Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291373 Прегледи
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #1160 -: Декември 17, 2012, 11:02:56 pm »
немога да го опиша ,но наистина никога до сега не съм се чувствал по такъв начин  :rolleyes: Но за сметка на това станах много самостоятелен и с богат вътрешен живот ,които като че ли до сега ми липсваше и вече съм опора на себе си. Преди бях човек на разсъдъка въздуха луна Водолей и слънце Близнаци асц Дева като цяло Меркурии и въздух докато сега интуицията ми е много изострена . Преди на базата на анализ определях хората и прочие докато сега ми е по трудно да се изразявам ,но усещам кое е правилно и вътрешния ми глас ме води към правилното. Мога много да изпиша наистина от 1 страна ми е доста трудно но и същевремено се радвам  какви неща научам за себе си. Незнам по натал имам лилит водолеи съвпад луна водолеи има ли връзка този аспект и с прогресивната луна ? Това ме инт. Много се извинявам за правописа и пунктоационите знаци  :P благодаря за отделеното внимание. Забравих да кажа че помъдрявам доста ,даже и мъдреците ми започнаха да растат  :blink:

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1161 -: Декември 17, 2012, 11:09:15 pm »
С Плутон имаше събитие- кратка връзка с Плутонов типаж със Скорпи луна,криминално минало и бандитско настояще.Сега се чудя де ми е бил акъла,ама на.. ;D
Няма как да не отчета влизането й в Скорпион,от един прекрасен лежерен период се вкарах в някакви емоционални крайности и непоносимост към себе си и другите.Две години,които с радост оставям зад гърба си и бих предпочела да изтрия 99% от спомените от това време.
Ти поне си минала опозето  на тр.Плутон към Луната,защото при мен не беше сал една пр.Луна,а и транзит и дирекция на Плутон.

Mims, към коя планета бяха транзита и дирекцията на Плутон и как е разположена тя в натала ти?
При въпросното събитие си беше само съвпад прогресивна Луна върху нат.Плутон,съУ5,Везни.
Иначе по време на пр.Луна в Скорпион имах тр.Плутон опозе АЦ и за кратко към нат.Луна(тепърва ми предстои да я почуствам в целия й блясък) и дир.Плутон съвпад СВ.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1162 -: Декември 17, 2012, 11:16:47 pm »
За мен прогр. Луна във Везни беше най-голямата отрова - по натал съм с водна, двата знака са в каре.
Може би защото съвпадна с транзита на Сатурн през същия знак. Сатурн в знака си на екзалтация ми подейства много отрезвяващо, паднаха много маски, изправих се срещу илюзиите си в отношенията с важни за мен хора.

а занимаваха ли те приоритетно въпроси свързани с партньорства ?
Абе,и при мен е каре,ама хубаво периодче си беше.
С тоя Скорпион все едно задгробен живот живях.. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1163 -: Декември 17, 2012, 11:21:38 pm »

Сега като ми мине прогресивната Луна от Везни в Скорпион, да взема да си намеря и аз другарче за задгробен живот  ;D... И без това ще си стои на тъмно в 12 дом - цели 19 месеца, леле, по един градус на месец!  :73:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #1164 -: Декември 18, 2012, 03:45:19 pm »

Сега като ми мине прогресивната Луна от Везни в Скорпион, да взема да си намеря и аз другарче за задгробен живот  ;D... И без това ще си стои на тъмно в 12 дом - цели 19 месеца, леле, по един градус на месец!  :73:
И при мен скорпион е в Д12 и Асц, докато луната беше там си получих първия шамар от живота..и през болница за кратко минах и под анестезия за първи път бях. Минавайки през Ацс пък кофти периода продължи,но тогава не с усещане,че съм на дъното,а трябваше да се справя и поема  нови отговорности. Но след това луната в стрелец си е като подарък..3 години в рая  :lol:, при мен обаче по тове време и Юпитер беше там.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1165 -: Декември 18, 2012, 07:07:33 pm »

Е, да, ама после в първи дом какво ще кажеш а Лили :08:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #1166 -: Декември 18, 2012, 07:48:02 pm »
Да ви споделя за моята прогресивна луна през 12 дом. Там е вече повече от 2 години. Към средата на следващата година ще мине в първи дом. Имам чувството, че седи вече цяла вечност в 12-ти. Много сложен за мен период но не бих го определила еднозначно като лош. Период, през който търсих себе си, оставих много стари връзки, чувства, емоции и т.н. в миналото. Осъзнавам се по някъкъв нов и непознат преди за мен начин.
Като конкретни събития-почина баща ми още при съвпада с куспидата на 12-ти дом, после се разделихме с мъжа ми, съответно промених начина си на живот.
Чакам да видя какво ще ми донесе като мине в първи дом. Интересно ми е, който го е преживял да разкаже.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1167 -: Декември 19, 2012, 12:25:02 am »
Общо взето нюансът през 12 дом е свързан със загуби, както изглежда. При мен все още се влачи в Риби, но се охарактеризира по много сходен начин и с прогресията в 12 дом/може би защото е в 12 дом в пр. карта/, но навлизайки вече в последните 10 градуса от знака, проявлението започна да се размива и да отстъпва лека полека път пред "новото" .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #1168 -: Декември 20, 2012, 09:59:57 am »
Прогресивната ми Луна влезе в Овен в 9 дом и настана една веселба, просто не е истина!  ;D Имах чувството, че съм проспала близките две години - докато беше в Риби в 8 дом - само някакви сълзи, носталгии, сънища, дежа ву преживявания... И сега в Овен съм нов човек - толкова енергия, емоции, положителни настроения отдавна не съм преживявала! Сега ми предстои квадрат на Прогресивна Луна към натален Юпитер в 5 дом и веднага след това се започват опозициите на Прогресивна Луна към натален Плутон, Марс и Слънце в 3 дом и така цялата 2013 година! Ще съм благодарна някой да сподели инфо за тези аспекти?

