Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291651 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #580 -: Ноември 17, 2010, 12:35:16 am »
На мен когато ми застана точно на МС, напуснах работа по собствено желание и оттогава си работя вкъщи. А би трябвало активно да съм навлязла в социума, да градя статус и кариера, докато прогресивната Луна ми транзитира през 10 дом... Сбъркана е работата при мен отвсякъде.  ;D

Е, неее! Противоположните знаци по осите се разглеждат свързано. Не е рядкост да се ПРОМЕНИ нещо по 10-ти дом, когато прогресивната Луна е там. Там където прогресира Луната внасяме най-голените промени и сме най-емоционално ангажирани с промените в тази сфера. Това си направила и ти.

Аз заБременях и родих с прогресивна Луна в 11-ти дом (задвижена ос 5/11).
Ожених се при тежки транзити в 1-ви дом (задвижена ос 1/7).

Значи ,на мен като ми е в 4ти,трябва да имам задвижване по 10ти.Ама как като никъде не ми се ходи,с никой не ми се среща,имам нужда от тишина.До тук добре,все пак знака е везни,но малко по-късно пак ще е в 4ти но ще смени знака си....в скорпион :-X Пък ще и последват 4ри опозиции.Пълна тъпня.

*

Divna

« Отговор #581 -: Ноември 17, 2010, 12:37:58 am »
Имате ли впечатления за Луна на ДЦ. и въобще преминаването й през седми дом?

*

abroad

« Отговор #582 -: Ноември 17, 2010, 12:42:36 am »
Значи ,на мен като ми е в 4ти,трябва да имам задвижване по 10ти.Ама как като никъде не ми се ходи,с никой не ми се среща,имам нужда от тишина.

не, не значи
освен това, ако рождено ти е отредено все да те влече да не работиш, при съответно задвижване на енергия посредством дир/пр/тр трябва доста да се постараеш, за да се случи, а може отново и да не се случи

*

Stella

• 7765
« Отговор #583 -: Ноември 17, 2010, 12:43:36 am »
Е, неее! Противоположните знаци по осите се разглеждат свързано.

Надявам се преходът й в 11 дом да рефлектира и върху отсрещния 5ти.  :-[

Дано, дано! ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #584 -: Ноември 17, 2010, 12:45:54 am »
На мен когато ми застана точно на МС, напуснах работа по собствено желание и оттогава си работя вкъщи. А би трябвало активно да съм навлязла в социума, да градя статус и кариера, докато прогресивната Луна ми транзитира през 10 дом... Сбъркана е работата при мен отвсякъде.  ;D

Е, неее! Противоположните знаци по осите се разглеждат свързано. Не е рядкост да се ПРОМЕНИ нещо по 10-ти дом, когато прогресивната Луна е там. Там където прогресира Луната внасяме най-голените промени и сме най-емоционално ангажирани с промените в тази сфера. Това си направила и ти.

Аз заБременях и родих с прогресивна Луна в 11-ти дом (задвижена ос 5/11).
Ожених се при тежки транзити в 1-ви дом (задвижена ос 1/7).

Значи ,на мен като ми е в 4ти,трябва да имам задвижване по 10ти.

Не "трябва" , а е вероятно. Нещата не винаги са толкова буквални и винаги водещи са наталните предразположения (Аброуд написа вече).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

« Отговор #585 -: Ноември 17, 2010, 12:47:25 am »

предложение за брак и деца, които отклоних, предвид решението за прекъсване на връзката, обмисляно дълго преди това
през 7ми - две объркани в емоционално отношение години

*

Lillie

• 30532
« Отговор #586 -: Ноември 17, 2010, 12:50:08 am »
Еми при мен прогресивната Луна каквито поразии можеше да свърши по оста 4-10 дом, ги свърши вече.
Сега чакам да свърши и нещо по 5/11, да не играем на "пълно за празно".  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #587 -: Ноември 17, 2010, 12:53:10 am »
Пр. луна е като Сатурн....
Каквото си посял , това ще пожънеш! ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #588 -: Ноември 17, 2010, 12:53:49 am »

предложение за брак и деца, които отклоних, предвид решението за прекъсване на връзката, обмисляно дълго преди това
през 7ми - две объркани в емоционално отношение години

Благодаря, Аброад!  :blink:

*

abroad

« Отговор #589 -: Ноември 17, 2010, 12:59:37 am »
предварително се извинявам, че ще изпиша последващото точно тук, но все пак натално Луната ми в буквален и преносен смисъл ми е слабост ;D
като истински и предимно консуматор на астрологията, АН почти ;D успя да ме научи, че не толкова важна е прогностиката, а синхрона с планетните енергии Тук и Сега - ако ги следваш (а то понякога се оказва трудна задача), то нещата ще се подреждат както трябва...

*

holanda

« Отговор #590 -: Ноември 17, 2010, 01:09:59 am »

като истински и предимно консуматор на астрологията, АН почти ;D успя да ме научи, че не толкова важна е прогностиката, а синхрона с планетните енергии Тук и Сега - ако ги следваш (а то понякога се оказва трудна задача), то нещата ще се подреждат както трябва...

а дали..
наталната ми Луна е в 11 дом и сключва само положителни аспекти. Прогресивната влиза в 9 дом и предполага,че ще се съсредоточа в ученето и т.н Дори по натал оста 3-9 ми е силно акцентирана.Обаче! Мързи ме в червата и си губя времето.И съм почти сигурна,че заради положителните аспекти на натална Луна (при които съм свикнала да се измъквам между капките) и този път ще се надявам на чудо,но няма да дойде,заради Сатyрн ,който е на 4 градуса от АЦ и ще ме лиши от бисквитка..щото не съм си я заслужила.. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #591 -: Ноември 17, 2010, 01:20:19 am »

Ми и аз...Пари , секс и рокенрол... ;D ;D 2-ри/8-ми.... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #592 -: Ноември 17, 2010, 01:21:57 am »
.....само един ме разбра, и то погрешно ;D, аз като ви разправям, че Луната в Рак ми е слабост ;D
*планетните енергии далеч не се определят само/предимно и при всеки от Луната*

*

holanda

« Отговор #593 -: Ноември 17, 2010, 01:27:16 am »
.....
*планетните енергии далеч не се определят само/предимно и при всеки от Луната*

не бе,принципно си говоря  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #594 -: Ноември 17, 2010, 02:35:10 am »

Ба..пари..
Сексът и..рокендролът.... получават се..така..да се каже ;D, но не повече отколкото са били в другите домове

*

Divna

« Отговор #595 -: Ноември 17, 2010, 03:58:22 am »
Надявам се преходът й в 11 дом да рефлектира и върху отсрещния 5ти.

Когато се бях съсредоточила върху изучаването на соларните карти бях попаднала на интересна информация късаеща се до соларните планети в 8ми дом. Там прочетох, че сол. Сатурн в сол. 8ми дом в картата на девойка показва, че през тази година ще бъдат нейните първи сексуални стъпки.  ;D
Оказа се, че в годината, в която за пръв път правих секс сол. Сатурн си е бъш в 8ми дом, а прогресивна Луна тъкмо е влязла в него.  ;D
Колко е буквална астрологията само!

*

Марая

• 28287
« Отговор #596 -: Ноември 17, 2010, 04:01:16 am »
Дивна , това е супер , че помниш ;D ;D...., щото аз спомени от годината нямам...Помня само онова нещо на юношата бледен....и лицето му....имаше уникални очи.... :-[ :-[ ;D :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #597 -: Ноември 17, 2010, 04:04:18 am »
Хе хе, не само годината, а дори и датата помня  ;D. Сега ще си разгледам солара и прогресиите за тогаваз. Спомням си само, че прогресивната Луна беше във Водолей в опозиция с нат. Сатурн - желание за самостоятелност.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #598 -: Ноември 17, 2010, 04:06:20 am »
Дивна , това е супер , че помниш ;D ;D...., щото аз спомени от годината нямам...Помня само онова нещо на юношата бледен....и лицето му....имаше уникални очи.... :-[ :-[ ;D :P

Всичко си спомням. И годината и месеца ... всякакви подробности около събитието.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #599 -: Ноември 17, 2010, 04:08:27 am »

Всичко си спомням. И годината и месеца ... всякакви подробности около събитието.  :P

Неее , не се обременявам с такива работи аз.... ;D ;D
Но помня добрите любовници....
Лилиии , най-добрите любовници както не веднъж съм казала имат марс в риби..... ;D ;D
Една планета в бири е реабилитирана.... ;D