Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291496 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #1540 -: Февруари 16, 2014, 07:52:28 pm »
Моята е на 5 градуса преди съвпада в партньорска карта. Вече би трябвало да започне да се усеща влиянието. И аз ще разказвам.
Какво точно трябва да съвпадне,че не разбрах? Кое с кое? :lol:

Твоята прогресивна Луна с планета в хороскопа на партньор.
С коя негова планета ще съвпадне твоята пр луна?

Венер съвпад Сатурн. Голямо съвпадане ще е :)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1541 -: Февруари 16, 2014, 10:33:36 pm »
Моята пр Луна започва да наближава Лъва... останаха 3 градуса. Мисля, че започна да се усеща. Искам да се покажа, да направя впечатление... да се видя аз самата различна. Може би започна и да се усеща. Търся различен и не толкова романтичен стил. Днес се хванах, че се заглеждам по аксесоари, а аз нося само шал и слънчеви очила по принцип. Днес гледах атрактивни обици....  ;D ;D ;D Започва да не ми пука за мнението на другите... защото аз знам, че правя нещата правилно  ;D Започнах да ставам някак си лежерно самоуверена - представете си мързелуващ лъв, който понякога гони мухите с опашка и гледа пренебрежително наоколо  ;D
Спомням си, че и при ингреса в Рак се започна така - няколко градуса по-рано започнах да си пускам косата по-дълга и да искам да я потъмня, започнах да мисля за бъдещето на семейството... При влизането в Рак вече окончателно се боядисах с доста тъмна коса, някак си по-романтична и рачешка от скандинавското русо, с което бях при Близнаци. Сега, в чест на излизането от Рак, пак леко потъмних косата. но през целия период смених поне 6 цвята около тъмнорусото.

Какво ли още ме очаква освен тази ленива самоувереност?  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1542 -: Февруари 17, 2014, 07:25:15 am »
при мен е в 29грд лъв. вече май усещам девата. гледам много сериозно и практично на нещата и това не ме кефи към момента. повече ми харесваше лъвъвт.  :-\
аз пък ще се изсветлявам :)