Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291364 Прегледи
*

Divna

Re:Прогресивната Луна
« Отговор #180 -: Януари 02, 2010, 06:59:42 pm »
ето,аз се готвя за кандидатстване,
като  прогр.Луна ти ингресира в 9, учене във ВУЗ, пътуване,чужбина  ;)

Небесна, много хубава шапка и усмивка, загадъчна като на Мона Лиза, обичаш ли червено, ::) марс/МС

Очите и говорят! Като гледам погледа и, толкова дълбок и в същото време спокоен ме навежда на мисълта, че има силно поставен плутон в наталната си карта (но липсва черното в шапката  :)). Шапката е на раета червено и бяло, значи трябва да включим и Луна (символизира белия цвят).
Червеното е топъл цвят - жена с гореща кръв.

Diagramme du cercle chromatique planétaire

*

Divna

« Отговор #181 -: Януари 02, 2010, 07:16:08 pm »
Искам да ви сложа една диаграма с астрологияните цветове, ама нещо не успявам.

Марс-червен
Нептун-виолет
Уран-син
Венера-зелен
Луна-бял
Сатурн-сив
Плутон-черен
Меркурий-кафяв
Слънце-жълт
Юпитер-оранжев

*

Nebesna

« Отговор #182 -: Януари 02, 2010, 07:28:26 pm »
ето,аз се готвя за кандидатстване,
като  прогр.Луна ти ингресира в 9, учене във ВУЗ, пътуване,чужбина  ;)

Небесна, много хубава шапка и усмивка, загадъчна като на Мона Лиза, обичаш ли червено, ::) марс/МС

Очите и говорят! Като гледам погледа и, толкова дълбок и в същото време спокоен ме навежда на мисълта, че има силно поставен плутон в наталната си карта (но липсва черното в шапката  :)). Шапката е на раета червено и бяло, значи трябва да включим и Луна (символизира белия цвят).
Червеното е топъл цвят - жена с гореща кръв.

Обичам червения цвят, но най-любим ми е лилавия.
Тази снимка я направих преди малко -уча се да правя фотопортрети с новия си фотоапарат, който си подарих за Нова година.  ;D ;D ;D . доволна съм от избора на Panasonic Lumix LZ10.

В момента транзитния Юпитер прави сходящ тригон с наталния ми Марс на 29 Везни - вероятно оттам е и предпочитанието ми към червеното. В натала Юпитер сключва квадратура с Марс. Асц. е Стрелец, а всеки аспект към господарят му дава отражение върху Аз-образа на родения. Плутон на 20гр. Дева е в съвпад с Уран (господар на светилата) и в квадрат с Асцендента.

ПП. Господарят на Асцендента е в Рак (Луна-бяло)
Нептун - управлява 3 планети в Риби (лилаво) и е в тригон с Юпитер.

« Последна редакция: Януари 02, 2010, 07:45:41 pm от Небесна »

« Отговор #183 -: Януари 02, 2010, 10:30:16 pm »
и аз съм много доволна моят е Panasonic Lumix LZ8, подарък от миналият Дядо Коледа, само си купих зарядно с 4 батерии
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #184 -: Януари 03, 2010, 09:14:55 am »
снощи си говорихме с дъщеря ми по повод предпочитанията й към черното, предвид ,че преди носеше много различни цветове с
венера /асц. близнаци и се чудих от къде, сега ми просветна
тр.плутон откак и нагази Дсц. и сега е върху сатурн/уран козирог
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #185 -: Януари 03, 2010, 10:30:29 am »
Мда...години наред Плутон, докато минаваше през Асц и 1 дом, аз нямах дори друг цвят дреха в гардероба си.  :) Освен някое друго червено, че ми е другата голяма слабост. 
От известно време гледам умишлено да си наваксам и си купувам само цветни дрехи. Слагам тях, дори да не ми допадат чак толкова, защото просто много затънах в това черно...   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #186 -: Януари 03, 2010, 10:39:06 am »
Мда...години наред Плутон, докато минаваше през Асц и 1 дом, аз нямах дори друг цвят дреха в гардероба си.  :) Освен някое друго червено, че ми е другата голяма слабост.  
От известно време гледам умишлено да си наваксам и си купувам само цветни дрехи. Слагам тях, дори да не ми допадат чак толкова, защото просто много затънах в това черно...    

Аз като имам по рождените Плутон на асцендента и Сатурн в 1-ви дом що не нося много черно? За блузи черно не ми харесва. За яке може.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #187 -: Януари 03, 2010, 10:41:18 am »
Незнам, аз и в другата тема за цветовете, го казах - по принцип ми е предпочитан цвят черното заради Слънце/Сатурн предполагам. Отделно Венера е в 8 дом, нищо, че в Рак, само вариант черно-бяло допуска примерно.
По време на транзита на Плутон бях сянка отвсякъде, няма такова нещо и все в черно, просто друг цвят за мен наистина не съществуваше.   

