Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 292259 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #780 -: Май 25, 2011, 10:17:29 pm »
Ми много хубаво  ;D
Ти как си ?  Как върви живота ?
Благодаря,ту добре,ту зле ;D
При теб в кой знак ще се случи.?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #781 -: Май 25, 2011, 10:19:01 pm »
Ми много хубаво  ;D
Ти как си ?  Как върви живота ?
Благодаря,ту добре,ту зле ;D
При теб в кой знак ще се случи.?
И при мен е в Скорпион интересно ....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #782 -: Май 25, 2011, 10:22:42 pm »
Ето това ми е написала милата Мирабела за този съвпад.Когато беше така добра да хвърли око върху новият ми солар :blink:
"Прогресивна Луна ще смени знака си около средата на годината. След навлизането й в Скорпион може да изпитваш много по-дълбоки и силни емоции. Интересен ми е съвпадът, който ще направи с натален Лилит. Може да усетиш фаталната жена в теб, но няма да е за лошо, защото в натала Лилит няма мажорни аспекти. Тъй като прог. Луна остава в 4-ти дом, теренът на който ще се проявяват тези засилени емоции ще е домът ти, предполагам. "

Така ,че Елфидке,може и теб да очаква същото :blink: :wub:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #783 -: Май 25, 2011, 10:29:58 pm »
Ето това ми е написала милата Мирабела за този съвпад.Когато беше така добра да хвърли око върху новият ми солар :blink:
"Прогресивна Луна ще смени знака си около средата на годината. След навлизането й в Скорпион може да изпитваш много по-дълбоки и силни емоции. Интересен ми е съвпадът, който ще направи с натален Лилит. Може да усетиш фаталната жена в теб, но няма да е за лошо, защото в натала Лилит няма мажорни аспекти. Тъй като прог. Луна остава в 4-ти дом, теренът на който ще се проявяват тези засилени емоции ще е домът ти, предполагам. "

Въх, фаталната жена  ;D ;D ;D ;D ;D
И то нема къде, та в къщи .......е**х това проявление    :o
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #784 -: Май 25, 2011, 10:31:25 pm »

Да бе ;DИ на мен ми стана гадно ,като прочетох че е в къщи :-X :-[
Ама какво да се прави.....

« Отговор #785 -: Май 25, 2011, 10:33:05 pm »
Това са само мои предположения. Като нищо може да греша. Като се върна назад във времето до края на миналото лято, когато моята прог. Луна направи съвпад с натален Лилит в Стрелец, в 10-ти дом, не си спомням тогава да съм имала някакви сътресения или проблеми в работата и кариерата. Имах някакво усещане за женственост и сила, но може да е било и от друг транзит, прогресия и т.н.

От 4-ти може да се проектира в 10-ти, нали знаете. ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #786 -: Май 25, 2011, 10:33:19 pm »

Да бе ;DИ на мен ми стана гадно ,като прочетох че е в къщи :-X :-[
Ама какво да се прави.....

Да бе над печката ли ???
Ще имат да вземат, на мен развода ми е на 1 Юни, а съвпада чак Август, ако не се лъжа.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #787 -: Май 25, 2011, 10:38:34 pm »
Е, ти поне имаш надежда ;D

*

Santi

« Отговор #788 -: Юни 08, 2011, 11:10:00 pm »
Прогресивната ми Луна до седмици сменя знак, сега минава през асцендента . Период на положителни и хубави промени е в момента, но в Риби как се изявява там ? Имам паралелен транзит на Нептун през Асц-та също, а Луната докато прогресира през Риби ще прави твърди аспекти(квадрати) с Венера, Сатурн, Уран и Слънцето накрая и тригончета с планетите в 5-ти дом(Марс,Мерк) и Плутон . Споделете ако имате впечатления за позицията и там  :wub: .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #789 -: Юни 08, 2011, 11:20:23 pm »
Прогресивната ми Луна до седмици сменя знак, сега минава през асцендента . Период на положителни и хубави промени е в момента, но в Риби как се изявява там ? Имам паралелен транзит на Нептун през Асц-та също, а Луната докато прогресира през Риби ще прави твърди аспекти(квадрати) с Венера, Сатурн, Уран и Слънцето накрая и тригончета с планетите в 5-ти дом(Марс,Мерк) и Плутон . Споделете ако имате впечатления за позицията и там  :wub: .

