Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291390 Прегледи
*

veshti4ka

Re:Прогресивната Луна
« Отговор #100 -: Ноември 09, 2009, 05:56:06 pm »
интересно адаш, моите и двете деца са родени при погресивна Луна в 1 дом  ???

първото на съвпад на прогресивна Луна със Слънцето ми в риби в 1 дом
второто съвпад на прогресивна Луна със прогресивна Локус фортуна в овен в 1 дом

а къде е бил СЛВ?

ми той прогресивният възел е мръднал при първото раждане с 1 градус, а при второто с 2 градуса от собствената си позиция в 10 дом  :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Ноември 09, 2009, 05:58:08 pm »
интересно адаш, моите и двете деца са родени при погресивна Луна в 1 дом  ???

първото на съвпад на прогресивна Луна със Слънцето ми в риби в 1 дом
второто съвпад на прогресивна Луна със прогресивна Локус фортуна в овен в 1 дом

а къде е бил СЛВ?

не прогресивния ,той почти не мърда ,или като шавне ;D ;D,то е гр.напред ,гр.назад -играе ръченица. ;D ;D Транзитния къде е бил?

ми той прогресивният възел е мръднал при първото раждане с 1 градус, а при второто с 2 градуса от собствената си позиция в 10 дом  :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #102 -: Ноември 09, 2009, 06:01:48 pm »
абе аз нали ти казах, че днес съм с тъпата глава - ти що не обясняваш по-добре  ;D ;D ;D

ми с първото транзитния СЛВ е бил в точен съвпад с МС
с второто - транзитен СЛВ съвпад с Урана ми в 8 дом

*

Asol

• 4140
« Отговор #103 -: Ноември 09, 2009, 06:07:24 pm »
абе аз нали ти казах, че днес съм с тъпата глава - ти що не обясняваш по-добре  ;D ;D ;D

ми с първото транзитния СЛВ е бил в точен съвпад с МС
с второто - транзитен СЛВ съвпад с Урана ми в 8 дом

Значи при възврат на нодалната ос си родила първото си дете. Урана какво ти управлява ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Ноември 09, 2009, 06:08:22 pm »
да ,вещичка ,ето за второто ти раждане е засегнат 8-ми. в 10-ти ,следва да е имало аспект на възела или пр.луна към 8-ми ,5-ти или 4-ти.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #105 -: Ноември 09, 2009, 06:12:13 pm »
Asol, Урана ми е управител на асцедента.  ;D

уф бе, адаш, не ма вкарвай у филми, кви деца кви пет лева на тез години па ся  ;D ;D ;D  той 8 дом и за секса отговаря нъл тъй  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #106 -: Ноември 09, 2009, 06:15:40 pm »
  ;D ;D ;D  той 8 дом и за секса отговаря нъл тъй  :P

8-ми дом раждането и смъртта, секса , парите на дугите , наследства ,банкови институций :)

*

Nebesna

« Отговор #107 -: Ноември 09, 2009, 07:10:05 pm »
Забременяла съм с детето си при прогредивна Луна в съвпад с ЮЛВ в 11-ти дом. По същото време и транзитен Плутон е бил в съвпад с ЮЛВ. така, че не само СЛВ играе роля при забременяването и раждането, а нодалната ос като цяло.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Ноември 09, 2009, 07:11:20 pm »
така, че не само СЛВ играе роля при забременяването и раждането, а нодалната ос като цяло.

Особено когато преминава през знака на Луната в женска карта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Ноември 09, 2009, 07:24:03 pm »
Забременяла съм с детето си при прогредивна Луна в съвпад с ЮЛВ в 11-ти дом. По същото време и транзитен Плутон е бил в съвпад с ЮЛВ. така, че не само СЛВ играе роля при забременяването и раждането, а нодалната ос като цяло.

аз си мисля и друго ,плутон е упр. на 8-ми и скорпион. бил е в съвпад с прогресивна луна и на опозиция от слв. гледаме както съвпада ,така и опозицията. и тъй като по ЮЛВ е старата карма , а ражданията са винаги карма , то СЛВ Е БИЛ В 5-ТИ! :) ;) :-*

*

Skarlet

« Отговор #110 -: Ноември 09, 2009, 07:26:07 pm »
;D ;D ;D

Скарлет , моля те погледни ми солара в темата за соларите-оня ден бях задала 1 хорарен въпрос ако се сещаш!

Бях те помолила да качиш и натал,прогресия и солар арк,за да се види всичко.Само със солара не винаги е точно. Току що се прибирам и съм капнала.Качи картата и утре сутринта обещавам да я видя.  :) Ако искаш,пусни ми данните на лични.Както решиш.

