Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 292401 Прегледи
*

Santi

Re:Прогресивната Луна
« Отговор #480 -: Ноември 11, 2010, 06:32:12 am »
Спомени и в кой знак са също  :blink: .

*

holanda

« Отговор #481 -: Ноември 11, 2010, 06:37:37 am »
Спомени и в кой знак са също  :blink: .

прогресивната влиза в 9 дом-Близнаци,а соларната е в Телец 8 дом в опозиция Марс /Венера в Скорпион
егати историята  :-\

*

Santi

« Отговор #482 -: Ноември 11, 2010, 06:42:20 am »
По принцип прогресивната оказва по-сериозно влияние, както каза крис . По принцип позицията на пр. Луна при теб показва че си с по-интелектуална нагласа в момента към нещата, както и по-свободолюбиво и авантюристично настроена  :blink: . Като отиде в Рак ще мирнеш  ;D ..

*

holanda

« Отговор #483 -: Ноември 11, 2010, 06:45:51 am »
Като отиде в Рак ще мирнеш  ;D ..

хаха , мислиш ли, Santi  ;D

*

Santi

« Отговор #484 -: Ноември 11, 2010, 06:49:11 am »
Като отиде в Рак ще мирнеш  ;D ..

хаха , мислиш ли, Santi  ;D

Ще си седиш повече вкъщи  ;D, може и бебче да ти се прииска да имаш  ;D . Щом ще мине през важна точка МЦ - значи те чакат сериозни промени в живота  ;) .

*

holanda

« Отговор #485 -: Ноември 11, 2010, 06:58:00 am »
Ще си седиш повече вкъщи  ;D, може и бебче да ти се прииска да имаш  ;D . Щом ще мине през важна точка МЦ - значи те чакат сериозни промени в живота  ;) .

;D  :o ооо,в никакъв случаи,поне година ще е в Близнаци,а като стигне МЦ ще съм на около 23,5год.
твърде млада за деца и къ6ти  :P

--имаш ли някакво предположение за опозицията Луна-Марс/Венера по оста 8-2 дом  :-\

*

Santi

« Отговор #486 -: Ноември 11, 2010, 07:05:21 am »
Много вълнения, може би силни - няма да е спокойно по принцип по прогресия . За пр. Луна към натални позиции на планети или за пр.такива става дума само ?

*

holanda

« Отговор #487 -: Ноември 11, 2010, 07:12:27 am »
Много вълнения, може би силни - няма да е спокойно по принцип по прогресия . За пр. Луна към натални позиции на планети или за пр.такива става дума само ?

соларни  :blink: ;D
иначе и по прогресии имам опозиция Луна (прогресивна)-Венера (натална)  ;D

*

Santi

« Отговор #488 -: Ноември 11, 2010, 07:19:46 am »
Ако са ти гледали солара би трябвало да навържеш нещата  :blink: . В какъв знак ти е сол. Луна ?

*

holanda

« Отговор #489 -: Ноември 11, 2010, 07:26:54 am »
Ако са ти гледали солара би трябвало да навържеш нещата  :blink: . В какъв знак ти е сол. Луна ?

досега са ми гледали само на боб  ;D. Соларната е в Телец,8 дом (влюбен си нещо,не ми следиш мислата  :P)

*

Santi

« Отговор #490 -: Ноември 11, 2010, 08:00:15 am »

досега са ми гледали само на боб  ;D. Соларната е в Телец,8 дом (влюбен си нещо,не ми следиш мислата  :P)

Влюбен съм вече само в себе си  ;D .

Оста Скорпион-Телец знаеш накъде бие  ;D - силни страсти ще има  ;), особено ако сол.Венера е много близо до сол. асц и любов  ;) .

Метни си солара ако искаш в темата за "соларите" да бъде разгледан, ако имаш желание .

*

holanda

« Отговор #491 -: Ноември 11, 2010, 08:15:17 am »
Влюбен съм вече само в себе си  ;D .

Оста Скорпион-Телец знаеш накъде бие  ;D - силни страсти ще има  ;), особено ако сол.Венера е много близо до сол. асц и любов  ;) .

Метни си солара ако искаш в темата за "соларите" да бъде разгледан, ако имаш желание .

хаха,за да обичаш другите трябва да можеш да обичаш себе си  ;D

не са близо до Асц,но ако си бях празнувала РД в Бг,щях да хвана любовта и страстите -точно на асц ми падат v бг солара,ама нейсе..не ми дошло времето,какво облекчение  ;D ;D

мерси,Santi..солара ще качвам ако ми дойде нещо по-важно,това беше само за идейка,притесняваше ме ,че и при солара и при прогресията имам Луна опозиция Венера и си мислех,че ще е нещо лошо

« Отговор #492 -: Ноември 11, 2010, 02:00:09 pm »
При мен пргресивната Луна приближава (на два градуса почти е) наталния Нептун и на четири градуса от него в прогресивната карта. Някой може ли да ми каже какво може да е изражението на този аспект. Случва се в шести дом по прогресия и седми по натал.

Луна в 7-ми дом в съвпад с Нептун - идеализация на брака и партньорството. Може да има загуба на илюзии, когато луната напусне дома.

Май точно така е ( с идеализацията де) в момента. Благодаря ти, благодаря и на xtz

« Отговор #493 -: Ноември 14, 2010, 02:41:26 am »
Тези дни се чудех дали има по специфично влияние на прогресивната Луна когато попада в рождения си знак при прогресия?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #494 -: Ноември 15, 2010, 12:57:50 am »
Някой има ли наблюдение за действие на прогресивна Луна съвпад на натален Лилит  :rolleyes:  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #495 -: Ноември 15, 2010, 01:07:36 am »
При мен преди десетина години трябва да е минала през Лилит в 7 дом, но ми е трудно да разгранича влиянието, т.к. Лилит е в съвпад с Юпитер. Но като правя ретроспекция забелязвам, че всеки аспект на прогресивната Луна с нат. Юпитер минава под един и същи надслов - "очи пълни, ръце празни"- първо съвпадът, после квадратът, а съвсем скоро ми предстои тригон, след около месец ще е съвсем точен. И би трябвало вече да усещам влиянието му, така го чаках, но точно сега имам чувството, че Юпитер просто се е затрил от хороскопа ми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #496 -: Ноември 15, 2010, 01:09:43 am »
Фокус в/у тъмните сили ;D ;D...
Виж аспектите в натала...на Лилитката.
При мен е било преди много години.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #497 -: Ноември 15, 2010, 01:15:58 am »
Някой има ли наблюдение за действие на прогресивна Луна съвпад на натален Лилит  :rolleyes:  :blink:

мдаа, нищо че бях 13 годишна ;D
привличах всичко като магнит, любовни неочаквани радващи обяснения, но без мой интерес
...но Лилит/Слънце/Меркурий/Юнона са в съвпад

*

Divna

« Отговор #498 -: Ноември 15, 2010, 01:35:26 am »

Преди много години. Може да се каже, че тогава изживях първото си голямо влюбване. Беше внезапно /натален Уран в съвпад с нат.Лилит и отгоре им пр. Луна/.

*

Uran

• 6041
« Отговор #499 -: Ноември 15, 2010, 01:39:00 am »
Моята е в близнаци и тогава се вкарах в любовен триъгълник.
(Споменавал съм за този ми период :-[)
п.п.Но аз си имах и други неща дето да ме тласкат към греха. ;D