Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291257 Прегледи
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #800 -: Юни 09, 2011, 09:14:01 pm »
Момичета,кажете нещо за прогресивна луна в скорпион 11 дом,предстои съвпад с натален уран и прогресивно MC :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #801 -: Юни 09, 2011, 10:19:45 pm »
Момичета,кажете нещо за прогресивна луна в скорпион 11 дом,предстои съвпад с натален уран и прогресивно MC :-\

Без да се види картата не може да се каже нищо конкретно.
Абстрактно погледнато, периодът може да е подходящ за реализация на някой проект или отдавна мечтана идея. Доколко ще е съвместен, т.е. дали ще се работи в сътрудничество или самостоятелно, не може да се каже без да се видят останалите фактори.
Проектът, ако е служебен, може да има някаква творческа насоченост, т.е. да се предполага поощряване на свободната инициатива, а не строг регламент и работа под надзор и в подчинение.
Подходящо време за всякакви индивидуални занимания, но с принос за някоя група, общност или колектив, за работа с неформални сдружения, клубна дейност и др. Можеш да се запишеш и на астрологичен курс или да наблегнеш на индивидуалните занимания. Не е изключено и някое по-шантаво запознанство да ти се случи, когато най-малко го очакваш. :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #802 -: Юни 09, 2011, 11:08:56 pm »
Моята прогресивна Луна в момента е в 11-ти дом, но в Стрелец. Имаше съвпад с Уран (У1 при мен), но той се състоя в 10-тия ми дом. То беше една поредица от съвпади - с натална Луна, МС и Уран в 10-ти дом. По това време бях повишена и поех нови задължения (в натала Луна е У6). Сега в 11-ти дом й предстои съвпад с Нептун (секстил с Плутон и Слънце) и малко след това и съвпад с прог. МС. Предложиха ми (както и на други, разбира се) да участвам в голям проект, но тепърва ще се решава дали проектът ще бъде одобрен и финансиран (което си е сложна работа, интереси и т.н., а и парите са малко, т.е. борбата ще е голяма...). Относно приятелите (нали 11-ти дом е домът на приятелите също). Прог. Луна имаше секстил с У12 Сатурн, та излезнаха наяве някои "приятели" като предатели, което беше много добро и освобождаващо за мен, т.к. вече не се налага да се правя, че не знам, че ме мразят и да им се усмихвам.
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 11:14:57 pm от Mirabella »

« Отговор #803 -: Юни 10, 2011, 12:21:33 am »
Звучи добре!Аз се притеснявям,защото са ме налегнали едни черногледи размисли и страсти...та си мисля,че прогресивната луна е виновна-при мен луната управлява интесептиран 7 дом-рак,но може и сатурн да е виновен,защото в момента ми сразява стелиума в 4 дом :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #804 -: Юни 10, 2011, 01:40:15 am »
Момичета,кажете нещо за прогресивна луна в скорпион 11 дом, предстои съвпад с натален уран и прогресивно MC :-\

Аз преживявям в момента такъв аспект, но в 9-ти дом.
Нови хора ще навлязят в живота ти. Склонност към импулсивни решения. Най-важното при тази позиция е "да не плюеш в кладенеца", да не вземаш прибързани решения, да не прекъсваш връзките си с хора, които биха могли да ти потрябват след време, да не вършиш неща, които са непоправими, за да не съжаляваш след като съвпадът се разпадне.

Пътувай, смени разположението на мебелите в къщи, но важните решения, остави за после.
Аз се обзаведох с допълнителна компютърна техника. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #805 -: Юни 10, 2011, 01:50:49 am »
От 4-ти може да се проектира в 10-ти, нали знаете. ;)

Особено когато У4-ти е в 10-ти дом, както е при мен - често си вземам работа за в къщи или гледам на работната си среда като на второ семейство. Чувството ми на сигурност (4-ти дом) зависи от успешната реализация в кариерата. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #806 -: Юни 10, 2011, 01:54:44 am »
Прогресивната ти Луна съвпадна ли с У4?
След година и кусур прог.Луна ще съвпадне с Венера (У4) , но в 9 дом. Идеи? ;D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #807 -: Юли 02, 2011, 10:21:10 pm »
Тези дни ми беше точния съвпад на пр.Луна с нат. Уран в 5-ти дом..
Затрих си Фейсбука..Почна да ме дразни любопитството на някои от "приятелите",почуствах,че много ми е застрашено личното пространство,прекалено много се съобразявах какво да пиша и как да го пиша и набързо намерих решението..
Естествено,направих си друг профил,но там е забранено за "куцо,кьораво и сакато"..
Много ми олекна,честно.. ;D ;D

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #808 -: Юли 18, 2011, 05:15:48 am »
Прогресивната ми Луна е в 29-тия градус в знака Риби; когато разглеждам прогресивната и наталната карта ми прави силно впечатление следното:

~ прогресивният Марс аспектира наталната Луна /тригон/ и прогресивната Луна аспектира наталния Марс /също тригон/; като прогресивната Луна е в V-ти дом...