*

Nebesna

« Отговор #111 -: Ноември 09, 2009, 09:03:38 pm »

аз си мисля и друго ,плутон е упр. на 8-ми и скорпион. бил е в съвпад с прогресивна луна и на опозиция от слв. гледаме както съвпада ,така и опозицията. и тъй като по ЮЛВ е старата карма , а ражданията са винаги карма , то СЛВ Е БИЛ В 5-ТИ! :) ;) :-*

СЛВ си е в 5-ти натално. При мен детето е дошло по 11-ти дом и прогресивната Луна е била тук и транзитния Плутон в съвпад с натален Южен възел в 11-ти.

*

Nebesna

« Отговор #112 -: Ноември 09, 2009, 09:06:30 pm »
така, че не само СЛВ играе роля при забременяването и раждането, а нодалната ос като цяло.

Особено когато преминава през знака на Луната в женска карта.

Ако гледаме транзитните възли, аз съм забременяла при точен транзит на СЛВ през натален Сатурн. Сатурн е подуправител на рождената ми Луна във Водолей. Връзва се, макар и косвено.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #113 -: Ноември 10, 2009, 12:51:21 pm »
За първото дете- забременяла съм точно при прогресивна Луна в съвпад с натална  в 4 ти дом . Иначе Луната ми управлява 2ри и 3 ти домове.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Ноември 10, 2009, 01:03:53 pm »
Погледнах картата на мама, когато ме е раждала, тя други деца и бременности няма.
В деня, в който съм родена, има разходяща опозиция на прогр. Луна към нат. Слънце в първи дом и точна опозиция на прогр. АС с прогр. Луна. Прогр. Луна в точен секстил с прогр. Марс.
През месеца, в който ме зачева, има прогр. АС в съвпад с нат. Слънце. Правила съм си ректификация с Везните на Хермес, затова предполагам кога е ориентировъчната дата, времеви интервал де, не конкретна дата. Хм, интересно, прогресивната й Луна тогава се намира в същия знак и градус, където ми е МС на мене и в опозиция с наталния ми Марс, който се счита за доминанта в хороскопа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #115 -: Ноември 10, 2009, 01:11:53 pm »
Сега погледнах нещо относно прогресиите и не знам съвпадение някакво ли е..
При съвпад на прогресивна Луна с натална в 1 дом лъв (разликата е 3 градуса) -съм сключила граждански брак. При точния съвпад ( след 2-3 месеца)- църковен брак с гости . Луната ми управлява 12 дом.
При транзита и през 2 натален дом съм забременяла с първото си дете. В него момент прогр. Луна на съпруга ми също е била във 2 натален дом в точен съвпад с нат. Юпитер, който се явява У8.
При тр. на пр. Луна през 4 натален дом съм забременяла и родила второто си дете, в същото време в картата на съпруга ми е била в 5 натален дом.
« Последна редакция: Юли 08, 2011, 04:48:29 pm от Uran »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #116 -: Ноември 10, 2009, 01:19:23 pm »
Класика направо!
В годината на зачеването АС в солара заедно с транз. Нептун попадат върху нат. Луна/СЛВ, в съчетание с Плутон на сол. МС в опозиция със сол. Луна. Сол. Юпитер е в един знак със сол. Луна, прави точен съвпад с нат. Венера в Овен. Соларно МС попада в 8ми натален дом. Венера управлява 8 дом в радикса... Сол. Марс на върха на 5ти натален дом.
В солара за годината ми на раждане транз. СЛВ е в точна опозиция с наталната й Венера, има завръщане на Венера и сол. АС в съвпад с Венера, сол. Луна върху нат. Юпитер/Плутон в опозиция със сол. Марс по оста 1/7 дом в радикса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #117 -: Ноември 10, 2009, 01:59:44 pm »
При мен в прогресиите за рождената дата на сина ми няма нищо  :-\ или аз не видя.
Докато дирекциите са много активни. Дир. СЛВ върху натален Юпитер в 8-ми, дир. Луна върху нат. СЛВ, дир. Уран върху нат. Луна/Венера в 5-ти, всъщност е точно между тях, върху мидпойнта, така да се каже. Раждането е със секцио, но активност по Марс не виждам.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Ноември 12, 2009, 04:36:41 pm »
Раждането е със секцио, но активност по Марс не виждам.

а къде попада марс в натала? къде е бил по време на раждането?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #119 -: Ноември 12, 2009, 07:47:34 pm »
а къде попада марс в натала? къде е бил по време на раждането?

Марс е ретрограден в 11-ти дом в Телец, управлява 6-ти -Скорпион и 11-ти. При раждането е на три градуса след възврата си и прави секстил с МС. По това време има интересни транзити към натален Марс по дирекции - дир. Слънце е на цял градус след точната опозиция към нат. Марс от пети, но дирекционен Асц. е в точен квадрат към натален Марс от втори натален - Лъв.

Сега видях, че има в прогресиите един куинконкс от прогресивен Марс към Луна, която е управител на Асц. Както и транзитен Уран към Марс със секстил.

Но мисълта ми е, че в прогресивната карта няма връзка на Марс с управителите на пети или осми. И като цяло, дирекционната карта като че ли при мен повече говори. Тъй ми се види.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda