Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291008 Прегледи
*

Mims

• **
  • 772
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #660 -: Декември 17, 2010, 11:56:21 pm »
В първи е.
Уран е в пети,Плутон-4-ти.

*

Divna

• 2478
« Отговор #661 -: Декември 18, 2010, 12:12:34 am »
В първи е.
Уран е в пети,Плутон-4-ти.

А какъв орбис взимаш при квадратурите?

Луна/Плутон има пряка връзка с отношенията м/у теб и майка ти. А домовете, в които се намират акцентира още повече това. Имаш ли проблеми в тази насока?

А що се отнася до тригона тук е напълно възможно всичко, което казваш, тъй като и двете планети /Луна и Уран/ идват от активни домове. Така, че няма повод за съмнения. Чувствата и емоциолността са хипер развити.
Уран какви аспекти получава? Имаш ли планети в 8 и 12 домове?

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #662 -: Декември 18, 2010, 12:29:17 am »
http://prikachi.com/images.php?images/183/2765183U.gif

Имала съм,но съумях да ги преодолея..И да науча урока си как след  време не трябва да се отнасям с детето си..

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #663 -: Декември 18, 2010, 12:47:55 am »
http://prikachi.com/images.php?images/183/2765183U.gif

Имала съм,но съумях да ги преодолея..И да науча урока си как след  време не трябва да се отнасям с детето си..

Майката, партньора....баси картата!  :o Що квадратури и опозиции!!! Как се оправяш момиче, не знам. Но доколкото съм чела за тях, те пък правят човека по-силен. Имаш ли брак или живеете само заедно с партньора?

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #664 -: Декември 18, 2010, 01:28:32 am »
Е,има ли хора без проблеми? ;)
С майката е разрешен,не аз имам проблем с партньорите,ами те с мен... ;D ;D ;D
Не съм омъжена,определено ми е трудно съжителството с други хора... :angry:
Ама се налага... ;)
Картата изглежда страшничко,но само изглежда..
Мога да кажа,че Съдбата е била благосклонна към мен,поне до сега..И в очите на хората съм голяма късметлийка..
Само аз си знам останалите подробности.. ;)
Стига толкова спам..

*

Divna

• 2478
« Отговор #665 -: Декември 18, 2010, 01:29:54 am »
Mims, сигурна ли си за часа си на раждане?

Благодаря за картата!
Виждам, че умееш да се изразяваш много добре, особено когато го желаеш.  :blink:
Навярно пътуваш доста и си широко скроена личност.

*

Uran

• 6041
« Отговор #666 -: Декември 18, 2010, 06:53:25 pm »
Мимс, мисля че основното, което те "спасява" са положителните аспекти към Слънце и Марс.

п.п.Преди време бях постнала картата на майка ми- само квадратури, Т-квадратури, големи квадрати и опозиции, и един единствен секстил и 1 тригон. Доста костелив орех е и околните си мислят, че животът и е песен.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #667 -: Декември 18, 2010, 08:23:25 pm »
А аз винаги съм мислела,че Юпитер в уранов дом,Уран в слънчев дом и Слънце в юпитеров дом са моето спасение..
А и мистично правоъгълниче си имам все пак,и хвърчило без едната летва.. ;D

« Отговор #668 -: Декември 22, 2010, 03:42:22 am »
Аз сега нали съм в чуденка защо пък точно сега ми излезна възможността да купя кола и си мисля, че дори след 5 градуса от точния съвпад се прояви в прогресията съвпадът на прогр Луна с нат Меркурий - той е У11ти, У2ри и.....е Меркурий. :blink: За дирекцията вече писах, че дир Мерк е в секстил с У3ти Венера.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #669 -: Декември 22, 2010, 03:44:03 am »
Аз сега нали съм в чуденка защо пък точно сега ми излезна възможността да купя кола и си мисля, че дори след 5 градуса от точния съвпад се прояви в прогресията съвпадът на прогр Луна с нат Меркурий - той е У11ти, У2ри и.....е Меркурий. :blink: За дирекцията вече писах, че дир Мерк е в секстил с У3ти Венера.

Аспект м/у упр. на 3-ти/5-ти има ли?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #670 -: Декември 22, 2010, 03:47:29 am »

Има - квадрат по дирекция, но това едва ли е въпрос на късмет. Аз съм много придирчива  :-[.

Бе, направо си е проявление на прогресията. Разширете си орбисите, моля!  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #671 -: Декември 22, 2010, 03:48:35 am »

Има - квадрат по дирекция, но това едва ли е въпрос на късмет. Аз съм много придирчива  :-[.

Бе, направо си е проявление на прогресията. Разширете си орбисите, моля!  ;D

Какво по-добро от това да се кефиме на Юпитер.. ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #672 -: Януари 01, 2011, 03:52:06 pm »
Средата на юли тази година ,прогресивната ми луна ще навлезе в скорпион.Но отново ще бъде в 4ти дом.
Какво може да се каже в комбинацията с 4ти дом? :-\
За минаването през скорпион ми е ясно,но в комбинация с този дом,не мога да се ориентирам.

След време,когато вече ще бъде в края на този знак,ще направи опозиция стелиума ми от венера,марс,луна и сатурн.

« Отговор #673 -: Януари 01, 2011, 04:59:27 pm »
Милки, моятата прогр Луна в момента минава от там. Тъкмо се бях отървала от старите тревоги и  битовизмите и ето, че с влизането в скорпиона, а после и в 4-ти дом те се върнаха отново при мен. Не е купон.  :-\ На мен пък ми излиза прем юни тази година  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #674 -: Януари 01, 2011, 05:13:44 pm »
Милки, моятата прогр Луна в момента минава от там. Тъкмо се бях отървала от старите тревоги и  битовизмите и ето, че с влизането в скорпиона, а после и в 4-ти дом те се върнаха отново при мен. Не е купон.  :-\ На мен пък ми излиза прем юни тази година  :blink:
Мерси Аурора.
Какви толкова битовизми? Свързано с домашното огнище ли?
То аз от 3 години съм си неразривно свързана с битовизмите,въпреки че не е била в 4ти дом :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #675 -: Януари 01, 2011, 05:17:45 pm »
Свързано е с дома, хайде ще разказваш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #676 -: Януари 01, 2011, 05:24:39 pm »
Не се коси,Милки,моята наскоро излезе от там,най-накрая ремонтирахме вкъщи и аз взех дейно участие в разкрасяването..
Почина и баба ми,която ме е отгледала и обичах повече от родителите си в детството..

« Отговор #677 -: Януари 01, 2011, 05:31:45 pm »
Какви толкова битовизми? Свързано с домашното огнище ли?

Ми аз тъкмо си мислех, че съм се отървала от тях, защото в последните години не съм си аз приоритета, но те се върнаха. Даже тази година повече ми тежи, защото Луната тарйно се е настанила в четвърти.

най-накрая ремонтирахме вкъщи и аз взех дейно участие в разкрасяването..

Айде дано и мене нещо да ме накара да ремонтирам, че все ми се иска, а все не ми идва стартиращата искра! ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #678 -: Януари 01, 2011, 05:33:36 pm »
благодаря ви.
ремонта ни е пресен,така че друг няма да правим.
моята баба почина миналия януари при разходящ съвпад на тр сатурн с плутон в 3ти.
просто ми е чудно какви промени може да има в дома.разбира се,че ще разказвам,но други предположения освен ремонт имате ли?

« Отговор #679 -: Януари 01, 2011, 06:27:44 pm »
А ми, приеми, че няма готови шаблони. Просто наблюдавай света около себе си с преминаването на прогр Луна по домовете. От това няма по-добра практика.  ;)