Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291558 Прегледи
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #860 -: Декември 27, 2011, 06:42:12 pm »
имаме ли случка или предполагаме ;)а друг разполага

ха ако е за теб интересен и прогр.съвпад на Венера /СЛВ Телец близо до К5 , тя е У10,5 и възела
« Последна редакция: Декември 27, 2011, 06:47:42 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #861 -: Декември 27, 2011, 06:43:21 pm »
Прогресивна луна в 10-ти дом в съвпад с натален У4. Някакви предположения?
така от нищото,само по това ,което си дала, промени,нестабилност,разместване на пластовете в работа ,в семейството,промяна на статус
У4 е свързан с край,завършек на нещо,свързано с недвижимост,което те засяга лично ако е в каре към Асц,и/или партньорство, съдружие
не се знае как е луната и У4 в натала,за да видим + или -

Ей сегичка ще закача една карта тука с прогресии и транзити.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #862 -: Декември 27, 2011, 06:47:43 pm »

Много ми се иска, обаче на теория. Често казано, въобще не ми стиска и си умирам от страх.
Така че, ако може да отложим случката, ще се чувствам най-добре...не съм готова.
Обаче Уран на К4 вероятно "мисли" друго. Страх ме е от Уран. А с прогресивна луна върху У4, май станаха доста фактори.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #863 -: Декември 27, 2011, 06:51:04 pm »

ха ако е за теб интересен и прогр.съвпад на Венера /СЛВ Телец близо до К5 , тя е У10,5 и възела

И дирекционния Сатурн е там върху възела на К5.

« Отговор #864 -: Декември 27, 2011, 06:52:19 pm »
тогава оста 4-10 ще е разклатена земетръсно от тр.Плутон в каре към  МС/IC ,а тр.Уран съвпад К4 опозе МС

« Отговор #865 -: Декември 27, 2011, 06:53:32 pm »
ами мен тр.Уран на К4 съвпад Слънце ме омъжи ,пък ти се дърпаш :mellow:

то 10 е 5 от 5- да станеш баба с прогр.Луна там

*

Stella

• 7765
« Отговор #866 -: Декември 27, 2011, 06:54:49 pm »
тогава оста 4-10 ще е разклатена земетръсно от тр.Плутон в каре към  МС/IC ,а тр.Уран съвпад К4 опозе МС

Е и? Аз изобщо ще се прибирам ли в къщи? Много съмнейшън.

*

Stella

• 7765
« Отговор #867 -: Декември 27, 2011, 06:55:56 pm »
ами мен тр.Уран на К4 съвпад Слънце ме омъжи ,пък ти се дърпаш :mellow:

то 10 е 5 от 5- да станеш баба с прогр.Луна там

А при мен ще е в съвпад с прогресивното Слънце на К4, а и той на всичкото отгоре е Овен.(
И двамата не вярваме в брака. но съм забелязала, че така се раждат по -продължителни съюзи.

« Отговор #868 -: Декември 27, 2011, 06:57:38 pm »
5-8 дом някой по желание да роди, пък земетръса ще е от малкото съкровище като огладнее, айде орисахме те ;D
и ще се прибираш,къде ще ходиш

*

Stella

• 7765
« Отговор #869 -: Декември 27, 2011, 07:03:57 pm »
5-8 дом някой по желание да роди, пък земетръса ще е от малкото съкровище като огладнее, айде орисахме те ;D
и ще се прибираш,къде ще ходиш

Аааа, за раждането е по-вероятно да се падне на дъщеря ми, а аз да спя при внучето и затуй да не ще да се прибирам. Може дирекционен Сатурн в съвпад с възела на К5 да ме направи "баба".

*

Uran

• 6041
« Отговор #870 -: Декември 27, 2011, 07:23:51 pm »
Stela, при теб това съвпада и с преминаването на тр. Уран през ИЦ.
Да не си смениш жилището или пък изневиделица да се разреши/появи имуществен спор?

Да докладваш за събития. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #871 -: Декември 27, 2011, 07:55:14 pm »
Stela, при теб това съвпада и с преминаването на тр. Уран през ИЦ.
Да не си смениш жилището или пък изневиделица да се разреши/появи имуществен спор?

Да докладваш за събития. :blink:

О, непременно ще докладвам. Аз самата си го тълкувам като смяна на жилище, а и други така казват.

