Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291513 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #680 -: Януари 01, 2011, 08:08:18 pm »
благодаря ви.
ремонта ни е пресен,така че друг няма да правим.
моята баба почина миналия януари при разходящ съвпад на тр сатурн с плутон в 3ти.
просто ми е чудно какви промени може да има в дома.разбира се,че ще разказвам,но други предположения освен ремонт имате ли?

Ще разместиш мебелите. Аз днес точно това направих-все едно имам нова къща.  :19:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #681 -: Януари 01, 2011, 09:19:11 pm »
Някой от трудните ;D, може ли да сподели, ако го е преживял в съзнателна възраст?

Преминаването през 12-ти ми беше много труден период. С влизането в 1ви не беше по-различно, защото по това време имах транзит на Сатурн през Луната ми . Общо взето взех да вдявам, че намам на кого другиго да разчитам освен на себе си.  

Погледни си транзитите.  ;)

.......

Повръщам се да допълня  ;D

Моя приятелка Рак с АС водолей тази година след влияние на Т-квадратът от юли и съвпад на прогр Луна с нат АС се учи да бъде самостоятелна. След 15 годишна връзка  сега й е много терсене, но това е нова опитност, на която тя лудо се противи. Ако продъжава така Плутон/Уран/Статурн яко ще я шамаросат....
« Последна редакция: Януари 01, 2011, 09:24:14 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #682 -: Януари 01, 2011, 09:22:30 pm »
благодаря ви.
моята баба почина миналия януари при разходящ съвпад на тр сатурн с плутон в 3ти.
просто ми е чудно какви промени може да има в дома.разбира се,че ще разказвам,но други предположения освен ремонт имате ли?

Ще разместиш мебелите. Аз днес точно това направих-все едно имам нова къща.  :19:
Мебелите са си на мястото :-[
И днес като си размистила мебелите,прогресивната луна в 4ти ли ти е? :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #683 -: Януари 01, 2011, 09:45:08 pm »
благодаря ви.

Ще разместиш мебелите. Аз днес точно това направих-все едно имам нова къща.  :19:
И днес като си размистила мебелите,прогресивната луна в 4ти ли ти е? :
blink:

Милкиуей, имам един въпрос към теб. Ти не беше ли с друго име преди? Приличаш ми на потребителка, която се наричаше mamma_mia ?

Не, прогресивната ми Луна е в 9-ти дом.
Пр. Лилит прави сходящ съвпад с куспидата на моя 4-ти дом - оттам идва и желанието за разместване на мебелите в дома ми? Други въпроси? В астрологията всичко си има обяснение, понякога нееднозначно.
Затова и животът е толкова многообразен. ;D
« Последна редакция: Януари 01, 2011, 10:06:51 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #684 -: Януари 01, 2011, 10:55:39 pm »
Някой от трудните ;D, може ли да сподели, ако го е преживял в съзнателна възраст?

Преминаването през 12-ти ми беше много труден период. С влизането в 1ви не беше по-различно, защото по това време имах транзит на Сатурн през Луната ми

Основните събития от онова време се обясняват с порастване и пробуждане на женствеността. По това време съм се запознала с бъдещия мъж на живота си. Но тогава отношенията ни бяха приятелски. Пр. Луна е в съвпад и със Сатурн и ЮЛВ, на които е диспозитор. Трупах любовни, социални и сексуални опитности. Всичко ми се случваше леко, безпроблемно и естествено. Имаше и по-драматични случки, но по това време Плутон е близо до нат. Венера и Луна, Сатурн транзитира през осми, а Уран е на Дсц.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #685 -: Януари 01, 2011, 11:02:29 pm »
благодаря ви.

Ще разместиш мебелите. Аз днес точно това направих-все едно имам нова къща.  :19:
И днес като си размистила мебелите,прогресивната луна в 4ти ли ти е? :
blink:

Милкиуей, имам един въпрос към теб. Ти не беше ли с друго име преди? Приличаш ми на потребителка, която се наричаше mamma_mia ?

