Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291963 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #80 -: Ноември 09, 2009, 01:09:39 pm »
твоята работа в сферата на здравеопазването, соц. грици, НПО ли е?
Не съвсем. Работила съм по Сатурн, Плутон, Венера, Мерк  + пети-осми  :o и .... т.н. По Риби досега не съм, май.

може и някаква връзка с Англия да усетиш:)

Я, това пък откъде го видя  ???

с пеене ли си се занимавала?

Занимавала!!! Моля, моля, бях солистка. Плутон не търпи да е в хора!? Ред требе да има тука  >:(. И пеях, и стихове пишех, и танцих, и спринтих, и икебана, и театър... Но беше преди сто години. Сега не мога да изкарам и рекламен клип до край, а спрях да пиша, когато почнах да чета и разбрах, че всичко е написано...

Викаш сега да пропиша пак освен, а?  ;)
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #81 -: Ноември 09, 2009, 01:46:54 pm »
Нещо немога да и усетя влиянието на тази прогресивна Луна, а прави сериозни констелации в момента. В опозиция на себе си , в съвпад със Слънце ( e това малко поотмина), като преди това е минала през десц, парс фортуна и Меркурий. Ама освен тази прогр. Луна същото правиха Юпитер, СЛВ и Хирон, а сега и Лилит та кое какво е...

Уран ,значи си във фаза Новолуние ,предполагам ,че го знаеш.

От Б.Брейди - "Съществува импулс за нови дейности,нови желания.Някои от тези нови желания може да не се появят външно в продължение на няколко години.Обаче ,когато накрая се появят ,те могат да бъдат описани посредстом дома и знака ,в които се е случило новолунието."

« Отговор #82 -: Ноември 09, 2009, 03:13:26 pm »
А някой може ли да каже от опит какво се случва когато прогресивно Слънце дойде върху наталната Луна.

« Отговор #83 -: Ноември 09, 2009, 03:19:28 pm »
Да питам и аз. Кво прави прогресивна Луна в Риби? Наталната ми е водна, та не смятам, много да ме изненада, ама все пак?!

Освен това всеки момент ще ми мине върху МС. Предния път е било бая отдавна, най-много да съм пяла примерно в хора тогава или да съм завършила някоя образователна степен. Сега ще се уволняваме ли или кво?

И още един въпрос, разглеждате ли прогресивната карта отделно, с аспектите и домификацията в нея, или проследявате основно прогресивна върху натална?
При мен приминаването на прогресивната луна през 10-ти дом беше много успешна година пожелавам ти и твойта да е такава!!!В книгата на Каръл Ришман пише подобно нещо и за преминаването на на прогресивната луна през козирог-много от съпругите на вицепрезидентите на Америка са го имали.
Докато дишаш...надявай се!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #84 -: Ноември 09, 2009, 03:35:52 pm »
При мен приминаването на прогресивната луна през 10-ти дом беше много успешна година пожелавам ти и твойта да е такава!!!
Както казва синът ми БОГоля!
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Skarlet

« Отговор #85 -: Ноември 09, 2009, 03:43:32 pm »
В книгата на Каръл Ришман пише подобно нещо и за преминаването на на прогресивната луна през козирог-много от съпругите на вицепрезидентите на Америка са го имали.
  Уффф,мани,не думай!  :P То,ако зависеше само от прогресивната Луна....нъл и мойта е в Козирог?! Вярно,много хубави неща получих от съдбата,но с къртовски труд,щото успоредно с това е в съвпад и със Сатурн,мина и през квадрата с Луната..... жива съм....мърдам....и още съм с акъля си.  :P

« Отговор #86 -: Ноември 09, 2009, 03:54:19 pm »
 ;D ;D ;D
е то ако се вярва на всичко някои отдавна да са умрели и то от паника от прочетеното :-\
Всеки си го изживява по различен начин при мен е добре при друг може да е многооо зле...
Скарлетмоля те погледни ми солара в темата за соларите-оня ден бях задала 1 хорарен въпрос ако се сещаш!
Докато дишаш...надявай се!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #87 -: Ноември 09, 2009, 04:10:23 pm »
Кво за козирог?
Мойта се намести на върха на втори дом, след некой и друг месец ще влезне и в козирог, не разбрах кво да правя - да диря несемеен вицепрезидент ли, давайте бързо, да не губя време.  :-[

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #88 -: Ноември 09, 2009, 04:14:52 pm »
Някой има ли нещо за аспектите на прогресивна и натална Луна ?

Мен ме чака  в близко време квадрат ,за предишния не мога да се сетя нещо по-специално ,пък и "блажени са невежите "  ;).
Единствено от съвпада имам пресни впечатления - значимо събитие -бременност .

*

Uran

• 6041
« Отговор #89 -: Ноември 09, 2009, 04:20:59 pm »
Нещо немога да и усетя влиянието на тази прогресивна Луна, а прави сериозни констелации в момента. В опозиция на себе си , в съвпад със Слънце ( e това малко поотмина), като преди това е минала през десц, парс фортуна и Меркурий. Ама освен тази прогр. Луна същото правиха Юпитер, СЛВ и Хирон, а сега и Лилит та кое какво е...

