Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291287 Прегледи
*

Revati

• *
  • 310
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #40 -: Ноември 08, 2009, 04:23:05 pm »
Най- много някоя изпепеляваща любов да срещнеш.При мен голямата любов дойде при съвпад на тр.Плутон с Венерата ми във втори дом.Такъв любовен период не съм имала никога преди това,а и след това.

Ооох, то мен не ме е пускало от две години. Айде малко нов въздух да има!  :(
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

« Отговор #41 -: Ноември 08, 2009, 04:30:19 pm »
Revati, виж си тайминга на солара дали има събитие към момента на съвпада на Луната при прогресията.  ;) Може и това да те подсети.
Как го определяте този тайминг на солара?

И аз това искам да питам. Аурора, осите ли се въртяха, градус - ден?

Хващате МС-то на солара и го въртите обратно на часовниковата стрелка. Всеки 4 градуса са 1 ден в соларната година. И така до 90 градуса. Отбелязвате всички съвпади на МС-то към соларните!!!!! планети.  :) Събитията са от естеството на планетие, а не на дома, знаки или каквото и да е там друго.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #42 -: Ноември 08, 2009, 04:50:45 pm »
Супер инфо. Благодаря. А това означава ли, че четири пъти трябва да се извърти оста до края на годината. Аз сега съм в края на соларната година? Или четири дни - градус? За да стигне до 90 гр. Правилно ли те разбрах?

« Отговор #43 -: Ноември 08, 2009, 04:57:21 pm »
Хващате МС-то на солара и го въртите обратно на часовниковата стрелка. Всеки 4 градуса са 1 ден в соларната година. И така до 90 градуса. Отбелязвате всички съвпади на МС-то към соларните!!!!! планети.  :) Събитията са от естеството на планетие, а не на дома, знаки или каквото и да е там друго.
А има ли орбиси някакви или трябва аспекта да  е точен?
Например при моя солар за миналата година юпитер и венера са в 10 соларен дом,но в 4 натален.Работата си я смених октомври месец,а не както се очаква от тайминга примерно още декември месец.
Аз използвам следния тайминг и той действа поне при мен,наслагвам двете карти,натална  и соларна,виждам къде попада соларен ас и започвам да броя от там месеците,примерно моят рожден ден е през декември и соларният ас започва от тази дата  и така до следващия,като се вижда кой месец има струпване на планети и къде.В моя случай с работата-октомври месец очаквах промяна, и действително така и стана.
« Последна редакция: Ноември 08, 2009, 05:13:11 pm от Lina_re »

« Отговор #44 -: Ноември 08, 2009, 05:02:11 pm »
Супер инфо. Благодаря. А това означава ли, че четири пъти трябва да се извърти оста до края на годината. Аз сега съм в края на соларната година? Или четири дни - градус? За да стигне до 90 гр. Правилно ли те разбрах?

90 градуса х 4 дни = 360 дни  ;)

Например. В моя солар соларното МС е на 28,45 гр в Козирог. Соларен Юпитер се намира на 17,12 във Водолей. От сол. МС до сол Юпитер има 18 гр., което е приблизително 73 дни след рождения ми ден.

Много често събитието е на ден два от посоченият в солара ден, но се приема толеранс от +- 10 дни. Наблюдавала съм и по-големи толеранси - например месец  8) 

Докато пишех Лина-ре постна.....
Lina_re, не съм пробвала товя метод. Ще го пробвам и наблюдавам в бъдеще.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #45 -: Ноември 08, 2009, 05:29:20 pm »
Ама, че работа. Нямам ни една планета в солара в четвърти квадрант.  :o Значи събитието сигурно ще е в следващата соларна. Ще следя нещата. Благодаря на всички.

« Отговор #46 -: Ноември 08, 2009, 05:33:53 pm »
Все пак, това е тема за прогресивната Луна.  :) А солара си  е друго, но е добре да си сверяваме часовниците с различните прогностични методи. В темата за соларите се разказа за това как солара за следващата година има възможност да започне да действа по-рано. Прочети я. Може и това да е случая.  ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #47 -: Ноември 08, 2009, 05:45:31 pm »
я да питам нечия да е в близнаци ? моята отскоро  е там :)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #48 -: Ноември 08, 2009, 05:53:48 pm »
я да питам нечия да е в близнаци ? моята отскоро  е там :)

Когато моята прогресираше през Близнаци смених две местоработи. И двете свързани с повишение в службата и обучение. Беше много разнообразен откъм знания и практика период. По това време програсивната Луна направи съвпад с прогр. МС и тригон към нат Слънце/Уран в нат. 3-ти.

« Отговор #49 -: Ноември 08, 2009, 06:29:23 pm »
Бре,хора,някой има ли спомени от съвпада на прогресивната си Луна с нат. Плутон?
При мен е бил Март тази година но не мога да се сетя нещо да се е случило.Бях по емоционална и докачливо от обикновенно.По често си мислех за секс :)Плутон ми е упр на 3ти  и е в 1ви но по скоро ми се беше задействала квадратурата му с Венера и Юпитер
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Kaya

• 2893
« Отговор #50 -: Ноември 08, 2009, 06:35:10 pm »
Когато моята прогресираше през Близнаци смених две местоработи. И двете свързани с повишение в службата и обучение. Беше много разнообразен откъм знания и практика период. По това време програсивната Луна направи съвпад с прогр. МС и тригон към нат Слънце/Уран в нат. 3-ти.

да видим:) аз вече почнах и друга работа и май малко ми идва нанагорно - надявам се малко да се пораздвижа в интерес на истината не съм усетила телеца, като "бавно развиваща" се луна и трудно учеща,   но като застояла  да
« Последна редакция: Ноември 08, 2009, 06:42:36 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #51 -: Ноември 08, 2009, 06:39:16 pm »
Моята пр.Луна е в Стрелец и сега вече ако не успея да финализирам образованието си,не знам кога....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #52 -: Ноември 08, 2009, 09:49:32 pm »
прогресивната луна в козирог да ви е впечатлила с нещо? бихте ли споделили... :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Ноември 08, 2009, 09:57:12 pm »

90 градуса х 4 дни = 360 дни  ;)

Например. В моя солар соларното МС е на 28,45 гр в Козирог. Соларен Юпитер се намира на 17,12 във Водолей. От сол. МС до сол Юпитер има 18 гр., което е приблизително 73 дни след рождения ми ден.

Много често събитието е на ден два от посоченият в солара ден, но се приема толеранс от +- 10 дни. Наблюдавала съм и по-големи толеранси - например месец  8) 

Докато пишех Лина-ре постна.....
Lina_re, не съм пробвала товя метод. Ще го пробвам и наблюдавам в бъдеще.

това е уникален начин за предсказателната астрология и винаги носи категорично събития!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #54 -: Ноември 08, 2009, 10:25:19 pm »
Нещо нищо не разбрах, Аврора, значи ли верно, че ако човек няма планети в 4-и квадрант, нищо няма да му се случи през годината по твоите сметки?

« Отговор #55 -: Ноември 08, 2009, 10:30:54 pm »
Нещо нищо не разбрах, Аврора, значи ли верно, че ако човек няма планети в 4-и квадрант, нищо няма да му се случи през годината по твоите сметки?

не, не. Просто в този случай тайминга с МС-то не работи. Гледате останалото по солара, както обикновено си работите. Аз съм имала години с важни събития, когато метода с тайминга, за съжаление, нищо не ми е указвал.

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Ноември 08, 2009, 10:40:14 pm »
Нещо нищо не разбрах, Аврора, значи ли верно, че ако човек няма планети в 4-и квадрант, нищо няма да му се случи през годината

аз съм на мнение ,че нищо не се случва ,ако не е записано в натала. категорично не отричам солара ,но предпочитам да работя с транзити и прогресий , а ако има и дирекция то нещата просто се случват. за солара знам ,че се гледат основно светилата ??? , тъй като солара дава информация за основния тон през годината , но какво значи да имаш уникален солар и никакво събитие да не се случи. миии , как да се случи ,като липсва в натала.
знам ,че основно германската школа работи с прогресивната луна и има астролози ,които само по нея правяят доволно точни предсказания....
пр.луна-ингрес
пр.луна-транзит през дом
пр.луна-аспекти

« Отговор #57 -: Ноември 08, 2009, 10:40:54 pm »
аурора, ако соларно МЦ срещне соларен меркурий , кво да очаквам???  :-[
ако ми познаеш, ще черпя джак даниелс

Аз пия вино  ;D

А ми какво ...очакваш събития от естеството на Мерка - важна кореспонденция, подписване на договор, важно съобщение, разговор.  Също така това може да означава важно събитие за теб, което да е предизвикано от човек, който е по Меркурий. Както казах може и да е с известна разлика от точната дата на събитието.  ;)

« Отговор #58 -: Ноември 08, 2009, 10:51:09 pm »
Ти дебни за събитие около тази дата, пък ние после ще го търсим не само чрез солар  ;D ;)

« Отговор #59 -: Ноември 08, 2009, 11:01:41 pm »
След прогресивното пълноруние започва периода на "жътва" на онова, за което си полагал усилия преди него.