Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 292309 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #1440 -: Октомври 20, 2013, 02:47:35 pm »
Целият досегашен период при мен не бе приятно изживяване, говорим за интервал от няколко години, така че Сатурн на АС вече е бял кахър. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #1441 -: Октомври 20, 2013, 05:09:56 pm »
Целият досегашен период при мен не бе приятно изживяване, говорим за интервал от няколко години, така че Сатурн на АС вече е бял кахър. :))

...разсмя ме  ;D

Наистина Сатурн през 12-ти си е тъмен период; през 1-ви дом бих го описала като катерене, ама точно козирожко - упорито, стръмно и без право на отказ  :blink: Има някакво чувство на удовлетворение, ама няма време да му се порадваш...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #1442 -: Октомври 27, 2013, 08:58:25 am »
Да,натална в овен,а пр.Луна във везни.Натално Венера управлява 3 и 10домове.Благодаря ви,момичета. :blink:

Прогресивната Луна при аспект с натална планета - поставя акцент върху темите и дома/мовете, които управлява. В случая и самата прогресивна Луна е в знака на Везни, който е естествен управител на темите по 7-ми дом: партньорство, връзки, договори, открити врагове.

Т.е. в следващия период /докато прогресивната Луна е в знака на Везни и най-вече по време на действието на аспекта опозиция натална Венера/ на преден план ще излязат горните теми. Тъй като аспектът е опозиция, ще включва и действията/мненията на други хора. Ще трябва да се съобразяваш с тях и те с теб. В наталната карта Венера управлява 3-ти и 10-ти дом - то аспектът ще си влияе и върху комуникацията ти с околните, кратките пътувания, брат или сестра, както и работното място, публичността.

Погледни кога аспектът на прогресивната Луна е точен, дали по това време се активира от допълнителни транзити - към пр.Луна и/или наталната Венера. Самата Венера сключва ли и какви аспекти... те ще бъдат активирани също, ако има такива....

Започнаха някои недоразумения с шефката,като за в момента се опитвам да не създавам излишно напрежение или конфликти и си трая,но търпението ми е на път да се изчерпа. ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1443 -: Октомври 27, 2013, 07:18:08 pm »
Може да ми честитите ;D

Прогресивната ми луна е на К5 ! Урааааа.
Е,все още е в скорпион,но скоро ще се махне оттам  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1445 -: Ноември 12, 2013, 12:35:18 pm »
Може да ми честитите ;D

Честито, Милки.  :blink:

А на мен ще ми честитите след 9 месеца  ;D - тогава пр. Луна излиза от 12 дом и ще направи съвпад с Асцендента.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1446 -: Ноември 12, 2013, 01:00:01 pm »
Сатурн в сходящ съвпад с АС също си казва думата, затова я подкарах тая диета - в един момент вече не можех да се позная в огледалото... Сега положението вече е овладяно, всичко е под контрол. Със сатурнова тояга успях да укротя Дупитер.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1447 -: Ноември 13, 2013, 08:30:22 am »
Пр.Луна-У12(разположена е в 3натален) тригон Марс-У9,в 11дом???

« Отговор #1448 -: Ноември 17, 2013, 08:54:54 am »
Как би се отразила пр.Луна опозиция Сатурн по остта 11-5домове?В натала Луната-У1,а Сатурн-У7.Отново много ви благодаря.

На път е да се разпадне дългогодишна връзка,но не знам да ли е от този аспект? :o

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1449 -: Ноември 17, 2013, 04:48:08 pm »
при прогресивна луна в пети дом, в първите градуси на стрелец, спе4елих от една игра уникален смартфон  :lol:
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1450 -: Ноември 17, 2013, 05:37:48 pm »
при прогресивна луна в пети дом, в първите градуси на стрелец, спе4елих от една игра уникален смартфон  :lol:
Ауууу,и мен ме очаква същото положение :P
Дали ще спечеля нещо?? :-\

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1451 -: Ноември 17, 2013, 05:57:10 pm »
не знам , милки, трябва да ти е заложено по натал първо. аз където не съм играла, там не съм печелила. късметлийка съм по принцип. за съжаление все още от тотото не съм печелила, но имам предчувствие, че и там ще се случи някога. според мъжа ми, можем да се издържаме само от моите игри  ;D

другите ми важни аспекти за тази печалба са - точен секстил на тр. уран / на мц/ с нат. нептун /5 дом стрелец/ ;
тр. плутон / упр. на 5 ти дом. / в секстил с нат. юпитер /8 дом/ .

тригон на тр. юпитер /в 12 / с нат.венера в 9 дом.

сигурно има и още аспекти, но за тези се сещам в момента.
« Последна редакция: Ноември 17, 2013, 06:04:38 pm от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1452 -: Ноември 17, 2013, 08:32:58 pm »
не знам , милки, трябва да ти е заложено по натал първо. аз където не съм играла, там не съм печелила. късметлийка съм по принцип. за съжаление все още от тотото не съм печелила, но имам предчувствие, че и там ще се случи някога. според мъжа ми, можем да се издържаме само от моите игри  ;D

другите ми важни аспекти за тази печалба са - точен секстил на тр. уран / на мц/ с нат. нептун /5 дом стрелец/ ;
тр. плутон / упр. на 5 ти дом. / в секстил с нат. юпитер /8 дом/ .

тригон на тр. юпитер /в 12 / с нат.венера в 9 дом.

сигурно има и още аспекти, но за тези се сещам в момента.
И моят плутон е У5ти дом.Даже беше съвпаднал с юпитер ;DНо засега нищо не съм спечелила :P
Всъщност...нямам афинитет към хазарта....просто не ме привлича.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1453 -: Ноември 17, 2013, 09:01:31 pm »
Милки, за печалба не е нужен Плутона, а Уран, той е по изненадите ......

А какво ще кажете в момента аз имам прогресивна Луна опозе на нат Сатурн и нат. Луна Туй събитие е в 4 дом ......
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1454 -: Ноември 19, 2013, 09:09:39 pm »
Може да ми честитите прогресивна луна тригон слънце У1 ;D
Нямам събития засега ;D Пък и не знам къде да търся :P

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1455 -: Ноември 20, 2013, 05:39:35 am »

Тригон прогресивното Слънце, У1 ли?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1456 -: Ноември 20, 2013, 06:10:53 am »

Тригон прогресивното Слънце, У1 ли?
Не,натално слънце :blink:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1457 -: Ноември 20, 2013, 06:37:23 am »
Ми, честито тогава! Пожелавам ти хубава събитийниост по изявата и чувствата на аз-ът!
При мен пък е в каре с натална Луна, У1 и тригон с пр. Слънце, У1.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1458 -: Ноември 21, 2013, 07:41:58 am »
Въх, разпадна се съвпадът на пр. Луна с Уран, още съм наелектризирана. Сега започва прогресивно пълнолуние, чудя се какво може да означава. Дори ако няма изразена събитийност, го определят като важен етап...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #1459 -: Ноември 21, 2013, 03:57:16 pm »
При мен тригонът с Уран не се усети.С Венера също.Сугестирана от книжките,преди няколко месеца ,посрещнах притеснено квадратът  й към Слънце и Плутон,но нямаше нито край,нито начало на нещо.Преди около 5 год. съм имала прогресив. пълнолуние.Месеци наред след това не е имало емоц. или външна промяна.Едва 10 месеца по-късно се случват много значими събития,но те са под влияние на ураново-сатурнови транзити и не ги свързвам с прогр. пълнолуние.