Имам прекрасни спомени от времето когато пресече асцендента и влезе в 1-ви дом...Знака е огнен в 1-ви..Интересното е , че когато промени и прогресивния дом се почувствах супер...Не я помня през риби..., но в козирог е ужасна...По-отврат дори и от скорпионската... :(...Стара , балзамична луна... :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #790 -: Юни 08, 2011, 11:43:22 pm »
В Козирог определено беше тежко положението, рутина и нищо интересно като ежедневие, но беше и един доста дисциплиниращ период, докато във Водолей в по-голямата си част беше разруха, но пък и тогава срещнах хора, които имаха значение за мен и някои продължават да имат . Прогресията и през 12 дом също може да се каже, че е доста тежък период, пък и е краят на един цикъл на опитности, които трябва да са усвоени  :blink:.

« Отговор #791 -: Юни 09, 2011, 02:18:01 am »
В Козирог определено беше тежко положението, рутина и нищо интересно като ежедневие, но беше и един доста дисциплиниращ период, докато във Водолей в по-голямата си част беше разруха, но пък и тогава срещнах хора, които имаха значение за мен и някои продължават да имат . Прогресията и през 12 дом също може да се каже, че е доста тежък период, пък и е краят на един цикъл на опитности, които трябва да са усвоени  :blink:.
Луна в 12 дом най тежкия период в живота ми по неприятно от Сатурновото завръщане.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
« Отговор #792 -: Юни 09, 2011, 02:22:23 am »

Една любов- близнашка пресече пътя ми....с това ще запомня тая "дърта луна"....Качествена любов , но без романтиката , която обичам ...,по-суха , по-строга , по-сурова...спартанска...,но истинска и качествена...

Разруха..., :umnik: :umnik:дай повече инфо приятелю! :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #793 -: Юни 09, 2011, 02:23:01 am »
Прогресивната ми Луна до седмици сменя знак, сега минава през асцендента.

дай боже всекиму :blink:
силно се надявам и аз да изляза от дупката като мине от там скоро

« Отговор #794 -: Юни 09, 2011, 02:29:30 am »

до 2 месеца и моята ще мине през асц и ще докладвам.След 2 седмици прогр.Слънце ще ми навлезе в Стрелец но все още не мога да кажа че съм го усетила .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Santi

« Отговор #795 -: Юни 09, 2011, 03:21:44 am »
В Козирог определено беше тежко положението, рутина и нищо интересно като ежедневие, но беше и един доста дисциплиниращ период, докато във Водолей в по-голямата си част беше разруха, но пък и тогава срещнах хора, които имаха значение за мен и някои продължават да имат . Прогресията и през 12 дом също може да се каже, че е доста тежък период, пък и е краят на един цикъл на опитности, които трябва да са усвоени  :blink:.

Разруха..., :umnik: :umnik:дай повече инфо приятелю! :kissd:

Връзка, която приключи преди 3 месеца окончателно и която ми взе много и можеше да загубя още повече ..  :blink:

Ще видим какво ще дава, но започва добре и след "мрака следва светлина" .. може би  :blink: .
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 03:26:15 am от Santi »

*

Марая

• 28287
« Отговор #796 -: Юни 09, 2011, 03:29:38 am »

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #797 -: Юни 09, 2011, 03:34:59 am »
Здравейте момичета,моята прогресивна Луна  излиза вече от 7 и се кани да влезе в 8 дом.
Аз мислех,че в партньорството може да доведе до обвързване,НО УВИ ЗАСЕГА...По-скоро моите очаквания бяха такива..
Какви са ви впечатленията от Прогресивна Луна през 7 дом?

ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #798 -: Юни 09, 2011, 01:38:52 pm »
Здравейте момичета,моята прогресивна Луна  излиза вече от 7 и се кани да влезе в 8 дом.
Аз мислех,че в партньорството може да доведе до обвързване,НО УВИ ЗАСЕГА...По-скоро моите очаквания бяха такива..
Какви са ви впечатленията от Прогресивна Луна през 7 дом?

при мен като беше в съвпад с куспидата родих дъщеря ми. която е с луна във водолоей, също като моя 7-ми дом  :blink:
докато се движише в 7-ми дом бях по майчинство, не контактувах почти с никого, занимавах се само с нея. все пак през 7-ми дом, луната прави опозиция с първи ;)

« Отговор #799 -: Юни 09, 2011, 02:46:30 pm »
Луна в 12 дом най тежкия период в живота ми по неприятно от Сатурновото завръщане.
И аз го потвърждавам.Най-трудния ми период беше при прогресивна Луна в 12 дом и след това при престоя и в знака Скорпион.