Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291203 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #940 -: Януари 09, 2012, 02:20:43 pm »
Сигурно в предишен живот си била принцеса.

Затова в тоя живот слугинажът ми е даден в повече от всичко останало.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #941 -: Януари 09, 2012, 02:26:31 pm »
Сигурно в предишен живот си била принцеса.

Затова в тоя живот слугинажът ми е даден в повече от всичко останало.  ;D
хахаххаха  ;D ;D ;D Много ме развесели
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #942 -: Януари 09, 2012, 02:29:01 pm »
дали верно венера в съвпад с юлв значи принцеса в минал живот :-[

относно съпруга ми няма везни в хороскопа, венерата му е в стрелец в квадрат с нодалната ос. луната му обаче в близнаци е в първи дом, не знам защо струва ми се че тази позиция говори за самовлюбеност и суетност също...

« Отговор #943 -: Януари 09, 2012, 02:33:55 pm »
   В момента ми е на 0 градуса съвпад с ЮЛВ - и 1 градус с ИЦ - в Лъв. Иначе в критичните за неподвижните знаци, като беше - опозиция на наталната реално - 21 в Лъв - имах събитие - гадно, неприятно....и сега са последствията вероятно...Имам още малко за доизясняване на някои неща...Но събитията - са болезнени.

*

Grace

• 2257
« Отговор #944 -: Януари 09, 2012, 03:22:02 pm »
дали верно венера в съвпад с юлв значи принцеса в минал живот :-[

относно съпруга ми няма везни в хороскопа, венерата му е в стрелец в квадрат с нодалната ос. луната му обаче в близнаци е в първи дом, не знам защо струва ми се че тази позиция говори за самовлюбеност и суетност също...

ето, това е разковничето според мен. нужда да обръщаш внимание на външността си. като добавим и Лъва ... вижда ми се логично .

« Отговор #945 -: Януари 09, 2012, 04:09:10 pm »
По въпроса за суетата да се изкажа и аз, до магазина да отида, задължително се привеждам в приличен вид, че знам ли кого мога да срещна  :P. Много се смях, защото преди време една приятелка ми сподели, че е съхранила моя номер в мобилния телефон под името мис Суета. За протокола: Слънце - Лъв, АЦ- Везни, Венера във Везни, намира се в 12 дом и прави квадрат с Марс„ Нептун и Луна, секстил с Меркурий, Сатурн и МЦ.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #946 -: Януари 09, 2012, 04:15:53 pm »
По въпроса за суетата да се изкажа и аз, до магазина да отида, задължително се привеждам в приличен вид, че знам ли кого мога да срещна  :P. Много се смях, защото преди време една приятелка ми сподели, че е съхранила моя номер в мобилния телефон под името мис Суета. За протокола: Слънце - Лъв, АЦ- Везни, Венера във Везни, намира се в 12 дом и прави квадрат с Марс„ Нептун и Луна, секстил с Меркурий, Сатурн и МЦ.

факт е,че винаги когато изглеза безгрим,прическа,недоспала срещам хора,които не бива даме виждат така  ;D ;D ;D
Явно Везните дават много суета :)

« Отговор #947 -: Януари 09, 2012, 04:18:22 pm »
На моменти повече от необходимото. Добре, че има секстил със Сатурн, да я побутва от време на време и да и връзва юздите, че лоша работа иначе.  ;D
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Stella

• 7765
« Отговор #948 -: Януари 09, 2012, 04:40:12 pm »
По въпроса за суетата да се изкажа и аз, до магазина да отида, задължително се привеждам в приличен вид, че знам ли кого мога да срещна  :P. Много се смях, защото преди време една приятелка ми сподели, че е съхранила моя номер в мобилния телефон под името мис Суета.

За протокола: Слънце - Лъв, АЦ- Везни, Венера във Везни, намира се в 12 дом и прави квадрат с Марс„ Нептун и Луна, секстил с Меркурий, Сатурн и МЦ.

