Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 292035 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #380 -: Септември 16, 2010, 01:20:04 pm »
Да ви споделя.
Имам прогресивна луна във везни от към една година.Но от вчера започвам да усещам някаква болка като че ли в левия бъбрек :(Днес ще се обаждам да запиша час за преглед :-\
Вчера ходих на лекар,голям смях падна ;D Сигурно се дължи на меркурия в ретро сянката си.
Отивам аз на лекар нефролог.Сядам и започвам да разказвам къде ме е боляло(защото като отидох вече не ме болеше)и посочвам с ръка.И лекарката казва "я пак покажете" и казва ама там не са бъбреците,те са ето тук и ми посочва гърба :o
Еми не сте за мен,може би сте за невролог(или е възможно да имате ишиас) или нещо да сте настинала. ;D ;D
И...си тръгнах по живо по здраво :lol:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #381 -: Септември 16, 2010, 01:29:47 pm »
Да ви споделя.
Имам прогресивна луна във везни от към една година.Но от вчера започвам да усещам някаква болка като че ли в левия бъбрек :(Днес ще се обаждам да запиша час за преглед :-\
Вчера ходих на лекар,голям смях падна ;D Сигурно се дължи на меркурия в ретро сянката си.
Отивам аз на лекар нефролог.Сядам и започвам да разказвам къде ме е боляло(защото като отидох вече не ме болеше)и посочвам с ръка.И лекарката казва "я пак покажете" и казва ама там не са бъбреците,те са ето тук и ми посочва гърба :o
Еми не сте за мен,може би сте за невролог(или е възможно да имате ишиас) или нещо да сте настинала. ;D ;D

бъбреците са над кръста  ;D ;D ;D  знам ги, понеже боледувах като дете от тях, но много хора си мислят, че са под кръста или на самият кръст  :57:

и бъди сигурна, че като заболи бъбрек е ужасно. обаче ако е лека болката чай от коса от царевица + мечо грозде е идеалният лек  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #382 -: Септември 16, 2010, 01:31:45 pm »
Да ви споделя.
и мен ме боляха кръста и бъбреците тези дни....
и моята П Луна е във Везни..със Т Сатурн отгоре й + квадрат към Н Слънцето....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #383 -: Септември 16, 2010, 01:39:00 pm »
Да ви споделя.

бъбреците са над кръста  ;D ;D ;D  знам ги, понеже боледувах като дете от тях, но много хора си мислят, че са под кръста или на самият кръст  :57:

и бъди сигурна, че като заболи бъбрек е ужасно. обаче ако е лека болката чай от коса от царевица + мечо грозде е идеалният лек  ;)
Мерси Вещичке :blink:

« Отговор #384 -: Септември 16, 2010, 10:26:35 pm »
Искам да кажа нещо за прогресивната Луна в Скорпион. Моята  :blink: В натала управлява 12-ти дом.

Много странно, но откакто е в Скорпион имам наблюдения, че мнооого рядко сънувам  :unsure:, а аз сънувам иначе често. Даже сутрин съм се събуждала уморена от сън. Иначе спя спокойно, защото /предполагам/ ми тригонира наталната в РАк.. Догодина през юни влиза в стрелеца  :sagittariuss: Ураааа! :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #385 -: Септември 17, 2010, 06:09:58 pm »
Много странно, но откакто е в Скорпион имам наблюдения, че мнооого рядко сънувам  :unsure:, а аз сънувам иначе често. Даже сутрин съм се събуждала уморена от сън. Иначе спя спокойно, защото /предполагам/ ми тригонира наталната в РАк.. Догодина през юни влиза в стрелеца  :sagittariuss: Ураааа! :blink:

аз пък много сънувам,но това идва от факта,че все още е в 8 дом.Странно защо,но сънищата ми станаха много интензивни и запомнящu ce отпреди 2 месеца  :unsure:.

Наистина ли прогресивна Луна в 8 дом провокира големи промени,на мен не ми се случи нищо кой знае колко трансформиращо,а до 4-5 месеца ще ингресира в 9 дом.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #386 -: Септември 17, 2010, 06:20:30 pm »
Искам да кажа нещо за прогресивната Луна в Скорпион. Моята  :blink: В натала управлява 12-ти дом.

