Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 292411 Прегледи
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #1320 -: Август 09, 2013, 10:34:16 am »
Забелязах странна синхроничност между мен и приятеля ми - и на двамата пр. Луни в момента са в съвпад с натални Венери - при него във везни, при мен в овен... някой има ли идея как би могло да се тълкува?

Равновесие между чувства и желания, емоционално. Ако натално аспекта не е тежък?
Но Везни - Овен - са в опозиция в момента?
Ти как го чувстваш?

« Отговор #1321 -: Август 09, 2013, 11:24:17 am »
Честито ми прогресивна Луна в Телец. Освен да гледам да не напълнея, някакви препоръки за безопасно ползване? Всичките ми 4 нат. планети в Скорпион ще опозира, като започнем от 2 * 32 Плутон.  :blink:
Не е задължително да напълнееш. Моята е в Рак в момента,а прогресивния ми АЦ е във Везни,но не ми се е отразило върху теглото.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1322 -: Август 09, 2013, 11:29:40 am »
Честито ми прогресивна Луна в Телец. Освен да гледам да не напълнея, някакви препоръки за безопасно ползване? Всичките ми 4 нат. планети в Скорпион ще опозира, като започнем от 2 * 32 Плутон.  :blink:
Не е задължително да напълнееш. Моята е в Рак в момента,а прогресивния ми АЦ е във Везни,но не ми се е отразило върху теглото.
Няма как да ти се отрази на теглото в твоя случай. За Телец е известно, че е чревоугоден знак, на някой дава такова отражение.

« Отговор #1323 -: Август 09, 2013, 11:40:06 am »
Стана ми любопитно и реших да проверя къде ми е била ПР Луна през 2005-та година когато малко се бях поугоила  :blink: Ама е била в Овен и съм отслабнала когато е била в Телец след втората половина на знака  :blink:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1324 -: Август 09, 2013, 11:43:47 am »
Аз съм спряла да тренирам и отслабнах след което, по-точно се получи като изчистване след качване на мускулна маса на прогресивна в стрелец.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1325 -: Август 09, 2013, 12:01:04 pm »
Аз напълнях с малко/много 2007 г., когато е прогресирала през водолей, 6ти дом. Но за моя ръст, качени 5-6 кг са доста, за някой са нищо. Тогава е и квадратирала всичко нат. в Скорпион.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1326 -: Август 09, 2013, 12:04:40 pm »
Аз съм с Венера в Телец и като ми мина от там Луната отслабнах зверски. Де тоя късмет.... След 25 години де  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #1327 -: Август 09, 2013, 12:05:59 pm »
На женска фигура и 2 килограма личат. Независимо от ръст и костна система, уви.

« Отговор #1328 -: Август 09, 2013, 12:09:50 pm »

зависи къде са залепнали тези 2 кг.  :blink:
на кое място точно! ...
На някои места просто е очевадно!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Нова

• 3491
« Отговор #1329 -: Август 09, 2013, 12:11:51 pm »

зависи къде са залепнали тези 2 кг.  :blink:
на кое място точно! ...
На някои места просто е очевадно!

Да, зърната вадят очи, буквално.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1330 -: Август 09, 2013, 12:12:13 pm »
Е то нямаше такова кюфте  ;D  Лятото работих в Албена и ходих на стол-а за персонал на хотел Добруджа,  голям кеф ти казвам. Аз за шведски маси умирам  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #1331 -: Август 09, 2013, 12:13:20 pm »
Е то нямаше такова кюфте  ;D  Лятото работих в Албена и ходих на стол-а за персонал на хотел Добруджа,  голям кеф ти казвам. Аз за шведски маси умирам  ;D

Хаха, питаш ли ме. От същото място се подхлъзнах по плоскостта и година и половина по-късно бях 74 кг.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1332 -: Август 09, 2013, 12:16:18 pm »

Хаха, питаш ли ме. От същото място се подхлъзнах по плоскостта и година и половина по-късно бях 74 кг.
Много са опасни тези места!  ;D

« Отговор #1333 -: Август 09, 2013, 12:21:37 pm »
През 2001 когато съм била на 15 за два месеца от 50 станах 60 кг. Беше ужасно! Прогресивния ми АЦ тъкмо е сменял знака и от Дева е преминал във Везна. Появиха ми се страшно много ухажори,въпреки че си мислех,че изглеждам като прасе. Успях да отслабна чак 3 години по-късно от само себе си. Влезнах в болница и само за седмица бях 4 кг надолу. После продължих да слабея,за да се одундя само 1 по-късно отново. На 19 пак бях дебела,когато Луната е била в Овен и 2 години по-късно когато Луната е била в Телец отново започнах да слабея прогресивно. Свалях по 3 кг на седмица без да пазя диета. Слава Богу 7 години по-късно съм си запазила теглото и се надявам така да си остане  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1334 -: Август 09, 2013, 01:11:51 pm »
Аз съм спряла да тренирам и отслабнах след което, по-точно се получи като изчистване след качване на мускулна маса на прогресивна в стрелец.
Края на януари 2014 година прогресивната луна ще смени знака си при мен.Ще влезе в стрелец.Силно се надявам да ме ободри и да ми донесе повече щастие от живота.Но още тази година - октомври ,ще влезе в 5ти дом.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1335 -: Август 09, 2013, 01:37:20 pm »
Прогресивната луна в телец я чувствам много добре, за разлика от тази в овен, тогава бях нервак голям и от нерви и силни лекарства много ядях, та напълнях, но сега обичам да си готвя вкусотии, угаждам си, но не пълнея, напротив, взела съм мерки. Определено съм много по-спокойна, само като направи опозе с плутона много ме боля гърло и мислях, че имам рак, но мина, дядо почина, но то е и от транзитите, така че като цяло съм доволна от тази луна. Ще имам и новолуние в телец на К2 догодина на рождения си ден, дано да започна нов и по-хубав етап от живота си. И честно казано предпочитам да съм по-пълна и спокойна, отколкото слаба и изнервена.
Започвам на 2* опозиция с Плутон, ще видя и аз. Надявам се на по-голямо спокойствие също. Теб чаках да се изкажеш, защото горе долу сме на една възраст и един знак на Луната.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1336 -: Август 09, 2013, 01:50:01 pm »
А през кой дом ти минава? Нямам ти карта, затова питам.
При мен е в 1 и искам постоянно да се разкрасявам, само за прически и дрехи мисля, изобщо за външния си вид ;D Което ми е странно, защото съм по-мъжки тип жена, нося дънки и кецки, а сега се заглеждам по рокли, чанти и бля-бля женски работи. Усещам, че женското в мен се пробужда, щом и в децата се заглеждам.
Това е добре, отразява се на аза ти и все пак, щом ти е приятно и се чувстваш добре, защо не. :) При мен минава през 9ти.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1337 -: Август 09, 2013, 02:01:39 pm »

Впечатления т прогресивна Луна в Лъв?  :rolleyes:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #1338 -: Август 09, 2013, 02:06:09 pm »

Впечатления т прогресивна Луна в Лъв?  :rolleyes:

Да, чудесен период - забавления, пътувания. Много срещи с приятели, контакти, изява в работата. Няма да останеш незабелязана.
Лично аз станах малко по-ярка относно бижута, дреха. Иначе имам строг, по-семпъл стил на обличане.
Косата ми стана по-лъвска /прическата, де/. Но моята по натал е в Овен, и тук се чувстваше у дома си.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1339 -: Август 09, 2013, 02:08:20 pm »
И при мен е там. Чак чудесен период не е вече, понеже е в 6 натален дом, но докато беше в 5, наистина си беше супер - нови хора, пътувания, забавления. Освен това човек проявява по-голяма склонност към показност.