Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 292066 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #420 -: Октомври 12, 2010, 01:59:44 am »
Марайче, грешка грешка....
пр. Луна на пр. АЦ............за мъжо   
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #421 -: Октомври 12, 2010, 02:01:39 am »

Ако не гледаме Пр. КУСПИДИ , значи сме гола водаааа.... :wink2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #422 -: Октомври 12, 2010, 02:03:19 am »
Какви са ви впечетленията от пр. Луна на нат. АЦ ?
Светлина в тунела , светлина и свобода .....Красота! :blink:

:97: Отгога я и се точа само я чакам да ми светне.....че няма такова затъмнение!
Докато дишаш...надявай се!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #423 -: Октомври 12, 2010, 02:03:51 am »

Гола вода и печурки и кал по гърба .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #424 -: Октомври 12, 2010, 02:05:41 am »
Когато пр. Луна е минала през нат АЦ при мен, верно ми е светнало. Тогава прогледнах, че  бившия ми мъж освен да ми пречи в живота и да ме дърпа назад, за друго не става.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

holanda

« Отговор #425 -: Октомври 12, 2010, 02:09:50 am »
]

това се отнася само за Асц,Дсц,МЦ,IC или по принцип? Прогресивна Луна е на К9 дом при мен,но не очаквам събития преди да влезе в дома.Или трябва.. :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #426 -: Октомври 12, 2010, 02:13:26 am »
]

това се отнася само за Асц,Дсц,МЦ,IC или по принцип? Прогресивна Луна е на К9 дом при мен,но не очаквам събития преди да влезе в дома.Или трябва.. :o

Кой ти каза , че се отнася само за кардиналните оси? :o ;D
Няма такова нещо....Другите домове да не са на Крис? ;D
Гледа се всичко...,без изключение....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #427 -: Октомври 12, 2010, 02:28:04 am »
Когато моята телешка луна премина от 7 в 8 дом, получих такъв шамар от живота, че ми трябваше дълго време да се съвзема и да продължа напред. Връщайки се назад, установих, че нещата които ми се случиха са били точно при преминаването на прогр. Луна от 7 в 8 дом.
След като доста дълго време не спирах да рева и да се самосъжалявам, дойде момента, в който си наложих да се изправя отново и да продължа.
Преди да ми се случи всичко това бях много самонадеяна, мислех си, че светът се върти около мен, но ми показаха, че не е така. Наказаха ме!
След като емоцията поотмина, започнах да гледам на нещата от друг ъгъл.

Сега, при преминаването на прогр. Луна от 8 в 9 дом, ми предстои и съвпад на прогр. Луна с натална Венера.

*

Марая

• 28287
« Отговор #428 -: Октомври 12, 2010, 03:11:04 am »

Сега, при преминаването на прогр. Луна от 8 в 9 дом, ми предстои и съвпад на прогр. Луна с натална Венера.

Съвпада на луна и венера ще те направи по-мека , по чувствена , ще промени по един нежен начин много неща...Това ще бъде положителен период в живота ти...Радвай се и го оцени .... :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #429 -: Октомври 21, 2010, 09:43:11 pm »
Гледам си картата и откривам все нови и  нови аспекти.
Какво забелязах сега?!
Прогр. Луна отива в 9 - Рак, като малко преди това прави съвпад с Венера и опозиция с Нептун (натални).
След това е в опозиция на транз. Плутон - 3 дом. СЛВ също е в 3 дом, а ЮЛВ съответно в 9 дом.
В солара 3 и 9 дом също са водещи!!!
Какво и да се случва ще е свързано именно с тези домове, сигурна съм.
Въпросът е какво може да е то?!
Всяки един от тези аспекти знам какво означава, но не мога да "нарисувам" цялата картина.
Именно това е същественото в астрологията и най-трудното.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #430 -: Октомври 21, 2010, 11:17:42 pm »
Аз от другата година ще съм с прогресивна Скорпи Луна..
Навсякъде я описват като най-неблагоприятна,надявам се само на това ,че по натал съм с водна и това ще смекчи негативите и.
Предстои и среща с нат. Уран,упр. на 8-ми и 9-ти и със северния възел в пети дом и съм убедена,че ако в тоя период не взема да родя,няма кога друг път..
Иначе се чуствах страхотно с прогресивна везнишка Луна,ама хубавите неща си имат край

*

Марая

• 28287
« Отговор #431 -: Октомври 22, 2010, 04:50:28 am »
Навсякъде я описват като най-неблагоприятна,надявам се само на това ,че по натал съм с водна и това ще смекчи негативите и.
Предстои и среща с нат. Уран,упр. на 8-ми и 9-ти и със северния възел в пети дом и съм убедена,че ако в тоя период не взема да родя,няма кога друг път..
Иначе се чуствах страхотно с прогресивна везнишка Луна,ама хубавите неща си имат край

Qe e трудна е трудна , че е дълбока е дълбока , но е много важно в кой дом се случва!
При всички положения това е едно страхотно изкушение , което трябва да бъде преплувано- тази луна се плава , тук се иска много , ама много желание за разбиране , по-малко ревност и желание за ново начало...
Ако си змия си сменяш кожата...
Но на теб явно ти е позната водната луна , разбирам , че предстоят тригони , така , че всяка луна е различна , като богините които олицетворява.... ;D ;)