Моята натална луна е в телец. Упр. 8-ми дом - мунданно скорпион. За престоя й в 12-ти дом и натален скорпион въобще не искам да си спомням,  :( тежък , изтощителен и изморителен период.
В мига в който премина в стрелец нещата станаха различни във всяко отношение....
Сега е в козирог :(- стара , балсамична , абе сатурнова луна....макар , че 2-ри дом при мен е с отлично поставени планети и не е наранен....В очакване на пр. новолуние къмто 2012 по темата прогресивна луна ще имам много да споделям предвид предстоящите аспекти....По отношение на сънищата- сънувам много сега!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #387 -: Септември 18, 2010, 06:38:10 am »
Да ви споделя.

Милки, пусни се стерилна урина и иди на ехограф, ако са бъбреците
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #388 -: Септември 18, 2010, 07:54:33 am »
Да ви споделя.

Милки, пусни се стерилна урина и иди на ехограф, ако са бъбреците
Явно не са,благодаря все пак :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #389 -: Октомври 11, 2010, 03:18:19 am »
Прогресивната луна "ми влезе"  ;Dв 4ти дом :rolleyes:Може би от днес...знам ли?
Но в момента е на точния градус на ИС.
Още 10 градуса ще бъде във везни но вече в 4ти,а после в скорпион :'(
И сега какво,всичките ми емоции ще бъдат насочени към дома и семейството ми ,така ли?

« Отговор #390 -: Октомври 11, 2010, 03:23:39 am »
И сега какво,всичките ми емоции ще бъдат насочени към дома и семейството ми ,така ли?

Отразява желанието ти да си останеш в къщи  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #391 -: Октомври 11, 2010, 03:30:05 am »

Отразява желанието ти да си останеш в къщи  ;)
Ааааа да,може би си права.Ето защо много ,много не ми се почваше работа последната седмица :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #392 -: Октомври 11, 2010, 03:32:18 am »
Пр. луна в 4-ти- темите за дома....Милки някъде бях писала за това , точно за твойта луна...потърси,,,, ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #393 -: Октомври 11, 2010, 03:42:35 am »
Пр. луна в 4-ти- темите за дома....Милки някъде бях писала за това , точно за твойта луна...потърси,,,, ;D
Да ще се разровя :blink:
Само исках да ви съобщя ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #394 -: Октомври 11, 2010, 03:55:34 am »
Направих и справка с Каръл Ръшман.Тя казва,че когато прогресивната луна е в кардинален знак(както е при мен във везни),събитият стават достояние на много хора.Аз говорех с много хора за това,както и с вас ако не се лъжа.И преди точният аспект се случва събитието.
Казва,че ако прогресира през 10ти ,човека или ще го повишат или ще го уволнят(напусне и т.н).
Ето на мен е по оста 4ти 10ти  и аз водих много преговори с фирмата,но накрая стигнах до заключението ,че няма да продължа там.
И от утре ще ми подготвят документите.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #395 -: Октомври 11, 2010, 04:25:00 am »
Milkyway , изтискай си един лимон и го изпий
разреден с вода, помага и за бъбреци и за настинка  ;D
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #396 -: Октомври 11, 2010, 05:11:13 am »
Много е важна , много .....Пр. луна е изключителната и най-важната част в предсказателната астрология...
Има ролята на Сатурн...., това е нещото , което следва да знаем...,след това е лесно... :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #397 -: Октомври 11, 2010, 03:43:54 pm »
Milkyway , изтискай си един лимон и го изпий
разреден с вода, помага и за бъбреци и за настинка  ;D
Мерси Моонлейди,но нямам за щастие проблем с бъбреците ;)

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #398 -: Октомври 11, 2010, 04:42:08 pm »
Чакам с нетърпение прогр. Луна да излезе от  8 дом - скоро еееееее!!!
А когато прогр. Венера се запъти към МС какво се очаква да е действието й!

*

Марая

• 28287
« Отговор #399 -: Октомври 11, 2010, 04:44:37 pm »
Чакам с нетърпение прогр. Луна да излезе от  8 дом - скоро еееееее!!!
А когато прогр. Венера се запъти към МС какво се очаква да е действието й!

;D , тъкмо питах в другата тема къде ти е ПР. луна?
В кой знак ще влезе Рая?