Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 292127 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #500 -: Ноември 15, 2010, 01:40:20 am »
Между другото, и аз се озовах в подобна ситуация, когато прогр. Луна ми минаваше през Лилит/Юпитер в 7 дом.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #501 -: Ноември 15, 2010, 01:46:22 am »
Някой има ли наблюдение за действие на прогресивна Луна съвпад на натален Лилит  :rolleyes:  :blink:
Моята е в близнаци и тогава се вкарах в любовен триъгълник.
(Споменавал съм за този ми период :-[)
п.п.Но аз си имах и други неща дето да ме тласкат към греха. ;D

Аз не споменах за триъгълника, но си беше един голям ... ;D
Той женен, аз омъжена ... ама в крайна сметка разума успя да надделее. Останахме си само с привличането. Бях обаче доста влюбена и си бях готова да изневеря. Не ми пукаше въобще. Може би тогава се усетих, че не обичам мъжа, с когото живея, но в името на децата /бяха малки/ останах да живея с него.  :-[

*

Uran

• 6041
« Отговор #502 -: Ноември 15, 2010, 01:49:23 am »
Аз пък се омъжих за другия мъж.

*

Divna

« Отговор #503 -: Ноември 15, 2010, 01:56:54 am »
Уран, всъщност Лилит в Близнаци те е накарала да избираш между двама.
Моята нат. Лилитка е във Везни, в съвпад с Уран на К12. Прогр. Луна, преминавайки отгоре им искаше да си ме хвърли в "грях"  ;D /бях омъжена/.   

« Отговор #504 -: Ноември 15, 2010, 02:09:34 am »
Аз гледах хороскопа на друг човек, но след вашите коментари си погледнах и моята карта. ;D

Когато прогр Луна ми направи съвпад на нат Лилит - 2014 г /ако извънземните не са ме взели  ;D/ прогр Слънце ще е съвпад на нат Нептун, а транзитен Юпитер у5ти ще минава 12-ти дом. Май няма да е най-трезвият период в живота ми.  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #505 -: Ноември 15, 2010, 02:10:54 am »
Абе , хора нямате ли си работа? ;D ;D ;D
Лелеле..... :rolf:
Ми точно тогава си избягах от първата сватба! Татко /бог да го прости така и не ми го прости до края/, лелеее  :rolf:
Той беше военен..., и не успях , просто не успях...
ПР. луна съвпад Лилит!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #506 -: Ноември 15, 2010, 02:15:30 am »
 ;D Прогресивна Луна над нат. Лилит винаг дава събитийност.

Марая, ти верно ли си го направила?  :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #507 -: Ноември 15, 2010, 02:17:39 am »

Моята уж е в стабилния Телец, ама трябваше да избирам между трима.  ;D Трима ли? То такъв наплив беше...  :-[
Май съвпадът й с Юпитер в 7 дом си е казал тежката дума без оглед на знака, в който се намира.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #508 -: Ноември 15, 2010, 02:21:05 am »

Моята уж е в стабилния Телец, ама трябваше да избирам между трима.  ;D Трима ли? То такъв наплив беше...  :-[
Май съвпадът й с Юпитер в 7 дом си е казал тежката дума без оглед на знака, в който се намира.

Е, Лили, виждаш ли Юпитер как се е включил тогава?  ;D Да не съм те чула да се оплакваш от него!  :96:

*

Stella

• 7765
« Отговор #509 -: Ноември 15, 2010, 02:21:46 am »

ама трябваше да избирам между трима.  ;D Трима ли? То такъв наплив беше...  :-[

Лелеее, срам ме е да кажа какво нещо направих -1998 г. беше...Просто не е за казване...повечето от половината тука ще ме осъдят. :-[ :-[ :-[
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #510 -: Ноември 15, 2010, 02:23:08 am »
Ако не кажеш, ще започнем да фантазираме. А за фантазиите, както знаеш, граници няма.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #511 -: Ноември 15, 2010, 02:23:11 am »
;D Прогресивна Луна над нат. Лилит винаг дава събитийност.

