Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291133 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #1520 -: Януари 29, 2014, 08:46:00 pm »
Честито дано само да не като моята която сега излиза от стрелец. :blink: :blink: :blink:
Що??? :o
Какво е станало? :blink:
Ами нали ти писах по горе,  няма човек с който да не съм влезнала в някакъв сериозен конфликт от както е в стрелец , за най-малкото нещо избухвам,заяждам се,подозрителна съм до ента степен,абе с две думи само дето не съм набила някой още малко. :blink: :blink:.Дано като влезе в Козирог поуспокоя малко топката. :blink: :blink:
Странно си усещала прогресивната луна в стрелец :-\
Нещата ,които изброяващ,ги усещах в скорпиона...не вярвам да остане същото ,когато е в стрелеца...просто не вярвам.....не..

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1521 -: Януари 30, 2014, 06:54:10 am »
Честито дано само да не като моята която сега излиза от стрелец. :blink: :blink: :blink:
Що??? :o
Какво е станало? :blink:
Ами нали ти писах по горе,  няма човек с който да не съм влезнала в някакъв сериозен конфликт от както е в стрелец , за най-малкото нещо избухвам,заяждам се,подозрителна съм до ента степен,абе с две думи само дето не съм набила някой още малко. :blink: :blink:.Дано като влезе в Козирог поуспокоя малко топката. :blink: :blink:
Странно си усещала прогресивната луна в стрелец :-\
Нещата ,които изброяващ,ги усещах в скорпиона...не вярвам да остане същото ,когато е в стрелеца...просто не вярвам.....не..
Ами значи по горе astro е била права, че има значение как и къде е псотавена и наталната венера ,мойта е в скорпион , но по принцип не съм скандалджика.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1522 -: Януари 30, 2014, 10:29:35 am »
Ами....мойта натална венера е в телец....но това какво общо има с прогресията на луната??
Странно :-\
Да,при прогресията й в скорпион ,е логично да е бил тежък,лош период...
А сега като е в стрелец вече....не знам телеца и стрелеца дали се "кльопат" като знаци ;D

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1523 -: Януари 30, 2014, 10:31:28 am »
милки, дадох ти пример за моята пр.луна в пети, в стрелец - спечелих няколко награди и то не малки от лотарии. пробвай си и ти късмета някъде :blink:
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1524 -: Януари 30, 2014, 10:37:41 am »
милки, дадох ти пример за моята пр.луна в пети, в стрелец - спечелих няколко награди и то не малки от лотарии. пробвай си и ти късмета някъде :blink:
О мерси!
Задължително,през тези две години и половина ще го пробвам :blink:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1525 -: Януари 30, 2014, 04:20:47 pm »
Ами....мойта натална венера е в телец....но това какво общо има с прогресията на луната??
Странно :-\
Да,при прогресията й в скорпион ,е логично да е бил тежък,лош период...
А сега като е в стрелец вече....не знам телеца и стрелеца дали се "кльопат" като знаци ;D
Грешка при писането, имала съм превит не венеръта, а наталната луна, съжелявам едва сега видях какво съм написала,а сутринта бързах, че пишех от служебния.

« Отговор #1526 -: Февруари 01, 2014, 04:33:08 pm »
Как би се проявила пр.Луна-У10,съвпад натално Слънце-У11?Съвпада е в 3натален дом.

« Отговор #1527 -: Февруари 07, 2014, 05:27:47 pm »
Прогресивната ми Луна след месец влиза в Лъв.Интересно ми е какво да очаквам... :rolleyes:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1528 -: Февруари 07, 2014, 05:33:42 pm »
Как би се проявила пр.Луна-У10,съвпад натално Слънце-У11?Съвпада е в 3натален дом.
Това е новолуние и ще даде отражение като старт по домовете 10/11/3. Може различно да се прояви - ново начало в работата, дори да не е нова работа, нов проект, свързан с групи, работа за осъществяването на някаква мечта, нов бизнес с брат/сестра/роднини, нов писателски или друг 3-то домен проект, а вероятно с каквото и да се прояви, всички ще го видят - това са все публични и видими домове.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #1529 -: Февруари 07, 2014, 05:35:14 pm »
Много ти благодаря,Smarta,за отговора. :blink:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1530 -: Февруари 07, 2014, 05:36:39 pm »
Въпрос: прогресивната Луна на майка ми следващият месец влиза в Риби и е 4 дом. Това е зле, тя сега има и тежки транзити (Уран точна опозиция Слънце, разходящ квадрат на Плутон към Слънце, точен квадрат Плутон/Юпитер и т.н.). Въпросът е, че след още два месеца, нейната прогресивна Луна ще стигне градуса на моето натално Слънце и тогава какво би могло да се случи? Да се наложи да и помагам? Някакъв контакт между нас ще има по-особен. Забелязала съм, че на такива точки, където чужда прогресивна Луна мине, нещо се случва.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1531 -: Февруари 07, 2014, 07:10:40 pm »
Да, проверено и винаги се случва нещо, това и мен ме занимава от известно време, не само на хора от семейството, а и в партньорските хороскопи, сякаш някакви нови енергии се разгръщат, дано всичко да е за добро.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1532 -: Февруари 07, 2014, 07:43:33 pm »
Мерси, Сами! Имам два такива съвпада с двама човека следващите три месеца, така че ако нещо стане, ще дам обратна връзка.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1533 -: Февруари 15, 2014, 07:55:47 am »
Моята е на 5 градуса преди съвпада в партньорска карта. Вече би трябвало да започне да се усеща влиянието. И аз ще разказвам.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1534 -: Февруари 15, 2014, 08:29:33 am »
Моята е на 5 градуса преди съвпада в партньорска карта. Вече би трябвало да започне да се усеща влиянието. И аз ще разказвам.
Какво точно трябва да съвпадне,че не разбрах? Кое с кое? :lol:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1535 -: Февруари 15, 2014, 10:43:40 am »

Твоята прогресивна Луна с планета в хороскопа на партньор.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1536 -: Февруари 16, 2014, 08:20:02 am »

Твоята прогресивна Луна с планета в хороскопа на партньор.
С коя негова планета ще съвпадне твоята пр луна?

« Отговор #1537 -: Февруари 16, 2014, 08:21:55 am »
В момента моята пр.Луна е в съвпад с натален Плутон на партньора.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1538 -: Февруари 16, 2014, 04:48:05 pm »
Добър период ли ви е?

« Отговор #1539 -: Февруари 16, 2014, 05:32:41 pm »
Добър период ли ви е?

До момента-да.Все пак съвпада е от няколко дена.