Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 292545 Прегледи
*

Smarta

• **
  • 575
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #1400 -: Септември 01, 2013, 01:46:10 pm »
Ооо, аз вече започнах да уча чужд език преди половин година. Сега търся възможности за работа извън Бг, обаче е трудно с деца.
Докато беше в 8 дом, минах през раздяла, развод, сълзи, отчаяние и целият ми досегашен свят се срина.Останах сама с две деца и започнах буквално от нулата. Но този период ми донесе и много позитиви. Като цяло не беше чак толкова зле, но станах голяма домошарка, купоните и забавленията почти липсваха. А сега от известно време отново имам нужда от активен социален живот.

Лелеее, мойта влиза февруари в 8 дом! :( Бракът ми е и без това е умрял. Само ме е страх да не загубя близки. Не че мога да направя нещо друго, освен да гледам от позитивната страна.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1401 -: Септември 01, 2013, 01:54:54 pm »
Ооо, аз вече започнах да уча чужд език преди половин година. Сега търся възможности за работа извън Бг, обаче е трудно с деца.
Докато беше в 8 дом, минах през раздяла, развод, сълзи, отчаяние и целият ми досегашен свят се срина.Останах сама с две деца и започнах буквално от нулата. Но този период ми донесе и много позитиви. Като цяло не беше чак толкова зле, но станах голяма домошарка, купоните и забавленията почти липсваха. А сега от известно време отново имам нужда от активен социален живот.

Лелеее, мойта влиза февруари в 8 дом! :( Бракът ми е и без това е умрял. Само ме е страх да не загубя близки. Не че мога да направя нещо друго, освен да гледам от позитивната страна.
Моя брак и без да е в осми прогресивната  е умрял ;D

« Отговор #1402 -: Септември 17, 2013, 05:09:18 pm »
Как влияят партньорските прогр. Луни, когато са в опозиция? Ако някой има наблюдения, нека да сподели...

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1403 -: Септември 18, 2013, 09:19:46 am »
Как влияят партньорските прогр. Луни, когато са в опозиция? Ако някой има наблюдения, нека да сподели...

Опозиция - всяка Луна си иска нейното. По натал и на двамата е в овен, в момента прогресивните са моята е в овен, неговата е везни, обърнали сме ролите, той върви и подрежда и е отстъпчив мир да има, а аз - цитирам него "имаш дразнещи мъжки навици"  ;D. На него му се домошарства, декорира из апартамента я с боя, я с цветно фолио - я шкаф, я стена, я баня. На мен ми се ходи на море, записва ми се на плуване, ходих на тенис. След няколко месеца като стане моята в телец, неговата в скорпион, ще сменим плочата и ще видим накъде ще избие. Но имай предвид, че при нас и двамата точно това, което е в момента прогресина Луна, си е застъпено доста в натала - при мен овен, при него везни, така че тази прогресия само подсилва и изкарва на преден план заложеното.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1404 -: Септември 27, 2013, 09:09:32 pm »
След един градус,прогресивната ми луна влиза в 5ти дом.
Да си радвам ли?

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #1405 -: Септември 27, 2013, 10:00:59 pm »
Може да помислиш за още едно дете  :P
Аз чакам моята да излезе от 12-ия дом.
И между другото нищо не очаквам като ми кацне на асц, въпреки че чета други неща за това положение.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1406 -: Септември 27, 2013, 10:02:59 pm »
Може да помислиш за още едно дете  :P
Аз чакам моята да излезе от 12-ия дом.
И между другото нищо не очаквам като ми кацне на асц, въпреки че чета други неща за това положение.
Не мерси ;D
Не ми се ражда на 42 ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1407 -: Септември 28, 2013, 08:43:36 am »
След един градус,прогресивната ми луна влиза в 5ти дом.
Да си радвам ли?
зависи в кой знак е и какви аспекти има
моята е в 5д и както писах, докато беше в козирог и в негативни аспекти ми беше труден период в любовта
с децата също не се радвах на хармонични отношения, а сега като смени знака е друго, и в творчеството ми потръгна
Благодаря ти!
Като влезе  в 5ти дом,ще е още в скорпион,но след още няколко градуса,ще смени знака и ще влезе в стрелец.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1408 -: Септември 28, 2013, 08:46:46 am »
Как я преживяваш тази скорпионска Луна?
Имам позната с така в натала и са големи страдания. Едни разрушителни страсти я тресат, дълбоки, дълбоки и избиват на злоба и неприязън, заяждане с околните... прогресивната има ли такива оттенъци?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1409 -: Септември 28, 2013, 12:06:08 pm »
Как я преживяваш тази скорпионска Луна?
Имам позната с така в натала и са големи страдания. Едни разрушителни страсти я тресат, дълбоки, дълбоки и избиват на злоба и неприязън, заяждане с околните... прогресивната има ли такива оттенъци?
Да,тежко.Но при мен не е заложено в душата като натал.Злобата идва от други странични обстоятелства,които ме карат да чувствам това разрушително чувство.
Наталната ми е в телец-миролюбие.
Слава Богу,скоро ще излезе от скорпион.

« Отговор #1410 -: Септември 28, 2013, 12:25:40 pm »
А прогресивна луна съвпад натално слънце което е управител на 5 дом какво ли предвещава,съвпадът е в 4 дом?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1411 -: Септември 28, 2013, 12:35:18 pm »
Вероятно желание за задомяване с любим човек и създаване на семейство и деца.

« Отговор #1412 -: Септември 28, 2013, 03:33:58 pm »
Вероятно желание за задомяване с любим човек и създаване на семейство и деца.
Благодаря!

« Отговор #1413 -: Октомври 06, 2013, 04:53:34 pm »
Как би се отразила пр.Луна опозиция Сатурн по остта 11-5домове?В натала Луната-У1,а Сатурн-У7.Отново много ви благодаря.

« Отговор #1414 -: Октомври 15, 2013, 06:33:54 pm »
Мнения за пр.Луна тригон ДЦ?(предстои ми преди опозицията с Венера)

По този аспект да се похваля,(мисля че случващото се дължи  на него) ;D -благодарение на новата си работа  "уравновесих " нервите и това естествено повлия на отношенията ни с любимия-в положителна посока,разбира се. :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1415 -: Октомври 17, 2013, 04:45:22 pm »
При Прогресивната луна съществува ли израза Луна без курс?

Ако има, то тогава,на колко градуса се случва това?
И за какво не е подходящо това време?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1416 -: Октомври 17, 2013, 06:45:26 pm »
Да и при прогресиите има луна без курс, когато до излизане от знака не прави повече аспекти с натални и прогресивни планети.
Не знам за какво не е подходящо, казват, че е време без събития. Аз наскоро имах такъв период, наистина дори да се опитваш нещо да се случи, нищо не се случва.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1417 -: Октомври 17, 2013, 06:51:12 pm »
При мен прогресивната Луна в Лъв след няколко дена ще направи точен секстил с натална Венера. Дали ще даде събитие?  :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1418 -: Октомври 17, 2013, 07:02:51 pm »
Честно казано се съмнявам, по-скоро месец преди точния аспект и месец след него ще имаш повечко удоволствия, парички и тем подобни :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1419 -: Октомври 17, 2013, 07:21:04 pm »
Да и при прогресиите има луна без курс, когато до излизане от знака не прави повече аспекти с натални и прогресивни планети.
Не знам за какво не е подходящо, казват, че е време без събития. Аз наскоро имах такъв период, наистина дори да се опитваш нещо да се случи, нищо не се случва.

Луна без курс има предимство при условие,че не искаме нещо да се случи.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците