Забелязах странна синхроничност между мен и приятеля ми - и на двамата пр. Луни в момента са в съвпад с натални Венери - при него във везни, при мен в овен... някой има ли идея как би могло да се тълкува?
Честито ми прогресивна Луна в Телец. Освен да гледам да не напълнея, някакви препоръки за безопасно ползване? Всичките ми 4 нат. планети в Скорпион ще опозира, като започнем от 2 * 32 Плутон. :blink:
Цитат на: ini в Август 09, 2013, 10:31:57 amЧестито ми прогресивна Луна в Телец. Освен да гледам да не напълнея, някакви препоръки за безопасно ползване? Всичките ми 4 нат. планети в Скорпион ще опозира, като започнем от 2 * 32 Плутон. :blink: Не е задължително да напълнееш. Моята е в Рак в момента,а прогресивния ми АЦ е във Везни,но не ми се е отразило върху теглото.
На женска фигура и 2 килограма личат. Независимо от ръст и костна система, уви.
Цитат на: Нова в Август 09, 2013, 12:05:59 pmНа женска фигура и 2 килограма личат. Независимо от ръст и костна система, уви.зависи къде са залепнали тези 2 кг. :blink:на кое място точно! ... На някои места просто е очевадно!
Цитат на: Нова в Август 09, 2013, 12:05:59 pmНа женска фигура и 2 килограма личат. Независимо от ръст и костна система, уви.Е то нямаше такова кюфте Лятото работих в Албена и ходих на стол-а за персонал на хотел Добруджа, голям кеф ти казвам. Аз за шведски маси умирам
Цитат на: ini в Август 09, 2013, 12:12:13 pmЦитат на: Нова в Август 09, 2013, 12:05:59 pmНа женска фигура и 2 килограма личат. Независимо от ръст и костна система, уви.Е то нямаше такова кюфте Лятото работих в Албена и ходих на стол-а за персонал на хотел Добруджа, голям кеф ти казвам. Аз за шведски маси умирам Хаха, питаш ли ме. От същото място се подхлъзнах по плоскостта и година и половина по-късно бях 74 кг.
Аз съм спряла да тренирам и отслабнах след което, по-точно се получи като изчистване след качване на мускулна маса на прогресивна в стрелец.
Прогресивната луна в телец я чувствам много добре, за разлика от тази в овен, тогава бях нервак голям и от нерви и силни лекарства много ядях, та напълнях, но сега обичам да си готвя вкусотии, угаждам си, но не пълнея, напротив, взела съм мерки. Определено съм много по-спокойна, само като направи опозе с плутона много ме боля гърло и мислях, че имам рак, но мина, дядо почина, но то е и от транзитите, така че като цяло съм доволна от тази луна. Ще имам и новолуние в телец на К2 догодина на рождения си ден, дано да започна нов и по-хубав етап от живота си. И честно казано предпочитам да съм по-пълна и спокойна, отколкото слаба и изнервена.
А през кой дом ти минава? Нямам ти карта, затова питам.При мен е в 1 и искам постоянно да се разкрасявам, само за прически и дрехи мисля, изобщо за външния си вид Което ми е странно, защото съм по-мъжки тип жена, нося дънки и кецки, а сега се заглеждам по рокли, чанти и бля-бля женски работи. Усещам, че женското в мен се пробужда, щом и в децата се заглеждам.
Впечатления т прогресивна Луна в Лъв? :rolleyes: