Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291990 Прегледи
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #360 -: Май 26, 2010, 09:27:44 am »
Ама то излиза, че където и да ти е  Луната, все не е гот. :o

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #361 -: Май 26, 2010, 09:35:23 am »
Мойта прогресивна излиза от 12 прогресивен и се възкачва върху прогресивен асцендент.

Бе не знам от луната ли е, от Нептуна ли е, от тау квадрата ли е, от Хирон ли е...ама аз вече почвам леко да претръпвам, то човек се тормози, тормози, па и това писва...

*

Asol

• 4140
« Отговор #362 -: Май 26, 2010, 09:45:34 am »
Най-добре е човек да няма Луна  :mellow:

« Отговор #363 -: Май 26, 2010, 09:46:38 am »
Мойта прогресивна излиза от 12 прогресивен и се възкачва върху прогресивен асцендент.

На интровертния период му се вижда края  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #364 -: Май 26, 2010, 09:51:46 am »

Ей това е истината!Боже,как не си понасям скорпионската Луна-искам я я в Телец,я във Водолей ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #365 -: Май 26, 2010, 10:45:05 am »
моята е в 9-ти дом и е на 29*42 Дева.....скоро ще смени знак.... :rolleyes:....ммм дано да ме по отпусне малко  :blink:....то и Слънцето е в такива градуси, но в Рак.....би трябвало съвсем скоро да усетя свежия повей.... :blink:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #366 -: Май 26, 2010, 12:13:11 pm »

Ей това е истината!Боже,как не си понасям скорпионската Луна-искам я я в Телец,я във Водолей ;D

Все тая -пак ще ти пречи на  Слънцето   ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #367 -: Юли 04, 2010, 12:16:24 pm »
прогресивната луна е на 8*24 в козирог. наталния сатурн е на 10*51 в риби. според вас работи ли секстила?
за статистиката , аспекта м/у луна и стурн в натала е точен секстил.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #368 -: Юли 04, 2010, 12:26:07 pm »
Искам да ви кажа, че събития се случват и след като аспектът на прогресивната Луна се е разпаднал.
Моята приятелка, която роди наскоро, има Юпитер в 3 гр. 50 мин. Дева в 7 дом в радикса. Бебето се ражда при прогр. Луна в 5 гр. 53 мин. Дева. Орбисата е повече от два градуса вече. Прогресивната Луна няма мажорни аспекти с други планети, а съвпадът с Юпитер се е разпаднал вече.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #369 -: Юли 04, 2010, 12:28:12 pm »
При мен събития е имало при сходящ аспект на прогр. Луна, при орбиса по-голяма от един градус (както е прието да се разглежда).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #370 -: Юли 04, 2010, 12:55:17 pm »
знам аз , че ще дойдеш ти на мойта ;D.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #371 -: Юли 04, 2010, 01:19:23 pm »
Незнам в коя тема, що не е било тук..но Аурора каза, че го е забелязала и аз проверих, май и при мен беше при разпадащ се аспект на по-широк орбис. Като остане време ще проверя да докладвам. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #372 -: Юли 04, 2010, 01:30:38 pm »
Да, +/- 2 градуса, като най-силно е на разходящ. Това важи с особена сила при транзитите.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
« Отговор #373 -: Юли 04, 2010, 03:13:34 pm »
Събитието си мисля не зависи от това дали е сходящ или разходящ аспекта на Луната, а като цяло от "наместването" на всички други фактори, които действат в определена насока.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #374 -: Септември 13, 2010, 07:39:38 am »
Да ви споделя.
Имам прогресивна луна във везни от към една година.Но от вчера започвам да усещам някаква болка като че ли в левия бъбрек :(Днес ще се обаждам да запиша час за преглед :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #375 -: Септември 13, 2010, 09:20:50 am »
Да ви споделя.
Имам прогресивна луна във везни от към една година.Но от вчера започвам да усещам някаква болка като че ли в левия бъбрек :(Днес ще се обаждам да запиша час за преглед :-\

За твое успокоение, не можеш да се разболееш от нещо сериозно, ако нямаш натални предпоставки за това. Може да е временно неразположение, което е обратимо.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #376 -: Септември 13, 2010, 12:19:22 pm »
Да права си.Чак за сряда записах час.Дано не е нещо сериозно....но доста ми е зле :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #377 -: Септември 13, 2010, 01:04:18 pm »
Да права си.Чак за сряда записах час.Дано не е нещо сериозно....но доста ми е зле :unsure:

Милки , луната ще влезе в стрелец , ще квадратира риби , нормално е усещането за неразположение.
Какви аспекти има венера в момента и къде е в натала..?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #378 -: Септември 13, 2010, 03:44:07 pm »

Милки , луната ще влезе в стрелец , ще квадратира риби , нормално е усещането за неразположение.
За прогресивната или транзитна луна говориш?
Венера е в 10дом,в момента транзитира през 4ти дом,съвпад ми е с лилит :unsure: и скоро ще прави опозиция със стелиума ми от венера марс луна и сатурн(е не съвсем скоро :-[)

*

Марая

• 28287
« Отговор #379 -: Септември 13, 2010, 03:55:24 pm »

За прогресивната или транзитна луна говориш?
Венера е в 10дом,в момента транзитира през 4ти дом,съвпад ми е с лилит :unsure: и скоро ще прави опозиция със стелиума ми от венера марс луна и сатурн(е не съвсем скоро :-[)

За транзитната говоря.....