Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 292258 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #920 -: Януари 09, 2012, 10:40:40 am »
имахме мой марс в квадрат

ако човек си има в радикса напрежение по Марс, май не върши работа наливането на масло в огъня:)

Да, аз си имам квадрат на марс с юпитер, което ме прави нетърпелива в някои моменти.
Неговата Венера ми се виждаше доста пасивна и се скарвахме, защото аз бързах, а той стоеше пред огледалото с часове да си оправя прическата  (по-зле и от госпожица). Ха-ха, тази негова суетност ме изнервяше. А той се изнервяше, че съм го препирала.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #921 -: Януари 09, 2012, 10:45:51 am »
а той стоеше пред огледалото с часове да си оправя прическата  (по-зле и от госпожица).

ами щерката не се ли оказа и тя принцеса?:)

всъщност, сериозен е въпросът с принцесите, ако и тати и мама имат сходен вкус за огледалото - помага 1ч по-рано да се напомня, че тръгваме на някъде:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #922 -: Януари 09, 2012, 10:58:06 am »
а той стоеше пред огледалото с часове да си оправя прическата  (по-зле и от госпожица).

ами щерката не се ли оказа и тя принцеса?:)

всъщност, сериозен е въпросът с принцесите, ако и тати и мама имат сходен вкус за огледалото - помага 1ч по-рано да се напомня, че тръгваме на някъде:)

Щерката въобще не е суетна, дори рядко се гримира. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #923 -: Януари 09, 2012, 11:13:00 am »
ами Стела, тази негова суетност откъде му идва?

« Отговор #924 -: Януари 09, 2012, 12:16:53 pm »

И на мен ми е интересно,кое дава суетност  ;) ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Grace

• 2257
« Отговор #925 -: Януари 09, 2012, 12:46:04 pm »
нещо по Лъв , Везни ще да е...

*

Stella

• 7765
« Отговор #926 -: Януари 09, 2012, 12:49:08 pm »

Не зная. Ако допуснем, че Венера отговаря за суетността, тя в критичен градус на 29 Козирог в съвпад с ЮЛВ.
Може да е бил мадама в някой минал живот. В началото на Лъва има ретрограде Марс, мажорно неаспектиран.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #927 -: Януари 09, 2012, 12:51:50 pm »

Не зная. Ако допуснем, че Венера отговаря за суетността, тя в критичен градус на 29 Козирог в съвпад с ЮЛВ.

Потвърждавам, имам ретро Венера в съвпад с ЮЛВ и съм много суетна.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #928 -: Януари 09, 2012, 01:04:16 pm »
от личен опит мога да кажа, че квадрат на светилата - пр. Луна към натално Слънце е неприятен период - в момента се разпада с 1гр, но вътрешното усещане е на пърна неудовлетвореност, осакатеност на емоциите, депресивни състояния и липса на перспектива.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #929 -: Януари 09, 2012, 01:09:03 pm »
от личен опит мога да кажа, че квадрат на светилата - пр. Луна към натално Слънце е неприятен период - в момента се разпада с 1гр, но вътрешното усещане е на пърна неудовлетвореност, осакатеност на емоциите, депресивни състояния и липса на перспектива.

А представяш ли си...как е да го имаш за цял живот.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #930 -: Януари 09, 2012, 01:16:54 pm »
бах ма`аму, сакън!  :sagittariuss:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #931 -: Януари 09, 2012, 01:37:32 pm »
А моята суетност възможно ли е да идва от съвпада на Венера с Марс 7 дом Лъв?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #932 -: Януари 09, 2012, 01:41:51 pm »

Луна във Везни, накшатра Читра - те са така.
А с твоя съвпад на Венера и Марс в 7 дом можеш да забиваш много гаджета  :P, мъжете трябва да те възприемат като доста магнетична, да се увличат лесно по теб без да полагаш особени усилия да ги омайваш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #933 -: Януари 09, 2012, 01:49:37 pm »

не е от това, суетността се търси по лъв в хороскопа. понеже и моето съпружие е с марс в лъв, няма случай той да ме чака да се наглася като ходим някъде, все аз съм готова той се тутка да се оправя за излизане. при положение, че аз съм с асцедент лъв, без грим и прическа не се излиза от къщи ;D
сега вече нагласям себе си, детето и стоим строени в антрето да чакаме царя слънце да се нагласи....

а за квадрата слънце луна какво Марая?!? нали в квадратурите било развитието :P

« Отговор #934 -: Януари 09, 2012, 01:51:45 pm »

Луна във Везни, накшатра Читра - те са така.
А с твоя съвпад на Венера и Марс в 7 дом можеш да забиваш много гаджета  :P, мъжете трябва да те възприемат като доста магнетична, да се увличат лесно по теб без да полагаш особени усилия да ги омайваш.

Ами, има нещо верно  ;) Повечето пъти без да правя нищо се влюбват в мен  ;D Имам късмет с тоя съвпад  ;D ;D
Сладурката, на мен баща ми казва,че съм се родила с огледало и чевило в ръка  ;D ;D

« Отговор #935 -: Януари 09, 2012, 01:52:37 pm »
Лили, какво е това накшатра Читра  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #936 -: Януари 09, 2012, 01:58:38 pm »
Една от 27те лунни стоянки, които се използват в индийската астрология.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #937 -: Януари 09, 2012, 01:59:44 pm »
Цитат
не е от това, суетността се търси по лъв в хороскопа. понеже и моето съпружие е с марс в лъв, няма случай той да ме чака да се наглася като ходим някъде, все аз съм готова той се тутка да се оправя за излизане. при положение, че аз съм с асцедент лъв, без грим и прическа не се излиза от къщи
сега вече нагласям себе си, детето и стоим строени в антрето да чакаме царя слънце да се нагласи....

;D ;D Сладурката, Лъв хубаво....ама още нещо няма ли? нещо покрай Венера, Везни....?! 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #938 -: Януари 09, 2012, 02:12:09 pm »
Нямам никакъв Лъв, а съм суетна. Сигурно е от Венера в 5 дом.
Майка ми също нямаше акцентиран Лъв в хороскопа (и празен 5 дом), беше изключително суетна, до болестно състояние.

Една позната имам, която по един час си оправя грима в тоалетната на някое заведение и закъснява с по два часа за срещи, докато не се нагласи - нищо в Лъв, но има АС Везни и Слънце в съвпад с Венера в края на 3 дом.

Една приятелка имам с Луна в Лъв и Слънце в съвпад с Венера в Близнаци - не съм я виждала никога гримирана и направена, няма и никакъв вкус.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #939 -: Януари 09, 2012, 02:19:47 pm »

Сигурно в предишен живот си била принцеса.