Марая, ти верно ли си го направила?  :rolf:

С чиста съвест ти го казвам...., просто избягах с бялата рокля пред погледите на 180 човека....Бог ми е свидетел....
Осъзнах какво се случва , минути преди това....Абе от нас изягах....като  чух музиката и това беше....
Оффф, живот ли бе да го опишеш...
Остави другото , ама преди няколко години беще зимата...ми се наложи да се метна в едно такси , с мен са най-малките ми деца....Винаги се возя отзад , попитах свободно ли е и , метнах първо децата, аз след тях...Казвам посоката , шоф'ора се обръша и го виждам него - Вальо..... :-[ :-[ :-[
Ужас...., не е за разказване.... :-[ :-[ :-[ ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #512 -: Ноември 15, 2010, 02:29:24 am »
И защо избяга от сватбата, насила ли те омъжваха за оня?  ;D

При мен, между другото, в момента има тригон на прогр. Луна с натална Лилит, вече се разпада и другия месец ще има точен тиргон с нат. Юпитер. Но сега съм далеч от всякакви изкушения и не ми минават никакви сексуални фантазии през ума. Друга ми е нагласата в момента, де да бяха някакви фантазии...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #513 -: Ноември 15, 2010, 02:32:11 am »
И защо избяга от сватбата, насила ли те омъжваха за оня?  ;D

При мен, между другото, в момента има тригон на прогр. Луна с натална Лилит, вече се разпада и другия месец ще има точен тиргон с нат. Юпитер. Но сега съм далеч от всякакви изкушения и не ми минават никакви сексуални фантазии през ума. Друга ми е нагласата в момента, де да бяха някакви фантазии...

Ми почти! Бяха дигнали ръце от мен... ;D ;D
Решиха , че е добра партия за мен...нЕма да ти разказвам , за какъв галантен и мазен рак ставаше дума.... ;D ;D
Много ме обичаше , обаче аз луда глава.... ;D Не съжалявам! Еваларка на лилитката във водолей в съвпад с Юнона.... ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #514 -: Ноември 15, 2010, 02:32:49 am »
Докато пр. Луна е била в близнаци непрекъснато ми се появяваха разни изкушения на които устоявах, но в/у Лилит .. :-[
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 02:52:03 am от Uran »

« Отговор #515 -: Ноември 15, 2010, 02:51:18 am »
При мен Лилитката е в Рак 7-ми при преминаването на прогресивната Луна У8 нови и неизпробвани техники в секса изневяра и ново гадже който нямаше нищо общо с изневярата хм но пък имахме платонична връзка-странен период... :-\
Докато дишаш...надявай се!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #516 -: Ноември 15, 2010, 02:54:12 am »
Докато пр. Луна е била в близнаци непрекъснато ми се появяваха разни изкушения на които устоявах, но в/у Лилит .. :-[

Уран, моля те, разкажи как ти се прояви пр. Луна в Близнаци.При мен, другия месец ще навлезе в знака, в момента е в Телец... :P ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #517 -: Ноември 15, 2010, 02:55:56 am »
хм, на мен сега прогресивна луна ще ми се  мине  на лилитката

Mia21, традиционно уж много се мислело, уж мозъка работел бързо и искал да учи- нищо подобно по-затъпял период нямам :не ми се учи, не ми се мисли ....
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

« Отговор #518 -: Ноември 15, 2010, 02:58:40 am »
хм, на мен сега прогресивна луна ще ми се  мине  на лилитката

Стягай се тогава за приключения.  :blink:
Пък после ще разказваш.  ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #519 -: Ноември 15, 2010, 02:59:10 am »

Уран, моля те, разкажи как ти се прояви пр. Луна в Близнаци.При мен, другия месец ще навлезе в знака, в момента е в Телец... :P ;D
Tрябва да добавя, че близнаци са и в 11 дом.
Ами..много ухажори ..къде свободни, къде ангажирани.. ;D ;D
Имах и доста възможности от към пътуване и реализация.
Тогава съм записала и втора специалност и се и дипломирах.