Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 292639 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #160 -: Декември 05, 2009, 02:04:33 pm »
мхм, аз при подобна констелация записах  чужд език... и това беше за мен период на неистово четене онлайн и  абсолютен глад за информация:) сега откакто сатрн е във везни ме съсипва от мързел >:( нищо не ми се прави, а той засяга луната- при съвпада бях супер работлива
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #161 -: Декември 09, 2009, 08:05:13 pm »
Да допълня примери за това кой от какво се е отказал при аспект на пргр Луна към нат Мерк.

Понастоящем имам прогр Луна и прогр Мерк в съвпад и доста лесно се лишавам от вечерята.  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #162 -: Декември 10, 2009, 10:46:49 am »
Ей, че то и на мен прогресивната ми луна клони към съвпад с натален Мерк. А той управлява 10 и 8 дом.
И аз ли да уча, ма то не остана бе, всичко възможно по тая земя изучих.  ::)
За скромността виж по-горе.  ;D

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #163 -: Декември 14, 2009, 09:12:52 am »
Мойта прогресивна Луна току що 1 влзензала в 9ти дом  :) Аз съм много доволна от този факт, защото по това, което съм чела, с навлизането си в 9ти дом прегресивната Луна активира всички дела по 9ти - пътувания, обучение....най-вече се надявам на повече пътувания зад граница и повече контакти  ::)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #164 -: Декември 15, 2009, 04:48:47 pm »
серионо нещо е прогресивната луна :o. сериозни са нещата,когато освети "входа"на дома.......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #165 -: Декември 15, 2009, 04:53:17 pm »
Мойта е в 8 :D..,откакто е влязла  все разни загуби търпя, но това е и от други транзити
a  по тоношение на знаците -  когато беше в  телец уж се мисли по -бавно и сатурн ми беше на мерк е скъсах се да чета и уча, а сега  ще умра от мързел
« Последна редакция: Декември 15, 2009, 05:00:50 pm от Kaya »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #166 -: Декември 15, 2009, 04:56:04 pm »
това, което съм чела, с навлизането си в 9ти дом прегресивната Луна активира всички дела по 9ти - пътувания, обучение....

Сега като се сетя, най-много за този форум съм писала, докато прогресивната Луна ми беше в 9 дом... Имам предвид сериозни включвания, а не постинги от типа "лаф да става". А откакто прогресивната Луна преминава през знака Дева в 10 дом, се научих да ценя и да не губя напразно времето си, т.е. да го използвам по-целесъобразно.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #167 -: Декември 30, 2009, 01:50:37 pm »
 тези дни си мислех за прогресивна луна ( и дали моята не си е объркала знака)- накупих си гримове и пудри- нетипично; типичното   е 2-рата ми работа;
« Последна редакция: Декември 30, 2009, 05:54:00 pm от Kaya »

*

abroad

« Отговор #168 -: Декември 30, 2009, 06:01:08 pm »
и при мен така - докато си транзитира в 11 дом и скорпион се скрих от външния свят, сега и предстои смяна на знака и дома, дано съвсем не се покрия ::)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #169 -: Декември 30, 2009, 06:17:59 pm »
В близките месец-два ми предстои квадрат на прогр. Луна с нат. Нептун, транзитните Сатурн и Плутон също я притискат... Идва ми да изключа всички телефони и да се скрия, въобще не ми се излиза навън, само по необходимост. Ограничих до минимум всякакви чатове и телефонни разговори.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #170 -: Декември 30, 2009, 07:25:26 pm »
съпругът ми отказа цигарита на прогр.Луна Риби/4  квинконс Меркурий
на лунно затъмнение в Дева преди 3 години
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #171 -: Януари 01, 2010, 07:52:41 pm »
по празниците, понеже страдам от излишък на свободно време, реших да си врътна
картата и ко да видя, боже на горката ми прогресивна Луна ,
много срещи й предстоят през 2010година,хич не съм доволна  от нея,
 вместо да се държи като дама и домакиня,
тя ще хваща гората.... 8)от прогресивното пълнолуние ще да е, от как се опъна със слънцето,
страда от хормонално- енергиен  дисбаланс  
ето й го списъка, дълък е, наскоро си смени знака влезе в Рак и10 дом
 ма не я свърта много у дома, упр.11 дом
направи опозе с Мерка в 4 / упр. Асц. и МС/ нерви,напрежение

през април 2010 тригон прогр.Луна/Венера, по натал са в съвпад, Венера упр.2 и 9

през август прогр.Луна в съвпад К11
 последователно в  секстили
към Асц.,
Марс/ упр.8/,
и Уран / упр.6/

през ноември ще бъде в тригон натална Луна
 и в секстил към Плутон / упр3/
през декември в секстил към Нептун  /упр.7/
 и в тригон към Юпитер / упр.4/
ако     някой й постави диагноза ще съм благодарна, пък ако ще и доктор Хаус да е ;)