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #188 -: Януари 03, 2010, 04:04:24 pm »
ееее,тук ли му е мястото да си говориме за цветове :(. и тая тема ще я превърнем в седянка.
прогресивната луна е сериозно нещо! >:( >:(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #189 -: Януари 03, 2010, 04:30:22 pm »
Споко, де, спряхме се...празници са, не така строго.  :P Нека попалуваме малко.  ;D

Моите извинения, само го вметнах, но след допълнителните въпроси, постовете се увеличиха. Случва се от време на време, не бива да се оливаме разбира се.  :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #190 -: Януари 03, 2010, 05:02:57 pm »
Споко, де, спряхме се...празници са, не така строго.  :P Нека попалуваме малко.  ;D

Моите извинения, само го вметнах, но след допълнителните въпроси, постовете се увеличиха. Случва се от време на време, не бива да се оливаме разбира се.  :)

;D ;D  Звинена сте ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #191 -: Януари 11, 2010, 12:20:16 am »
Интересно нещо са прогресиите...
Гледам, прогресивната Луна сега ми е в сходящ квадрат с наталния Нептун, следващия месец аспектът ще е точен... И цъфнаха едни лъжиии, една след друга, сякаш са се "наговорили" да бъдат разкрити точно сега, при този аспект. Шантава работа...  :nep: :nep: :nep: :nep: :nep:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #192 -: Януари 11, 2010, 08:35:01 am »
Интересно нещо са прогресиите...
Гледам, прогресивната Луна сега ми е в сходящ квадрат с наталния Нептун, следващия месец аспектът ще е точен... И цъфнаха едни лъжиии, една след друга, сякаш са се "наговорили" да бъдат разкрити точно сега, при този аспект. Шантава работа...  :nep: :nep: :nep: :nep: :nep:

И аз така се разделих с много свои илюзии и самозаблуди при пр. Луна в Лъв в квадрат с натален Нептун в Скорпион.
Заблудите бяха относно майка Лъвица....нали знаеш детето изтласква в подсъзнанието си негативните качества на майката,
дори когато последната се опитва да му навреди и се опитва да си изгради един идеал, защото думата "мама" е свята. Обаче
не всеки може да носи с достойнство името "мамо". Моят идеал (поддържан с години) беше разбит на парчета точно при този аспект.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #193 -: Януари 11, 2010, 09:00:57 am »
Сега видях,че мойта прогресивна луна прави квадрат с юпитер и съвпад с уран :unsure:
Знаете ли какво следва от съвпада с уран?? Той ми е управител на 7ми и 8ми и се намира в 3ти.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #194 -: Януари 11, 2010, 09:04:12 am »
Сега видях,че мойта прогресивна луна прави квадрат с юпитер и съвпад с уран :unsure:
Знаете ли какво следва от съвпада с уран?? Той ми е управител на 7ми и 8ми и се намира в 3ти.

ми мойта беше лятос съвпад с Уран - голямо безсъние ме гонеше и едни такива енергични вълни ме заливаха, та чак пощръклявах  ;D ;D ;D

порови се назад малко да прочетеш там кво съм писала  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Divna

« Отговор #195 -: Януари 11, 2010, 09:17:16 am »
Мойта пр. Луна скоро ще направи опозиция с наталната ми Венера и малко след това с нат. Уран и Лилит. За пр. :moo: :opo: :ura: разбрах, че има опасност от забременяване, но аспекта пр.  :moo: :opo: :ven: не ми е ясен. Какво би донесъл?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #196 -: Януари 11, 2010, 09:34:41 am »

ми мойта беше лятос съвпад с Уран - голямо безсъние ме гонеше и едни такива енергични вълни ме заливаха, та чак пощръклявах  ;D ;D ;D

порови се назад малко да прочетеш там кво съм писала  ;D
с удоволствие :08:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #197 -: Януари 11, 2010, 11:52:49 am »
И аз така се разделих с много свои илюзии и самозаблуди при пр. Луна в Лъв в квадрат с натален Нептун в Скорпион.
Заблудите бяха относно майка Лъвица....Моят идеал (поддържан с години) беше разбит на парчета точно при този аспект.

При мен в момента пр. Луна е в точен квадрат с пр. Нептун, така че сравнително отскоро взех да "проглеждам". Не че преди съм била сляпа, просто често имам навика да се абстрахирам от лошите неща. Или да си казвам, че една лъжа не съществува. От това не става по-леко, просто или приемаш лъжата, или безкомпромисно отхвърляш. Изборът е твой и сам отговаряш за последствията, щом си бил наясно.
Иначе квадратът на пр. Луна от 10 дом към Нептун в първи /управител на ИЦ/ би трябвало да засегне отношенията с майката или отношението към майката. При мен обаче не се проявява така. Илюзията по отношение към нея отдавна бе разбита на парчета, много отдавна.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #198 -: Януари 11, 2010, 11:59:03 am »

При прогр. Луна в квадрат към нат. Юпитер в 7 дом се разделих с бившия, а години по-рано, по време на преминаването й в съвпад с нат. Юпитер мисля, че се запознахме или тогава съм му хвърлила око, не си спомням вече.  :blink: Също така, когато се разпадаше квадратът на прогр. Луна с Юпитер се бях увлякла доста по един Стрелец с Юпитер на МЦ, но явно само този аспект не е бил достатъчен. А пък и оня си беше направо за "осиновяване", непораснало 30-годишно дете, с Луна в Рак като мен. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #199 -: Януари 16, 2010, 08:01:07 pm »
Опитвам се да изтълкувам един аспект но имам нужда от помощ.
Ако прогр.  :moo: (12 дом  :ar:) прави  :opo: с нат.  :ura: и нат.  :moo: ( 6 дом  :li:), значи ли това, че може да се очаква  някакво по-серьозно заболяване? В натала има вече нужния показател ( :ura: :soe: :moo: в 6 дом) и в момента прогр.  :moo: само ще го задейства. И още нещо което ме притеснява пр.  :moo: прави точен  :soe: с нат. :chi: в 12 дом.