Баба ми казваше: "Винаги си носи хубавите гащи, щото може случайно да те блъсне кола и да те закарат по спешност в болницата..." ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #949 -: Януари 09, 2012, 05:08:54 pm »
Баба ми казваше: "Винаги си носи хубавите гащи, щото може случайно да те блъсне кола и да те закарат по спешност в болницата..." ;D
:rolf: :rolf:

« Отговор #950 -: Януари 09, 2012, 07:22:09 pm »
погледнах и прогр. на брачният партньор и какво да видя

прогр.Луна в 26 критичен градус на Рак,съвпад точен с нат.Слънце ,секстил точен към нат.Луна,У4,5
но прог.Слънце съвпад прогр.Венера,У7 е в каре към нат.Луна
а прагр.Асц. е точно върху нат.Луна
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #951 -: Януари 09, 2012, 11:43:20 pm »

прогр.Луна в 26 критичен градус на Рак,съвпад точен с нат.Слънце ,секстил точен към нат.Луна,У4,5

Готини аспекти. В кърпа ти е вързан, начи. :blink:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #952 -: Януари 10, 2012, 06:30:57 am »

Прогресивната Луна слага по-видим акцент върху дома, в който се движи.
И без даже да аспектира рождени планети могат да се разпознаят  истински  интереси.
Отделно, тя също като Сатурн е доста свързана с кармата, покрай това, че касае подсъзнателното и инстинктивното.
Вероятно ще забележиш кое е истинска потребност у човека. /както и нещо кармично, което поставя някои препятствия:)/

При прогресивното Слънце акцентът пада върху аспектите, понеже то е по-видимия Аз. В точен аспект с натална планета, нейните аналогии са по-видими от обичайното.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #953 -: Януари 10, 2012, 07:06:43 am »

моята баба ми казваше абсолютно същото :unsure:

« Отговор #954 -: Януари 10, 2012, 08:09:39 am »

Готини аспекти. В кърпа ти е вързан, начи. :blink:

по скоро развързан :mellow:

транзитни на радикални точки
Уран на Асц.
Сатурн на Дсц.
Плутон на МС

не прощават

« Последна редакция: Януари 10, 2012, 08:20:25 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #955 -: Януари 10, 2012, 08:32:22 am »

хахахахха много умна баба! Харесва ми :-)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #956 -: Януари 10, 2012, 09:16:26 am »
Чуда се от няколко дни.... Прогресивната ми Луна беше в Близнаци, след 1гр. ще влезе в Рак. От едно известно време ме влече да си потъмня косата. Бях много светло руса, сега съм почти "естествено руса", а се чудя дали да не стана кестенява. Мислите ли, че има влияние на прогресивната Луна за външния вид?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

AH

• 2201
« Отговор #957 -: Януари 10, 2012, 09:33:48 am »
транзитни на радикални точки
Уран на Асц.
Сатурн на Дсц.
Плутон на МС

не прощават

Ако няма достатъчно инфо да видим поне по 3 независими фактора събитийност в една плоскост, с най-висок ранг е Плутон на МЦ.
На практика може да се прояви като риск, на дъното на който са пари, като в по-краткосрочен план има финансов успех, в по-дългосрочен-смяна на професионална реализация. В най-дългосрочен си е трансформация:)

Близките махат с ръка и гледат да не му се пречкат  по пътя:)

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #958 -: Януари 10, 2012, 09:42:20 am »
Чуда се от няколко дни.... Прогресивната ми Луна беше в Близнаци, след 1гр. ще влезе в Рак. От едно известно време ме влече да си потъмня косата. Бях много светло руса, сега съм почти "естествено руса", а се чудя дали да не стана кестенява. Мислите ли, че има влияние на прогресивната Луна за външния вид?
И на мен ми се въртят такива мисли от известно време. Моята прогресивна луна е на 1гр. в Риби и след още 2 гр. ще премине АС. Иска ми се някаква драстична промяна ,но още не съм решила точно каква.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #959 -: Януари 10, 2012, 09:47:17 am »

мисли му хубаво щото след рак идва лъв, пак ще ти се прище руса коса и ще е зор да изсветляваш наново ;D