Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291834 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #740 -: Март 04, 2011, 05:53:49 am »
Ето картата.
Тя е млада и все още няма деца.Не мисля,че на този етап от живота й ,иска деца.Сега иска да гради кариера и да пътува в чужбина.Затова си мислех,че сегашната й връзка може да се разпадне.Приятелят й и с 18 години по-голям от нея :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #741 -: Март 04, 2011, 11:13:20 am »
Ето картата.
Тя е млада и все още няма деца.Не мисля,че на този етап от живота й ,иска деца.Сега иска да гради кариера и да пътува в чужбина.Затова си мислех,че сегашната й връзка може да се разпадне.Приятелят й и с 18 години по-голям от нея :-[
Не е добра разликата....един разкрач  ;D ;D на възлите....,но може да бъде озаптен.... :rolleyes: с любов....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #742 -: Март 04, 2011, 02:25:29 pm »
Ето картата.
Не е добра разликата....един разкрач  ;D ;D на възлите....,но може да бъде озаптен.... :rolleyes: с любов....
Да,не е добра разликата.На него му е време за деца и семейство,а на нея и се гради кариера  ;)
Иска да пътува по чужбина и т.н.
Ако видите друго интересно в карата,споделете моля :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #743 -: Март 04, 2011, 05:19:44 pm »
Милки, приятелката ти наистина има възможност да работи в чужбина.

*

Asol

• 4140
« Отговор #744 -: Март 04, 2011, 05:39:00 pm »
Транзитния Плутон е в опозиция на Луната й - У7. Само от единичен аспект може да се предположи, че ще има нещо във връзка с партньорство, вероятно майчинство. Предстои прогресивно новолуние.
« Последна редакция: Март 04, 2011, 06:20:51 pm от Asol »

*

Stella

• 7765
« Отговор #745 -: Март 04, 2011, 06:23:10 pm »
Ето картата.

Сега видях натала на момичето. Тя има Луна в Рак при това в опозиция с Нептун. Едва ли ще се омъжи млада. Родените с Луна в Рак много внимателно подхождат към брака. Но при транзитен Плутон на асцендента със сигурност ще има промяна в партньорските отношеия. Сатурн и обикаля из 9-тия дом и превръща тао-квадрата в голям кръст, затова мисли за чужбината. Но Сатурн ще обърне посоката в началото на лятото и ще освободи кръста. Каквото има да става ще стане през това лято.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #746 -: Март 05, 2011, 02:56:33 am »
Много ви благодаря,че сте погледнали.
Аз също си помислих,че ще има промяна в партньорството.Имам чувството,че ще се раздели със сегашният й приятел.
Разбира се не съм ясновидка.
Но може да стане така,че да срещне друг и от него да забременее :-\Но това са само гадания.
Просто мисля,че ще се влюби в друг....ако не е влюбена вече.

Кажете ми,господаря на АС в 12 дом,дава ли потаен човек,скрит човек,както е при нея?

« Отговор #747 -: Март 05, 2011, 05:06:07 am »
Освен това прог. Венера е на натално Слънце. Още едно потвърждение, че може да срещне нов човек, в който да се влюби. Това може да стане още сега, напролет, когато транзитен Юпитер премине през натална Венера и направи възврат. А и транзитен Марс по това време ще е наблизо. Тъй като тези съвпади се случват в 3-тия й дом, предпологам, че около нея ще се появят нови хора, ще пътува, ще комуникира (и флиртува) повече.
Относно У1 в 12-ти и потайността си мисля (съвсем непрофесионално), че зависи от планетата, която е У1 и знака, в който попада. Ретрограден Сатурн в 12-ти дом може да я прави предпазлива, способна да се съсредоточава и това да се отразява в контактите и работата й. Тъй като Сатурн получава хармоничен аспект от диспозитора си Юпитер, мисля, че не може да е чак толкова потайна. По-скоро се усамотява в търсене на нови знания и самоусъвършенстване. Извинявам се, ако греша.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #748 -: Март 05, 2011, 08:22:36 pm »
Освен това прог. Венера е на натално Слънце. Още едно потвърждение, че може да срещне нов човек, в който да се влюби. Това може да стане още сега, напролет, когато транзитен Юпитер премине през натална Венера и направи възврат. А и транзитен Марс по това време ще е наблизо. Тъй като тези съвпади се случват в 3-тия й дом, предпологам, че около нея ще се появят нови хора, ще пътува, ще комуникира (и флиртува) повече.
Относно У1 в 12-ти и потайността си мисля (съвсем непрофесионално), че зависи от планетата, която е У1 и знака, в който попада. Ретрограден Сатурн в 12-ти дом може да я прави предпазлива, способна да се съсредоточава и това да се отразява в контактите и работата й. Тъй като Сатурн получава хармоничен аспект от диспозитора си Юпитер, мисля, че не може да е чак толкова потайна. По-скоро се усамотява в търсене на нови знания и самоусъвършенстване. Извинявам се, ако греша.
Благодаря ти Мирабела :blink:
Да,аз още в началото на въпросът си споменах,за пр венера съвпад нат слънце.Това е нещото което ме накара да мисля,че може да се влюби в друг.
После погледнах и прогр луна и видях,че ще влиза в 5ти дом,а там вече е и прогр слънце.
Просто много фактори говорят за нова любов :-\