Това предполага както отбеляза и Лина, започване на нещо ново, нов етап - опитът ми в това отношение е практически. Социално не си ли по-ангажирана или да си започнала някаква нова съвместна дейност, нови хора спомагащи това да се влезли в живота ти?
Az самат очаквах нещо подобно, но в такава изолация не съм била никога.
От 2-3 години имам вътрешната необходимост за промяна, но целта нещо ми се мержелее , ...абе направо отсъства. А на мен си ми е необходима визия за нещата и то с по- големи хоризонти.
Стоя в момента като заек заслепен от фарове.
Мисля, че ако "видя" някакси целта, ще изляза от ступора и ще се развихря.
п.п.Общувам само със семейството си и виртуално.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #90 -: Ноември 09, 2009, 04:39:48 pm »

в книгата на карал ръшман има много инфо.тя казва ,че всеки аспект на прогресивната луна ,действа до следващия . и мисля ,че е така.

къде е бил съвпада , и с коя планета?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #91 -: Ноември 09, 2009, 04:51:06 pm »

в книгата на карал ръшман има много инфо.тя казва ,че всеки аспект на прогресивната луна ,действа до следващия . и мисля ,че е така.

Мерси ,не съм попадала,ще я потърся  :)

къде е бил съвпада , и с коя планета?

Пр. Луна с  нат.Луна- 11 дом.За тези аспекти питам- на Луните.

Уран ,аз съм в последна фаза - Стара Луна и то в 12 прогресивен дом /не знам така ли се казва  :-\  / ,1 натален  и се чувствам точно като теб ,абсолютно както си го описала.

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Ноември 09, 2009, 05:09:54 pm »
ЛИНА , а какво управлява луната и кой дом? :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #93 -: Ноември 09, 2009, 05:23:09 pm »
имам въпрос и моля ако някой има време да ми отговори  ;D :-*

прогресивната ми Луна току направи ингрес в скорпион в 8 дом /сега е на 0,09*/ след 0,33* ще направи абсолютно точен тригон с рождената Луна в рак в 4 дом. Луната принципно ми управлява 5 и 6 дом. та какво мога да очаквам от този ингрес и тази позиция  ???

ей ся ровя из книгата Керъл Ръшман, но днес явно съм с тъпата глава и нищо не мога да измисля  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #94 -: Ноември 09, 2009, 05:27:05 pm »

прогресивната ми Луна току направи ингрес в скорпион в 8 дом /сега е на 0,09*/ след 0,33* ще направи абсолютно точен тригон с рождената Луна в рак в 4 дом. Луната принципно ми управлява 5 и 6 дом. та какво мога да очаквам от този ингрес и тази позиция  ???

ей ся ровя из книгата Керъл Ръшман, но днес явно съм с тъпата глава и нищо не мога да измисля  :-\

възможно е да забременееш , да получиш наследство , да се обогатиш , да трансформираш емоцийте си..... :)

*

veshti4ka

« Отговор #95 -: Ноември 09, 2009, 05:30:07 pm »

възможно е да забременееш , да получиш наследство , да се обогатиш , да трансформираш емоцийте си..... :)

пу пу пу пу за първото  :(     иначе за другите благодаря ти много  :-*

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Ноември 09, 2009, 05:37:58 pm »
вещичка,три от  ражданията  са ми на пр. луна в 8-ми и 5-ти. при другите 2 ,едното е на пр. луна в 3-ти , а другото на пр. луна в 4-ти. за ражданията също говори и СЛВ.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #97 -: Ноември 09, 2009, 05:46:36 pm »
ЛИНА , а какво управлява луната и кой дом? :)

Марая, не знам дали ще ти отговоря правилно .Не мога да кача картата ,незнайно защо не успявам  :-[

Ето ти данните: 20,05,1976, 02:50,  Бургас

Всъщност де да знам ,ама намира се Луната във Водолей 11 дом ,Рак е  4 дом,управлявя ми 4 дом r 5 дом :-\

Забременяла съм 8 месеца  след  съвпада.Освен това тр.СЛВ и тр.Слънце са били в/у натални ЮЛВ и Юпитер - 1дом, тригон на този съвпад с тр.Юпитер и Луна в 6ти .Тези пък последните в секстил със натален СЛВ,тр.Нептун в/у натална Луна,тр.Сатурн навлизащ в 4ти дом   :)
« Последна редакция: Ноември 09, 2009, 06:29:45 pm от *Lina* »

*

veshti4ka

« Отговор #98 -: Ноември 09, 2009, 05:50:06 pm »
интересно адаш, моите и двете деца са родени при погресивна Луна в 1 дом  ???

първото на съвпад на прогресивна Луна със Слънцето ми в риби в 1 дом
второто съвпад на прогресивна Луна със прогресивна Локус фортуна в овен в 1 дом

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Ноември 09, 2009, 05:51:48 pm »
интересно адаш, моите и двете деца са родени при погресивна Луна в 1 дом  ???

първото на съвпад на прогресивна Луна със Слънцето ми в риби в 1 дом
второто съвпад на прогресивна Луна със прогресивна Локус фортуна в овен в 1 дом

а къде е бил СЛВ?