Как бихте тълкували подобен "двоен" аспект?
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Divna

• 2478
« Отговор #809 -: Юли 18, 2011, 07:45:23 am »
Прогресивната ми Луна е в 29-тия градус в знака Риби; когато разглеждам прогресивната и наталната карта ми прави силно впечатление следното:

~ прогресивният Марс аспектира наталната Луна /тригон/ и прогресивната Луна аспектира наталния Марс /също тригон/; като прогресивната Луна е в V-ти дом...

Как бихте тълкували подобен "двоен" аспект?

Много подходящо време за забременяване и износване на едно юначе.  ;) :blink:

*

Yaya

• 2265
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #810 -: Септември 20, 2011, 02:26:24 pm »
Мили другарчета!!!!
Прогресивната Луна ми излезе от 8ми дом.... Диша се, живее се и не всичко е черно  :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Ако имаше емотиконка с тъпа щастлива и залюхана усмивка, щях да я сложа, но май и тези са достатъчни. Транзитния Сатурн в 12ти вече тръгна напред и на мен ми е добре след 2.5г нерви и простотии.
Започнах от 2 месеца да чета книги като луда, едвам намирам време, но го правя. Мисля за второ висше и за сваляне на килограми успешно  :-[ и като се замислих, открих причината  ;D
Сега остава съвпадът на прогресивна и дирекционна Венера в Телец 8ми дом да донесе нещо интересно, а и предстои транзитната да мине през Плутон и АСЦто... И надеждата умира последна  :rolleyes: прогресивното Слънце и то съвсем скоро излиза от Овен и ставам една търпелива, блага и леко инатлива... кажете едно "браво", а?  ;D
« Последна редакция: Септември 20, 2011, 06:09:56 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Uran

• 6041
« Отговор #811 -: Септември 20, 2011, 04:31:41 pm »
Честито!
И моята пр. Луна скоро ще се изнесе от 8 дом.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #812 -: Септември 20, 2011, 06:11:45 pm »
живее се, а? Аз започнах да го усещам около 3-4 градуса от К9, като върна картата назад....

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #813 -: Септември 20, 2011, 06:17:57 pm »
О, нищо не знаете вие. Аз имам интерсептация в 8-ми. Три знака влизат - част от Рака, целиот Лъв и част от Девата, начи! Повече от 2 години се влачих с Луна в 8-ми, за капак в опизиция на наталните светила, които управляват 8-ми.

Живот се живее с пр. Луна в 9-ти дом. Най-хубавата позиция. Догодина ще ми влезе в 10-ти. Ма*ка му не искам промени в кариерата...искам спокойствие и рутина на професионалния фронт. Уморих се вече.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #814 -: Септември 20, 2011, 06:24:03 pm »
разкажи някой приятен спомен, Стела  ;)

А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #815 -: Септември 20, 2011, 06:24:20 pm »
Живот се живее с пр. Луна в 9-ти дом. Най-хубавата позиция.

И при мен това беше един от най-спокойните (сравнително) периоди, когато наистина имах усещане за живот.
По оста 3/9 дом имам интерсептация, включват по три знака. Дори преминаването на прогресивната Луна през Сатурн в 9 дом не беше натоварващо и депресивно, докато преминаването на прогр. Луна в Дева и по-натататък през 10 дом ми разката фамилията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #816 -: Септември 20, 2011, 06:25:31 pm »
разкажи някой приятен спомен, Стела  ;)

Че, аз не съм спряла да пътувам с Луна в 9-ти, момичета? Толкова много спомени натрупах.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #817 -: Септември 20, 2011, 06:25:52 pm »
Прогресивната Луна току-що ми влезе в Скорпион,да смятам ли че следващите 2 години и половина ще е доста "веселко"... ;)?

Миличка, стягай се, че и 12 дом наближава  :-X

А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #818 -: Септември 20, 2011, 06:27:09 pm »
Прогресивната Луна току-що ми влезе в Скорпион,да смятам ли че следващите 2 години и половина ще е доста "веселко"... ;)?

Гледай в кой дом попада. В скорпион нищо не е весело, а по-скоро сериозно. Със скорпион майтап не става.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #819 -: Септември 20, 2011, 06:27:44 pm »
ох, и аз съм с интерсептирани знаци там - 3/9, ще е готино - Близнаци, Рак, Лъв...

А Шопенхауер