*

Divna

• 2478
« Отговор #872 -: Декември 28, 2011, 07:26:11 pm »
Уран на К4 може и да доведе до големи ремонти (преобразования в дома), там където живееш, както и да си вземеш наематели. Много са вероятностите. Но аз лично не виждам нищо притеснително. Все пак, преминавайки през 4ти дом, Уран ще хвърли секстил към светилата ти, така че, каквато и промяна в дома ти да се осъществи, то тази промяна ще е приета радушно.

*

Stella

• 7765
« Отговор #873 -: Декември 28, 2011, 07:32:55 pm »
Уран на К4 може и да доведе до големи ремонти (преобразования в дома), там където живееш, както и да си вземеш наематели. Много са вероятностите. Но аз лично не виждам нищо притеснително. Все пак, преминавайки през 4ти дом, Уран ще хвърли секстил към светилата ти, така че, каквато и промяна в дома ти да се осъществи, то тази промяна ще е приета радушно.

Ами то няма накъде повече ремонти, а за наематели няма място. Освен аз да се преместя в по-голямо жилище. направи ми впечатление, че още щом влезе Уран в Овен (макар да е далеч все още от К4) започнах да си пълня дома с компютърна и всякакъв вид електронна техника. Веднага се почувства влиянието му.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #874 -: Декември 28, 2011, 07:50:34 pm »
Между другото, за отминалия наскоро съвпад на прогр. Луна с нат. Плутон мога да споделя, че с абсолютно нищо не бе свързан на събитийно ниво, нито с кой знае какво на ниво вътрешни изживявания. Каквото съм чувствала преди, го чувствах и по време на аспекта, и след него. По-скоро аспектът затвърди решимостта ми да извърша важни промени и да действам вече с оглед на личните си интереси, а не да продължавам да живея за другите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #875 -: Декември 28, 2011, 07:56:22 pm »
аз съм на мнение, че прогресивната Луна е фактор, който отключва вече зададени събития. тя определя момента, а не самото събитие.
Стела, при теб мисля, че съвпада с Марс ще определи момента на събитията, които при теб са неизбежни през 2013г. има твърде много други фактори за това. и определено ще са свързани със 4-10 дом. мисля си също за големи международни корпорации, нещо голямо...

*

Stella

• 7765
« Отговор #876 -: Декември 28, 2011, 08:23:23 pm »
Между другото, за отминалия наскоро съвпад на прогр. Луна с нат. Плутон мога да споделя, че с абсолютно нищо не бе свързан на събитийно ниво, нито с кой знае какво на ниво вътрешни изживявания. Каквото съм чувствала преди, го чувствах и по време на аспекта, и след него. По-скоро аспектът затвърди решимостта ми да извърша важни промени и да действам вече с оглед на личните си интереси, а не да продължавам да живея за другите.

Прогресивната Луна дава много отчетливи и забележими събития, когато е критична - при смяна на знак. Поставих си за цел да го проследя и се уверих, че е така. К. Ръшман мисля беше казала, не съм сигурна, но го проследих и работи. При мен още по-отчетливо даде събитие, понеже при прехода си в началото на Везни направи опозиция на прогресивното Слънце в Овен. Добре, че аспекта се разпада скоро и добре че опозира на пр. Слънце, а не на наталното, щото знам, че води до разпадане на връзки. При опозиция на пр. Луна в Лъв с наталното Слънце във водолей (пр. Луна в 8-ми дом ) - разруших връзка.

*

Stella

• 7765
« Отговор #877 -: Декември 28, 2011, 08:27:54 pm »
аз съм на мнение, че прогресивната Луна е фактор, който отключва вече зададени събития. тя определя момента, а не самото събитие.
Стела, при теб мисля, че съвпада с Марс ще определи момента на събитията, които при теб са неизбежни през 2013г. има твърде много други фактори за това. и определено ще са свързани със 4-10 дом. мисля си също за големи международни корпорации, нещо голямо...

Грейс, ти пък откъде намеси международната сфера - тука няма засегнат 9-ти дом? Направо ме хвърли в оркестъра ти пък сега? Аз не че нямам планове за международни проекти, ама не виждам връзката с Марс и с прогресивната луна, нито пък с оста 4-10.  ;)

*

Grace

• 2257
« Отговор #878 -: Декември 28, 2011, 08:40:41 pm »
12-ти дом е освен всичко друго и дома на големите международни корпорации.. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #879 -: Декември 28, 2011, 08:58:41 pm »
12-ти дом е освен всичко друго и дома на големите международни корпорации.. :blink:

При мен Юпитер управлява 12-ти и нямам пр. Луна там. картата съм поставила малко по-нагоре.
За 12-ти съм чувала, че се свързва с презокеанските държави и с емиграцията.