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #432 -: Октомври 22, 2010, 11:19:17 pm »
Писала съм-в пети,там е много скорпионско.. ;D
Като прибавя и солара,който влиза горе -долу по същото време в действие и е  с асцендент скорпионски,ще има да жиля ли,жиля... ;D
И да ме жилят съответно,ами дано поне от толкова жилене има ефект някакъв.. ;D
Винаги съм приемала Скорпиона като по-дълбоко и силно копие на Рака,което няма да се свие в черупката си, да остави ненаказано зло и да не си го върне най-малко в троен размер...
Като се замисля,ми харесва.. :P

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #433 -: Октомври 22, 2010, 11:41:02 pm »
Аз в момента съм с прогресивна везнишка,скоро ще отиде в скорпи,но нищо чак толкова приятно не намирам :-\
Лошото е че като ми отиде в скорпи ще направи опозиция с венера,марс,луна и сатурн...е може би до 2 години :lol:

А що е то прогресивна луна опозиция прогресивно слънце? :-\
Ааааа прогресивно пълнолуние ;D
Това важен период ли е? Намира се по оста 4-10 дом :mellow:
« Последна редакция: Октомври 22, 2010, 11:47:40 pm от Milkyway »

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #434 -: Октомври 23, 2010, 05:01:58 pm »
Моята прогресивна луна отскоро е в рак, предстои всеки момент да влезне в 12 дом. Напоследък имам само лоши неща в къщи и проблеми. Дали през целия 12 дом ще е все така.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #435 -: Октомври 23, 2010, 08:49:10 pm »
Моята прогресивна луна най-накрая напусна 8ми дом и навлиза в 9ти :)) Надявам се да отида на бригада :)) Докато минаваше през 8ми особено накрая направо ме побърка и :)) Сега ще видя как ще започне да ми се отразява прави ми тригон с меркурии, венера, уран и нептун и квадратче с ретро марс, което ще отмине бързо надявам се :))) Прогресивната луна ми е в дева и имам чувството, че проявявам някои девешки черти :)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #436 -: Октомври 23, 2010, 10:03:15 pm »
Моята прогресивна луна най-накрая напусна 8ми дом и навлиза в 9ти :)) Надявам се да отида на бригада :)) Докато минаваше през 8ми особено накрая направо ме побърка и :)) Сега ще видя как ще започне да ми се отразява прави ми тригон с меркурии, венера, уран и нептун и квадратче с ретро марс, което ще отмине бързо надявам се :))) Прогресивната луна ми е в дева и имам чувството, че проявявам някои девешки черти :)))

Ти тъй като вече си го преживяла,а пък аз сега погледнах моята прогресивна Луна е в 8ми дом,та какво да очаквам?И е цъфнала в телец  :-\

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #437 -: Октомври 23, 2010, 10:16:43 pm »
8-9-10 дом....

скоро мой познат ще има прогресивно новолуние на 29 градуса стрелец. общо взето нормално, нова фаза и т.н. още повече че и прогресивното му слънце сменя знак. интересното обаче е (и което нямам идея как се тълкува) е че последното за тази година затъмнение е в 29 градуса близнаци в опозиция на прогресивното у новолуние :-\

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #438 -: Октомври 23, 2010, 10:30:00 pm »

Ти тъй като вече си го преживяла,а пък аз сега погледнах моята прогресивна Луна е в 8ми дом,та какво да очаквам?И е цъфнала в телец  :-\

При мен имаше много сълзи и емоционални сривове, и голяма депресия, бях много чувствителна. Всичко, което ми се случваше приемах тежко. Голямо люшкане от емоции. И все ми се случваха лоши неща, никак не ми вървеше, особено с плановете. Много неочаквани обрати и промени! Добри и лоши промени. Даже и нови приятелства създадох, разделих се също така с някои приятели. Съвет от мен да не се доверяваш много. Проверявай всичко и ако някои иска твои вещи, дори за малко, не си ги давай. Даже и в болница бях и някакъв луд ме нападна посред бял ден!
Дано не усетиш негативните страни :)) Ти ще споделиш как вървят нещата при теб :))) Сега съм по-усмихната и се чувствам по-леко :)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #439 -: Октомври 23, 2010, 10:36:34 pm »

При мен имаше много сълзи и емоционални сривове, и голяма депресия, бях много чувствителна. Всичко, което ми се случваше приемах тежко. Голямо люшкане от емоции. И все ми се случваха лоши неща, никак не ми вървеше, особено с плановете. Много неочаквани обрати и промени! Добри и лоши промени. Даже и нови приятелства създадох, разделих се също така с някои приятели. Съвет от мен да не се доверяваш много. Проверявай всичко и ако някои иска твои вещи, дори за малко, не си ги давай. Даже и в болница бях и някакъв луд ме нападна посред бял ден!
Дано не усетиш негативните страни :)) Ти ще споделиш как вървят нещата при теб :))) Сега съм по-усмихната и се чувствам по-леко :)))

Ами тя е на 13тия градус сега я погледнах,колко време й трябва,за да излезе от 8мия ми дом?
Много непреятности явно са ти се случили.Аз по принцип съм много чувствителна,ама да видим...
За нещата,който разказа,че хич не ти е вървяло и само сълзи...смисъл само на прогресивната ти Луна ли се е дължало,да не е имало и някой друг виновник или някой аспект тежък?