*

abroad

• 2187
« Отговор #1169 -: Декември 20, 2012, 10:21:14 am »
Интересно ми е, който го е преживял да разкаже.

В първи ми е повече от година, но едва сега излезе от знака на АС
освен доброзорна социализация - друго няма

« Отговор #1170 -: Декември 22, 2012, 12:26:55 am »
Мога да споделя - през лятото пр,Луна премина АСЦ ми в Рак.Нищо ново под слънцето ,само дето започнах да правя туршии:) за първи път в живота си имам нужда да напълня хладилника,да напрявя зимнина??? и да се запася?Всичко отдавам на луната в Рак.Това ,че е в 1 дом ми донесе малко повече самочуствие - взех някои егоистични решения - да инвестирам в себе си  :blink:Мисля,че повече зависи от аспектите които сключва - при тригона с нат слънце - беше страхотно усещане - за жалост само за около месец,след това нищо :( или по -скоро много буркани / вкусни/ с ъс зимнина......Мислех,че този транзит ще ми донесе  така очакваното забременяване ...........но не стана :(

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1171 -: Януари 08, 2013, 11:01:19 am »
При мен вече е разходящ аспекта - пр. луна в опозиция с плутон. Е такъв черен период в живота си не съм имала, а съм преживяла пр. пълнолуние в съвпад с плутон.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #1172 -: Януари 20, 2013, 12:14:44 am »
някъде прочетох че когато родиш, прогресивната луна трябва да отстои на толкова градуси от асц на колкото години си   :unsure:  та се чудех дали е вярно?
наблюдения?
при мен ако увелича с 1 час часа си на раждане се получава но ако го намаля с малко се получават градусите между прогресивните луна и АСЦ ...

иначе за транзитите - в момента е през 2ри дом вече мина над сатурн и уран - чакам да подмине нептун и заедно с това сатурн да се разкара от 12ти и се надявам да си поизляза от черупката
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1173 -: Март 30, 2013, 06:05:44 pm »
Здравейте имам въпрос свързан с прогресивната ми лина, края на Юли , Прогресивната ми луна ще си смени знака, а в началото на Декември ще премине и в 5 ти дом. Искам да попитам тъй като от картата си личи че Пр. Луна ще направи опозиция към Венера (управител 5 ти дом) и тригон към Юпитер управител седми дом. Прогресивната луна се изживява само на вътрешно ниво или мога да очаквам някакви събития?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1174 -: Март 30, 2013, 06:08:14 pm »
Здравейте имам въпрос свързан с прогресивната ми лина, края на Юли , Прогресивната ми луна ще си смени знака, а в началото на Декември ще премине и в 5 ти дом. Искам да попитам тъй като от картата си личи че Пр. Луна ще направи опозиция към Венера (управител 5 ти дом) и тригон към Юпитер управител седми дом. Прогресивната луна се изживява само на вътрешно ниво или мога да очаквам някакви събития?

Пр.Луна често дефинира събития.

При всички положения партньорката ще поиска от теб повече отговорност и сигурност...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1175 -: Март 30, 2013, 06:14:08 pm »
Назад в темите четох, че смяната на знака при 29-0-1 градуса винаги води до някакви сьбития? Гледах си във времето и ми се струва че Прогесивната луна сменя фокуса на човека. При преминаването ми в Дева и 4 ти дом имаше много сериозна принудителна промяна при мен.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1176 -: Март 30, 2013, 06:40:31 pm »
Доколкото помня, прогресивната Луна показваше вътрешна промяна у нагласата на човек, а дирекционните планети дефинираха събития, но може и да бъркам.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1177 -: Март 30, 2013, 07:18:07 pm »
Аз тoчно за това питам дали прогресивната луна сас сигурност е свързана със събитие? Същото ме интересува за символичните дирекции , доколкото знам те са активират от три тежки транзита.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1178 -: Март 31, 2013, 02:57:08 pm »
Прогресивната Луна променя нагласата, която от свой ред може да предизвика събитие поради промяна в потребности и прочие.

При мен при всяко значимо събитие е замесена по някакъв начин.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1179 -: Март 31, 2013, 02:58:33 pm »
А какво може да бъде събитието,при опозиция на пр луна с луна и марс?
Луна У12 в 10,а марс У5 и 10 в 10.