Не, прогресивната ми Луна е в 9-ти дом.
Пр. Лилит прави сходящ съвпад с куспидата на моя 4-ти дом - оттам идва и желанието за разместване на мебелите в дома ми? Други въпроси? В астрологията всичко си има обяснение, понякога нееднозначно.
Затова и животът е толкова многообразен. ;D
Да,аз съм тя.
Защо, дразнеше ли те с нещо? :blink:Или напротив?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #686 -: Януари 01, 2011, 11:23:04 pm »
В момента пр. Луна ми е на 14:25 мин. в козирог...
Предстоящото Затъмнение ще е тригер в случая..., то е на 13:48мин. в козирог...
Дома е 2-ри....Липсва лош аспект....има само тригони и секстили , както към натални , така и към прогресивни планети....
Ще докладвам.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #687 -: Януари 01, 2011, 11:44:43 pm »

Ооо, супер! Аз имам затъмнение през ноември с прогр Слънце. Тъкмо ще видим как ще се прояви при теб.  ;) :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #688 -: Януари 01, 2011, 11:51:04 pm »
Момичета, как се тълкува прогресивна Луна в 12-ти? Не ми изглежда много добре там. :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #689 -: Януари 01, 2011, 11:55:56 pm »

Ооо, супер! Аз имам затъмнение през ноември с прогр Слънце. Тъкмо ще видим как ще се прояви при теб.  ;) :blink:

Дори си мисля , че действието ще бъде усетено в мига в които луната стъпи в козирог.... ;D

Много са важни според мен и аспектите които прави прогресивната луна.... :blink:
Вярвам , че ще бъде добро.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #690 -: Януари 02, 2011, 01:47:08 am »
Момичета, как се тълкува прогресивна Луна в 12-ти? Не ми изглежда много добре там. :-\
Моята е там вече 2 год в Лъв и е най дискомфортния за мене етап от живота ми по непричтно от сатурновото завръщане
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Uran

• 6041
« Отговор #691 -: Януари 02, 2011, 01:57:08 am »
За прогресивната си мислех и аз новогодишно ;D
Върнах се назад - през АС съм била малка, за да го отчета, през ІС, ДС и МС - не е било цветя и рози :-[
Новата предстои да мине отново през радикална точка - АС
Добър период е бил за мен. Много активен. Служебно обикалях БГ саминка в едни много смутни времена. Не ми пукаше. Излъчвах самоувереност, а и така се и чувствах.
Като негативно бих посочила, че в него период попаднах на лекар мошеник. Отидох на преглед за нещо безобидно, а Той се опита да ми внуши, че едва ли не ще ритна камбаната (бях на около 28 г).

« Отговор #692 -: Януари 02, 2011, 08:50:28 pm »

Моя приятелка Рак с АС водолей тази година след влияние на Т-квадратът от юли и съвпад на прогр Луна с нат АС се учи да бъде самостоятелна. След 15 годишна връзка  сега й е много терсене, но това е нова опитност, на която тя лудо се противи. Ако продъжава така Плутон/Уран/Статурн яко ще я шамаросат....
[/quote]

е, при някои е авансово ;D
случи ми се веднага след ингреса в знака на АС, заемащ почти целия 12 дом
да питам тогава за 1ви дом ;D
Аз пък се уча да бъда семейна и ми е доста некомфортно 3о год съм била самостоятелна и въпреки че мъжа ми е отговорен и грижовен и живота ми е оста по спокоен и лек все пак за мене е вид каторга дано свикна
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

elfidka

• 3129
« Отговор #693 -: Януари 03, 2011, 01:30:26 am »
За много години на всички !!
За прогресивна Луна в съвпад с Хирон, какви наблюдения  имате ?
Събитието е в 4 дом .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #694 -: Януари 03, 2011, 01:43:46 am »

Била съм студентка. Не го свързвам с нещо конкретно.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #695 -: Януари 03, 2011, 01:55:57 am »

Била съм студентка. Не го свързвам с нещо конкретно.
Значи викаш, да не се  кося много...
Мерси много Аурора  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #696 -: Януари 20, 2011, 06:27:05 am »
Пр. Луна тригон МЦ...., някой със спомени.... :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #697 -: Януари 20, 2011, 03:02:20 pm »
Не, но използвайки случая, да ви се похваля, че от преди няколко дни прогресивната ми Луна вече е в знака Везни.  ;D
По време на престоя си в Дева доста поразии натвори, но при ингреса й в Дева (в знака на МС) положих основите на новата си (сегашна) професия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #698 -: Януари 20, 2011, 04:26:06 pm »
Не, но използвайки случая, да ви се похваля, че от преди няколко дни прогресивната ми Луна вече е в знака Везни.  ;D

Ами, честито  ;D. Сега ще трябва пак да понатрупаш приятелски кръг. :P
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #699 -: Януари 20, 2011, 05:27:06 pm »
priya , и на мен ми предстои прогр. Луна да влезе в Рак, може ли да споделиш нещо повече за този престой? Нали Луната в Рак е на трон и си мисля, че независимо от аспектите би трябвало да е силен период и ползотворен по отношение на емоции и чувства .
В момента прогр. Луна е още в Близнаци и съвсем близо до съвпад с нат. Венера.