*

holanda

« Отговор #172 -: Януари 01, 2010, 09:32:23 pm »
Мойта е в 8 :D..,откакто е влязла  все разни загуби търпя, но това е и от други транзити
a  по тоношение на знаците -  когато беше в  телец уж се мисли по -бавно и сатурн ми беше на мерк е скъсах се да чета и уча, а сега  ще умра от мързел

мога да потвърдя и аз за прогресивната луна в 8 дом-загуби,чувство за вътрешна празнота,липса на интерес.
Сега тъкмо навлезе в Близнаци,а Мерка ми е добре развит ;D и с транзитен Сатyрн отгоре му-дано и аз се хвана да понауча нещо ново... 8)

а за pr.Луна в 8 дом четох,че е най-тежката и позиция-поставя човек в ситуации,в които се налага да преосмисли какво да трансформира в себе си/така от книгите оставам с впечатлението,че дълбоката личностна трансформация се постига за 2 часа :-X/

само не ми е ясно къде е Лъ4'т надежда като е в 8 дом

*

Nebesna

« Отговор #173 -: Януари 01, 2010, 11:35:38 pm »
Мойта е в 8 :D..,откакто е влязла  все разни загуби търпя, но това е и от други транзити
a  по тоношение на знаците -  когато беше в  телец уж се мисли по -бавно и сатурн ми беше на мерк е скъсах се да чета и уча, а сега  ще умра от мързел

мога да потвърдя и аз за прогресивната луна в 8 дом-загуби,чувство за вътрешна празнота,липса на интерес.
Сега тъкмо навлезе в Близнаци,а Мерка ми е добре развит ;D и с транзитен Сатyрн отгоре му-дано и аз се хвана да понауча нещо ново... 8)

а за pr.Луна в 8 дом четох,че е най-тежката и позиция-поставя човек в ситуации,в които се налага да преосмисли какво да трансформира в себе си/така от книгите оставам с впечатлението,че дълбоката личностна трансформация се постига за 2 часа :-X/

само не ми е ясно къде е Лъ4'т надежда като е в 8 дом

Моят 8-ми дом е много широк - включва 3 знака (Рак, интерсептиран Лъв и част от Дева). Прогресивната Луна влезе в него през Юли 2007 година, направи съвпад с господаря на Асцедента ми - Юпитер в Рак, премина през Лъва  и сега е на 3 гр. Дева в опозиция на рождения Меркурий. Това е период на крайностите - много рискован период, имаше много хубави и много лоши събития. През лятото на 2010 г. най-после ще напусне 8-мия ми дом. ....И да ви кажа тръгвам да пътувам по света.
« Последна редакция: Януари 01, 2010, 11:40:21 pm от Небесна »

« Отговор #174 -: Януари 02, 2010, 08:52:46 am »
Моята е в наталния седми дом. Прави квадратури с няколко планети от прогресивната карта в десети. Не мога да кажа, че е много лесен период. Колко време приблизително остава в един знак ( да речем от 30 град)

« Отговор #175 -: Януари 02, 2010, 09:10:22 am »
 около 2 години

*

holanda

« Отговор #176 -: Януари 02, 2010, 11:26:39 am »
около 2 години
според Стивън Аройо е дори 2,5...представям си какво им е на хората с обширен 8 дом и пр.Луна вътре.На мен ми остава още 1 годинка,но луничката тъкмо навлиза в Близнаци,затова ми е по-леко на душата...

Всъщност,може ли да даде прогресивната луна значими събития,или си остава показател за вътрешни промени в зависимост от знака и дома,в които се намира?

ето,аз се готвя за кандидатстване,което само по себе си е достатъчно сериозно явление в живота ми,но по какъв начин pr.Луна в 8 дом показва това?Не е ли по-правдоподобно и показателно ако луната е в3 дом,да речем?

« Отговор #177 -: Януари 02, 2010, 11:47:17 am »
   В момента прогресивната Луна ми е във ІІ натален дом в рак, точно в последните градуси. И днес транзитната  прави точен съвпад. Прогресивния ми асц.също е Рак и луната се намира в І прогр.дом - значи как да си го тълкувам, че приоритетно значение за мен ще има домът и семейството. Цялата отговорност по финансите на моите плещи - по натал. Научих се да оцелявам с минимум средства, да вярвам че квото и да става - когато не се притесняваш за пари, все отнякъде по някакъв начин ще ти се помогне. Но да се надявам, че това чувство и качество ще остане и след като прогресивната Луна, скоро ще ми навлезе в ІІІ нат.дом в Лъв.

« Отговор #178 -: Януари 02, 2010, 06:01:46 pm »
ето,аз се готвя за кандидатстване,
като  прогр.Луна ти ингресира в 9, учене във ВУЗ, пътуване,чужбина  ;)

Небесна, много хубава шапка и усмивка, загадъчна като на Мона Лиза, обичаш ли червено, ::) марс/МС

« Отговор #179 -: Януари 02, 2010, 06:20:33 pm »
около 2 години
според Стивън Аройо е дори 2,5г
така,права си моя грешка и транз. Сатурн и прогр.Луна правят една пълна обиколка за еднакъв период от време , а тр.Сатурн е в един знак за 2,5 и прогр.Луна и тя.