Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291982 Прегледи
*

gogo07

• *
  • 244
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #1180 -: Март 31, 2013, 03:40:39 pm »
четох назад темите във форума , излиза че при всички хора , прогресивната луна наистина се е проявила реално в живота с някакво значимо сьбитие .... за първи път през живота ми прогресивната ми луна влиза в 5 ти дом , не ми се е случвало

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1181 -: Март 31, 2013, 03:43:12 pm »
четох назад темите във форума , излиза че при всички хора , прогресивната луна наистина се е проявила реално в живота с някакво значимо сьбитие .... за първи път през живота ми прогресивната ми луна влиза в 5 ти дом , не ми се е случвало
В натален 5 дом или прогресивен?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1182 -: Март 31, 2013, 03:45:12 pm »
5 ти натален а иначе четвърти прогресивен

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #1183 -: Април 06, 2013, 07:46:52 pm »
Въпрос относно аспект на прогресивна Луна:  прогресивната Луна сменя знака си - влиза в първите градуси на Овен и прави опозиция на Слънцето/Уран и Меркурий, т.е. има прогресивно пълнолуние.

Как се тълкува прогресивното пълнолуние? ...в случая е по оста 10 / 4 дом, като Луната е горе до МС
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1184 -: Април 06, 2013, 09:01:26 pm »
Осезаема промяна на раб. място- напускане,нова работа,повишение,понижение.
А може да даде промени и в дома и семейството.Или статуса - женитба,развод.
При моя про Луна съвпад МЦ започнах виШето ;D,а при съвпад ИЦ почина баба ми :(

« Отговор #1185 -: Април 07, 2013, 11:31:52 am »
За мен прогр. Луна във Везни беше най-голямата отрова - по натал съм с водна, двата знака са в каре.
Може би защото съвпадна с транзита на Сатурн през същия знак. Сатурн в знака си на екзалтация ми подейства много отрезвяващо, паднаха много маски, изправих се срещу илюзиите си в отношенията с важни за мен хора.

...в момента изживявам същата ситуация при същите условия,но в скорпион.... и е болезнено...много...отделно имам опозиция на пр Луна и пр Сатурн /3/9 пр дом/ 
:blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1186 -: Април 07, 2013, 11:36:04 am »
При мен прогр. Луна в Скорпион/12 дом е песен в сравнение с това, което беше по време на престоя й във Везни - там се държа курвенски (не се и учудвам).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1187 -: Април 07, 2013, 11:36:50 am »
Моята прогресивна Луна след рождения ми ден ще смени знака си от Близнаци в Рак. Наталната ми е в Риби и ще направят тригон. Дано да има събитие!

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1188 -: Април 07, 2013, 11:37:38 am »
Прогресивното новолуние по 4-10 дом при мен беше период на принудителна трансформация  може да се опише от една дума ... болка ... надявам се с влизането на Пр. Луна в 5 ти всичко да е отминало ...

« Отговор #1189 -: Април 07, 2013, 12:05:50 pm »
При мен прогр. Луна в Скорпион/12 дом е песен в сравнение с това, което беше по време на престоя й във Везни - там се държа курвенски (не се и учудвам).

моята пр Луна беше във везни/2д   до декември 2012г и тогава усещах периода ,като такъв със засилено търсене на допълнителна работа...и намерих такава....и въпреки ,че вече бях добре устроена /откъм наличие на работа/ до скоро не спрях да се ослушвам за още такава- вече стана алчнотия моето......сега пък съм на вълна екскурзии/в 3 дом/-предстои ми екскурзия в Гърция/тя е сигурна :P/  и обмислям друга в Италия/Флоренция/.....ще видим
;)   ;D
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1190 -: Април 07, 2013, 12:37:39 pm »
Прогресивното новолуние по 4-10 дом при мен беше период на принудителна трансформация  може да се опише от една дума ... болка ... надявам се с влизането на Пр. Луна в 5 ти всичко да е отминало ...

В кой знак е?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1191 -: Април 07, 2013, 12:40:11 pm »
Моята прогресивна Луна след рождения ми ден ще смени знака си от Близнаци в Рак. Наталната ми е в Риби и ще направят тригон. Дано да има събитие!

Мила, какво беше по-различно при престоя и в Близнаци?
Къде беше фокусирана Пр.Луна?
Имаше ли повече срещи, пътувания, контакти? Имаше ли поврхностни контакти? По-млади хора...

Как се чувстваше по време на квадратурата на Пр.Луна с наталната?

И как си?Как я караш? ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1192 -: Април 07, 2013, 12:50:48 pm »
в Дева и наталната ми луна е в Дева ,прогресивната луна направи съвпад с натална луна

*

Марая

• 28287
« Отговор #1193 -: Април 07, 2013, 12:59:32 pm »
в Дева и наталната ми луна е в Дева ,прогресивната луна направи съвпад с натална луна

Къде беше фокуса в 4-ти или в 10-ти дом?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1194 -: Април 07, 2013, 12:59:44 pm »
Марая :wub:, по време на прогресивната ми Луна в Близнаци имаше голямо движение за мен, много контакти, запознанства, движение, основно покрай работата ми. Близнаци заема 11-тия ми дом. По-млади хора по-слабо се проявиха. Миналата година загубих работата си, но сега Господ ми прати почти същата. По време на квадрата имах проблеми с един мой много близък приятел, от когото бях зависима, но се обърна на 360 градуса. Нещо го прихвана.  ;D

Като цяло я карам нормално. Що-годе се уталожиха нещата и в личния ми живот. Очаквам и съм оптимистка за новия солар, който сигурно вече е започнал /близо 40 дни имам до рождения ми ден/. Дай Боже да е така и да има хубави събития! :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1195 -: Април 07, 2013, 01:02:18 pm »
Марая :wub:, по време на прогресивната ми Луна в Близнаци имаше голямо движение за мен, много контакти, запознанства, движение, основно покрай работата ми. Близнаци заема 11-тия ми дом. По-млади хора по-слабо се проявиха. Миналата година загубих работата си, но сега Господ ми прати почти същата. По време на квадрата имах проблеми с един мой много близък приятел, от когото бях зависима, но се обърна на 360 градуса. Нещо го прихвана.  ;D

Като цяло я карам нормално. Що-годе се уталожиха нещата и в личния ми живот. Очаквам и съм оптимистка за новия хорар. Дай Боже да е така и да има хубави събития! :)
Зависимост по време на Пр.Луна в Близнаци? :rolleyes: Направо не е за вярване.....
А той какъв слънчев знак е?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1196 -: Април 07, 2013, 01:03:54 pm »
Лутам се между Телец и Везни. Като вторият повече държи към момента.  ;D

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1197 -: Април 07, 2013, 01:08:42 pm »
ето натала с прогресиите, наи тежките моменти бяха при преминаването през ИЦ иначе скоро отминава ....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1198 -: Април 07, 2013, 01:10:10 pm »
А как ти се отрази транзита на Сатурн през натален Плутон?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1199 -: Април 07, 2013, 01:17:22 pm »
Сатурн в плутон , беше октомври и мисля че беше период на стабилност и успех в личен и професионален план, ретрограден Сатурн пак ще го настъпи, Юни надявам се пак да настъпи период на успех ...