*

Asol

• 4140
« Отговор #749 -: Март 05, 2011, 08:31:14 pm »
За влюбването не знам, но този Плутон, където се мота около К1 вероятно ще промени доста нея самата и светогледът й. Възможно е да преосмисли връзките си досега по прицип. Ще има прогресивно пълнолуние ... все в тази насока.

« Отговор #750 -: Март 05, 2011, 11:02:30 pm »
Милки, извинявай, че те повтарям. Четох уж, но явно не съм. :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #751 -: Март 06, 2011, 01:53:19 am »
Дайте тон за интерпретация на ПР. луна тригон Уран....В натала аспекта е същия... :rolleyes:
Уран е на МЦ ,управлява 3-ти...Луна е в телец на к6 управлява 8-ми....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #752 -: Март 06, 2011, 02:08:02 am »
пр. Луна най-често си я изживявам навътре и то при съвпад/опозиция, другите изобщо, изобщо не ги броя ;D
показателна е като сменя знака, но като добавка към другото основно

*

Марая

• 28287
« Отговор #753 -: Март 06, 2011, 02:11:55 am »
пр. Луна най-често си я изживявам навътре и то при съвпад/опозиция, другите изобщо, изобщо не ги броя ;D

Как го правиш тоя номер с навътре?! :rolleyes:.... ;D Искам и аз....При мен е ту навътре-ту навън и все съм в ритъма на танца...

*

Марая

• 28287
« Отговор #754 -: Март 06, 2011, 02:52:52 am »
Марая,при теб интересното при прогресия е ,че тази година слънчевото затъмнение 13 градуса Кози рог е съвпад с Пр.Луна и У на К5 Марс и активира земният ти тригон,2,6,10 домове.Печели пари-творчески,спекулирайки и се изкачвай на по-горно стъпало по стълбичката на кариерата. :blink:.Позволи на козирожката си Венера да се влюбва по-фриволно и ще се чувстваш щастлива. :PПътувайки,ще създаваш връзки. :blink:

Благодаря! :wub:
Пътувам много....,напоследък...Ще споделя!

*

Stella

• 7765
« Отговор #755 -: Март 06, 2011, 02:57:03 am »

Опозицията ми беше много трудна на мен откъм 8-ми дом към светилата. Прекъснах дългогодишна връзка.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #756 -: Март 06, 2011, 03:21:12 am »

Опозицията ми беше много трудна на мен откъм 8-ми дом към светилата. Прекъснах дългогодишна връзка.

Всяка опозиция на ПР.Луна е трудна....Може би най-трудния аспект за прогресивната луна е опозицията...

*

Марая

• 28287
« Отговор #757 -: Март 06, 2011, 03:44:26 am »
Недей така ме отчавай ,с тази опозиция на Пр.Луна  : В момента ми опозонира стелиума в 5 дом -Луна,Сатурн,Венера :blink:

Подготвения и знаещия е въоражен....
Луната отразява , тя е лакмус...,абсорбира....противоположното се привлича като магнит при нея....
При опозицията е важно приемането...и осмислянето на противоположното....Излишни са действията....Не се хаби!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #758 -: Март 06, 2011, 04:01:00 am »
Недей така ме отчавай ,с тази опозиция на Пр.Луна  : В момента ми опозонира стелиума в 5 дом -Луна,Сатурн,Венера :blink:
И на мен съвсем скоро ми предстои опозиция на прогресивна луна с венера,после марс,луна(10ти) и сатурн(11ти) :'( И то в скорпи :-X

*

Stella

• 7765
« Отговор #759 -: Март 06, 2011, 04:06:52 am »

Всяка опозиция на ПР.Луна е трудна....Може би най-трудния аспект за прогресивната луна е опозицията...

При това прогресивна луна в 8-ми. Сал дет` не умрях.