Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 292459 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #1380 -: Август 18, 2013, 07:06:30 am »
е при мен ще е 6ти голяма любов ще да е към клиентите и към работата голямо чудо ще да е

« Отговор #1381 -: Август 19, 2013, 12:40:52 pm »
Здравейте и тук. Въпрос за градусите при прогресиите - какъв е максималният орбис между транзитна Луна и планета или точка, така че да се счита че влияе? Също за Медиум Цели дали знае някой?

« Отговор #1382 -: Август 19, 2013, 02:00:15 pm »
Мерси много. А за другите лични планети и за МЦ има ли значение и отново ли до 3 градуса има влияние?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1383 -: Август 29, 2013, 04:46:28 pm »
Прогресивна Луна в квадрат натална - мнения?  :-X неудовлетвореност, проблеми с майка....?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1384 -: Август 29, 2013, 05:01:29 pm »
Прогресивна Луна в квадрат натална - мнения?  :-X неудовлетвореност, проблеми с майка....?

Поначало дам! Какво упр. Луната и в кои домове се случва събитието?
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1385 -: Август 29, 2013, 07:23:24 pm »
Санти, Рак е интерсептиран в 9, Луната е на К7, а прогресивната е в квадратура в края на 9ти - след около 6 месеца.
 Хубавото е, че дир АСЦ вече ми е в Стрелец, та малко по-ларж ще приемам нещата, нооооооооооооо

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1386 -: Август 29, 2013, 07:28:20 pm »
Yaya, Ами в такъв случай предполагам, че ще има отношение към майка, близка жена, може пък съвпада когато се е случвал преди години да ти даде насока от какво естество ще е случващото се сега, поради цикличността.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1387 -: Август 29, 2013, 07:46:19 pm »
Уф, при първа квадратура - 1ви клас, при опозиция - влязох в гимназия, много тежка първа година. При съвпад - развод.... Не съм сигурна сега какво ще е.

А Шопенхауер

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1388 -: Август 30, 2013, 04:59:31 am »
А куинконкс натална/прогресивна Луна какво може да предизвика?
Какъв орбис давате на транзитните планети към прогресивните?

*

Нова

• 3491
« Отговор #1389 -: Август 30, 2013, 08:02:58 am »
Хм, при мен в момента е на точен секстил и едно голямо нищо, ако търсиш външни проявления. Може би единствено емоционална хармония вътрешно.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1390 -: Август 30, 2013, 08:04:42 am »
Хм, при мен в момента е на точен секстил и едно голямо нищо, ако търсиш външни проявления. Може би единствено емоционална хармония вътрешно.
и при мен е в секстил, даже разходящ. никаква душевна хармония не съм усетила, по-скоро тотална дисхармония и желание за трансформация. домове 11пр-9нат

*

Нова

• 3491
« Отговор #1391 -: Август 30, 2013, 08:13:14 am »
При мен са 1-4, но е секстил )))) у5.

Много добре се чувствам, много балансирана.

Вероятно по 4-ти дом съм ограничила срещите си с хора и енергии до неизбежните - по възможност срещам и говоря с хора, само ако това е наложително - работа, форум, зала, продавачка в магазин. И от това ми идва твърде много наблъскването с енергии и впечатления и компенсирам с излишно командорене и раздаване в залата.
Дори днес май приятелки пак искат да излизаме и аз уж обещах, но май ще измислям долна лъжа в последния момент. Не ми се гледат и търпят глупавите им физиономии и посредствени разговори. Тук си взимам вътъка )))))))))))))))))))))

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1392 -: Август 30, 2013, 08:31:54 am »

Куинконсът винаги е напасване към ситуацията.
Орбис на пр. към натална Луна - 3гр. На тр към прогресивна - също. На дирекционна към натална - 1, мах 2гр за Луна.

А Шопенхауер

« Отговор #1393 -: Август 30, 2013, 08:44:31 am »

Орбис на пр. към натална Луна - 3гр. На тр към прогресивна - също. На дирекционна към натална - 1, мах 2гр за Луна.
При мен има в натала квинконс слънце луна...Направо ми разказва играта...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1394 -: Август 30, 2013, 09:01:16 am »
При мен предстои тригон със Слънцето след квадратът с Луната  ;D

А Шопенхауер

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1395 -: Август 30, 2013, 03:19:39 pm »

При мен има в натала квинконс слънце луна...Направо ми разказва играта...

Мерси, Yaya!

В какъв смисъл ти разказва играта?
Пр. Луна е в пр.8 и 9 натален, а нат. Луна е в 4 натален. Според мен е някакво вътрешно неудоволетворение от майката, жената, жените, неща свързани със секса и нещо по 9 дом, ама не знам какво.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1396 -: Август 31, 2013, 07:51:05 pm »
 След няколко дни прогресивната ми Луна влиза в Лъв / 9 дом/. Някой може ли да каже как се е чувствал в този период.
 Струва ми се, че вече достатъчно дълго време се застоях на едно място. Голяма домошарка станах.
 Иска ми се вече да се раздвижят нещата. А и слънцето ми нали е Лъв, та се надявам да е интересен период с повече положителни емоции.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1397 -: Август 31, 2013, 08:53:34 pm »
След няколко дни прогресивната ми Луна влиза в Лъв / 9 дом/. Някой може ли да каже как се е чувствал в този период.
 Струва ми се, че вече достатъчно дълго време се застоях на едно място. Голяма домошарка станах.
 Иска ми се вече да се раздвижят нещата. А и слънцето ми нали е Лъв, та се надявам да е интересен период с повече положителни емоции.
В това ,което сме чели по книгите пише,че в 9ти дом,често има пътешествия.Възможно чужбина.Ако не е реално пътешествието,ще бъде в ума ти.
Може да се запознаеш с чужденец или пък да работиш с деца или пък да имаш връзка с духовен човек .Да срещнеш гуру.Ако пък си в процес на учене,може да учиш още нещо или пък да напреднеш в езотеричните науки.
При съвпад на пр луна с наталното ти слънце,ще бъде като вид новолуние,така че може да ти се случи нещо ново.Какво-Бог знае ;D
Много успехи ти желая.
Аз също тръпна в очакване,моята да влезе в стрелец.Но преди това ще направи тригон с нат слънце-У1,а след това ще направи опозиция със сатурн У6 :-X Но най-вече очаквам да съвпадне с нептун У9ти,да видим какви ще ги снесе ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1398 -: Август 31, 2013, 10:04:53 pm »

Рая, при ингреса отидох на екскурзия и от 2г се скъсах да чета книги. Обаче дирекционната ми е в 8ми, та нещата до известна спетен си продължават постарому.  ;)

А Шопенхауер

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1399 -: Септември 01, 2013, 01:24:35 pm »
Ооо, аз вече започнах да уча чужд език преди половин година. Сега търся възможности за работа извън Бг, обаче е трудно с деца.
Докато беше в 8 дом, минах през раздяла, развод, сълзи, отчаяние и целият ми досегашен свят се срина.Останах сама с две деца и започнах буквално от нулата. Но този период ми донесе и много позитиви. Като цяло не беше чак толкова зле, но станах голяма домошарка, купоните и забавленията почти липсваха. А сега от известно време отново имам нужда от активен социален живот.