Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291685 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #720 -: Февруари 12, 2011, 04:57:18 pm »
имам спомен от засичането на тези 2 планетки( луната  в прогресия)= любов, трудна, неразбрана , не беше несподелена, но все болка, загуба такива неща се усещаха, но не съм имала собственически тенденции, което най- вероятно се изразява в скорпионовското; все вибрации ще имаш на това ниво, но бездомни :unsure:

Blagodarq Kaya!

« Отговор #721 -: Февруари 12, 2011, 05:18:03 pm »
Има ли някой наблюдения за прогресивна Луна върху натален Нептун в Скорпион?

При мен ще бъде след около година, но в Стрелец. Представям си в какъв филм ще се вкарам  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

• 2478
« Отговор #722 -: Февруари 13, 2011, 05:03:00 am »
Има ли някой наблюдения за прогресивна Луна върху натален Нептун в Скорпион?

При мен ще бъде след около година, но в Стрелец. Представям си в какъв филм ще се вкарам  :-[

Защо?  :-\

« Отговор #723 -: Февруари 13, 2011, 05:14:51 am »
Защото през Стрелеца прогр Луна на какъв ли кон ще ме вее  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #724 -: Февруари 13, 2011, 08:31:28 am »
Защото през Стрелеца прогр Луна на какъв ли кон ще ме вее  ;D

;D ;D Не питай старило , а патило... ;D
Кеф, нямаш време да седнеш на едно място....
Мото на луната в стрелец:* Човекът е човек , когато е на път!* ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #725 -: Февруари 13, 2011, 08:39:38 am »
при мен този ингрес ще се случи след 3 месеца, също си мисля, че постоянно ще съм в движение и ще търча напред-назад, но това ще е свързано с работата ми, където след повишение се очаква да поема доста повече отговорности, та в този ред на мисли ... наистина място няма да мога да си намеря, дано само да е за добро.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Divna

• 2478
« Отговор #726 -: Февруари 13, 2011, 08:55:02 am »
Мойта след 9 месеца влиза в Телец.
В Овен хич не я чувствам добре.  :-[ Дано в Телец да почувствам тази сигурност, която липсва в Овен.

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #727 -: Февруари 13, 2011, 01:27:20 pm »
Искам да питам Прогресивната луна като не прави дълго време мажорни аспекти към наталната карта последния аспект ли влияе и отчитате ли минорните аспекти. Това, което аз съм чела е, че се вземат под внимание само кратните на 30.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #728 -: Февруари 13, 2011, 08:00:56 pm »
При мен прогресивната луна в момента е във везни 4ти дом.Но в края на юли ще смени знака и ще влезе в скорпион.
По късно ще започнат и опозициите със стелиума в телец :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #729 -: Февруари 13, 2011, 10:30:14 pm »
Искам да питам Прогресивната луна като не прави дълго време мажорни аспекти към наталната карта последния аспект ли влияе и отчитате ли минорните аспекти. Това, което аз съм чела е, че се вземат под внимание само кратните на 30.

Otчиташ последния аспект , макар , че аз следя и минорните....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #730 -: Февруари 14, 2011, 12:18:02 am »
Какво ще кажете за пр. Луна в съвпад с нат.Лилитка - съвпада престои в скорпион...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #731 -: Февруари 14, 2011, 01:58:17 am »
Какво ще кажете за пр. Луна в съвпад с нат.Лилитка - съвпада престои в скорпион...

А в кой дом и други аспекти ще има ли Луната, че съм любопитна и аз какво ще произлезе и дали нещо въобще с Лилитката тук? Ще се вихрят някакви подсъзнателни състояния това ми е ясно само. Ако е жена може да си покаже тъмната страна и вече да видим в коя сфера от живота си.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #732 -: Февруари 14, 2011, 08:15:35 am »

Уау...,тя е много силна там....Лилит.... ;D
Има ли аспекти? :rolleyes:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #733 -: Февруари 14, 2011, 04:22:03 pm »

А в кой дом и други аспекти ще има ли Луната, че съм любопитна и аз какво ще произлезе и дали нещо въобще с Лилитката тук? Ще се вихрят някакви подсъзнателни състояния това ми е ясно само. Ако е жена може да си покаже тъмната страна и вече да видим в коя сфера от живота си.   

Съвпада предстои в 4 дом и е след 6 градуса, Прави квадратура с Венерата и 150 гр с нат Луна.
Ми туй е моя милост, кой знае на къде ще избие.  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #734 -: Февруари 14, 2011, 04:22:55 pm »

Уау...,тя е много силна там....Лилит.... ;D
Има ли аспекти? :rolleyes:

Наталната Лилитка е в кв. с Венера и секстил с СЛВ.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Divna

• 2478
« Отговор #735 -: Март 01, 2011, 02:36:21 am »
Какво смятате може да се очаква при съвпад на прогресивна Луна с У7 дом/Марс/ и с У1и8 дом/Венера/ в мъжки радикс?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #736 -: Март 04, 2011, 04:23:15 am »
Здравейте :blink:И честит празник!!!!

Гледам картата на моя приятелка и ми прави впечатление,че прогресивната й луна до месец ще влезе в 5тият й дом.Там също е и прогресивното слънце.
Прогресивна луна в 5ти ,винаги ли значи че може да забременее или по-скоро ще я вълнуват любовни въпроси.?

Интересното при нея е,че в момента има прогресивна венера точен съвпад натално слънце,както и прогр северен възел съвпад натална венера.
Тя има връзка с един човек от около 3 години,мислите ли че е възможно да се влюби в друг?

*

Stella

• 7765
« Отговор #737 -: Март 04, 2011, 04:45:23 am »

Гледам картата на моя приятелка и ми прави впечатление,че прогресивната й луна до месец ще влезе в 5тият й дом.Там също е и прогресивното слънце.
Прогресивна луна в 5ти ,винаги ли значи че може да забременее или по-скоро ще я вълнуват любовни въпроси.?

Интересното при нея е,че в момента има прогресивна венера точен съвпад натално слънце,както и прогр северен възел съвпад натална венера.
Тя има връзка с един човек от около 3 години,мислите ли че е възможно да се влюби в друг?

Аз мисля, че ще забременее и ще се омъжи.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #738 -: Март 04, 2011, 04:53:20 am »

Не е задължително да забременее, но желанието й да има дете ще се увеличи. Може и да прекара дълъг период, в решаване на въпроси свързани с деца /нейни или чужди/.

Трябва да се видят аспектите, които получава прогресивната Луна, както и знака, в който се намира.

*

abroad

• 2187
« Отговор #739 -: Март 04, 2011, 05:16:59 am »
и ми прави впечатление,че прогресивната й луна до месец ще влезе в 5тият й дом.Там също е и прогресивното слънце.

а можеш ли да качиш карта с пр/дир

из архивите днес четох интересна и полезна тема, засягаща и прогресивното новолуние

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,548.0.html

*между другото неотдавнашният съвпад пр.Луна/нат.Нептун не донесе друго, освен нереалистични и илюзорни/измамни очаквания, включително лъжа, стана ясно при разпадащия се аспект
« Последна редакция: Март 04, 2011, 05:31:40 am от abroad »