещата са точно така...От тогава се е започнало. Той като се скара с нея идва при мен, за да си напомпи егото с обич...после пак се сдобряват....и така в крайна сметка аз отдавна съм взела решение че трябва да си вървя по пътя. И той е пред дилема, защото не иска да ме загуби, а аз не искам с обвързан да си имам работа....Да си изживее там любовта...а аз вече съм преориентирана и мисля че нещата тръгнаха да се случват..Нооо, много ме е страх, защото този сентагонски Плутон може да ми ги сервира всякакви...Просто който, няма такива гадни аспекти няма идея за кво иде реч...Значи, за да си вържеш картинката, добавям че Отвъд обичта е Водолей, с Асц Скорпион, неговата Венера е в съвпад с мое Слънце, което ще рече, че в момента транзитния Плутон ни разказва играта, а неговата прогресивна Венера е в съвпад с моята Луна и моето прогр.Слънце - разбираш ли какво опъване и противопоставяне се получава....и не искаме да скъсаме, съзнателно трябва да го направя защото иначе ще се наложи Вселената да се намеси.