Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 292649 Прегледи
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #1260 -: Май 22, 2013, 02:10:19 pm »
Това ми е ясно. Но ако събитието е отразено и по профекции...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #1261 -: Май 22, 2013, 02:33:39 pm »
Тогава съвпада на пр.Луна с пр.Слънце не би ли следвало да доведе до брак?
След прочетеното проверих и в деня на брака(само подпис)пр.Луна  в опозиция на пр.Слънце .Пр.Юпитер тригон пр.Луна и тригон нат.Луна.

« Отговор #1262 -: Май 22, 2013, 02:41:13 pm »
А в картата на мъжа ти как е било? Аспектите между пр. планети си дават събития,но е хубаво да са подкрепени и от другите методи.

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #1263 -: Май 22, 2013, 03:10:04 pm »
А в картата на мъжа ти как е било? Аспектите между пр. планети си дават събития,но е хубаво да са подкрепени и от другите методи.
В картата на мъжа ми пр.Луна опозиция нат.Слънце,а пр.Луна  куинконс пр.Слънце.

« Отговор #1264 -: Май 22, 2013, 03:45:02 pm »
Не прекалявайте с оповаването само на прогресиите. Добре е да участват и натални планети. Факт е, че при съвпад на прогресивна луна със светило на другия или важна точка има ярки събития...

Но те също така заминават с подминаването на луната... уви.

Прогресивната венера се изразява със същия успех и двустранен ефект.
За аспекти между партнъори ли говорим? А как ще разтълкуваш Луната на мъжа в съвпад с МЦ на жената?

*

Нова

• 3491
« Отговор #1265 -: Май 22, 2013, 03:48:06 pm »
Да, за партньори говорих.

не знам как. Нямам наблюдения.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1266 -: Май 24, 2013, 02:39:37 pm »
Не прекалявайте с оповаването само на прогресиите. Добре е да участват и натални планети. Факт е, че при съвпад на прогресивна луна със светило на другия или важна точка има ярки събития...

:blink:
« Последна редакция: Юни 14, 2013, 08:18:00 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1267 -: Май 24, 2013, 03:04:19 pm »

За аспекти между партнъори ли говорим? А как ще разтълкуваш Луната на мъжа в съвпад с МЦ на жената?

Според мен е нещо значимо, когато Прогресивна Луна пресича МС е повратна точка в живота ,а може би и на двамата.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1268 -: Май 24, 2013, 03:37:30 pm »
Благодаря ти,Самоела! Звучи логично  :blink: Дано да не е само на раздяла  :rolf:

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1269 -: Май 24, 2013, 03:46:45 pm »
Недей моля те да мислиш за раздяла..мислите се материализират ,мисли си хубави неща...
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1270 -: Юни 02, 2013, 11:45:01 am »
Прогресивна Луна У7 през АСЦ и прогресивен Меркурий - У5 и У6, а Девата е вписана в 8 дом през ДСЦ, а тр. Плутон се движи около АСЦ и тр. Сатурн на МЦ. Отделно има един квадрат между У8 и У12.
Подозрителни са ми семейни проблеми, какво ще кажете

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1271 -: Юни 06, 2013, 01:23:30 pm »
Прогресивната ми луна в края на 4ти дом,след 1 градус ще направи точна опозиция с луната ми У12ти и марс-а ми У10ти.
Ще се разболея ли от рак?  :(

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1272 -: Юни 06, 2013, 01:42:36 pm »
Откъде накъде пък да се разболееш от рак?  :o

« Отговор #1273 -: Юни 06, 2013, 02:00:28 pm »
Милки, спри се вече :blink:
Вместо да търсиш разни оправдания за различни събития в живота си - вземи прочети някоя подходяща книга и си промени мисленето. Престани да се оплакваш - това на никого не помага! Не бягай от себе си, а се опознай, защото никой няма да дойде да те спаси от теб самата.

Всеки от нас решава как ще живее на планетата. Всички предизвикателства, радости, родители, родния ни град, нашата професия са избрани от нашата душа, преди да се появим в майчината утроба. Бог ни дава само одобрението си и няколко уводни ноти. Останалото зависи от нас.
"Дванадесетте царства на светлината", Гал Сасон

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1274 -: Юни 06, 2013, 02:26:40 pm »
Аз не търся оправдание,а задавам въпрос.
И ти да имаш дете аутист,мъж който нехае,майка и брат които нехаят......и да не знаеш кой път да поемеш,няма да ти е леко.

Сигурно съм го избрала този път,но съм насъбрала доста болка  и съм без посока.
Жаля себе си за това,че съм явно доста проста, за да си избера прост мъж.Или по скоро съм жена без самочувствие и голямо чувство за малоценност,за да бъда с прости мъже.И оттам насетне всичко,което е последица от това ми решение.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1275 -: Юни 06, 2013, 04:13:40 pm »
Не знаех това за детето ти :'( но това за мъжете - мъжът до теб не те определя коя си и каква си. Освен ако ти не го позволяваш - да се самопределяш чрез това дали имаш мъж и какъв е той. Трябва да се научиш, че си прекрасна и завършена личност и без мъж. И аз се уча на това, за една риба не е лесно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1276 -: Юни 06, 2013, 04:19:10 pm »
Милки, много съжалявам, сега го научавам.  :(

Сещам че, че още преди няколко години беше споделила, че не иска да проговаря твоето детенце, но не предположих, че проблемът се е задълбочил...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1277 -: Юни 06, 2013, 04:57:24 pm »
Милки, съжалявам  :(. Не губи надежда, понякога стават чудеса, а и се случва лекари да сгрешат..
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #1278 -: Юни 06, 2013, 05:11:59 pm »
Не разбирам посочените от Милки аспекти какво общо имат с диагнозата рак, чисто астрологично.
Плутон и Юпитер мисля, че се свързват с процеси на нарастване на туморни образувания, Сатурн - с калцификация.

Спомената комбинация по-скоро акцентира върху наталния съвпад Луна/Марс откъм дома на емоционалнато състояние, семейството, домашната обстановка. Повече ми прилича на повишаване на вътрешното напрежение и тревожност, възможно и конфликтите в семейството. Комбинацията Луна/Марс може и да се свърже с гинекологични проблеми, като по-обилно кървене по време на цикъл, например.

Милки, съжалявам за проблемите ти.
Мъжете ги избираш прекалено импулсивно, според мен. Въпреки че помня, че беше писала, че този си го избрала точно, защото ставал за баща. Крайно време е да потърсиш начин да го разкараш от живота си. Не съжалявам за употребата на точно този глагол. Пожелавам ти находчивост, сили и успех. Както Уран ти писа няколко пъти, само когато се освободиш от него, ще се отворят нови възможности пред теб в личния ти живот.

« Отговор #1279 -: Юни 06, 2013, 07:22:05 pm »
Аз не търся оправдание,а задавам въпрос.
И ти да имаш дете аутист,мъж който нехае,майка и брат които нехаят......и да не знаеш кой път да поемеш,няма да ти е леко.

Сигурно съм го избрала този път,но съм насъбрала доста болка  и съм без посока.
Жаля себе си за това,че съм явно доста проста, за да си избера прост мъж.Или по скоро съм жена без самочувствие и голямо чувство за малоценност,за да бъда с прости мъже.И оттам насетне всичко,което е последица от това ми решение.

Милки, всеки един човек има проблеми и всеки се бори с нещо. Това, че някой не споделя гласно с други не означава, че в живота всичко му е цветя и рози :blink:

Да се надяваш на хора е заблуда на ума. Рано или късно ще те разочароват, рано или късно някой ще си тръгне, рано или късно ще стане нещо, което няма да ти се хареса. Не можеш да промениш нито майка си, нито брат си, нито съпругът ти - можеш единствено само да промениш начина, по който ги възприемаш.

Не се самосъжалявай! И в никакъв случай не си проста! Един прост човек никога няма да определи себе си така, а и никога не би направил оценка за нещата, които му са се случили.

Остави миналото настрана, станалото - станало, обичали сте се, създали сте дете и да се вайкаш никаква полза, ще се случи обратното - само ще си навредиш на всички нива и на околните, най-вече на детето. А то не го заслужава.

Винаги има посока и начин да се променят неща...

Веднъж ученик попитал Учителя:
- Дълго ли ще чакаме промяна към по-добро?
Учителят се замислил и му отвърнал:
- Ако чакате, ще е дълго!

Имай повече истинска вяра и упование в Бога!