Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 292339 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #220 -: Февруари 16, 2010, 02:44:25 am »
малеее , абе хора дето имате сатурнова луна ,как се живее с това чудо бе?!тццц-тццц.
това било нещо ужасно....
ми ,аз като 2г и половина ме друса приключенския дух на стрелеца , пък нали и слънцето ми е там,направо съм изумена от прогресията и в козирогатото.
лелееее,то било ужасно нещо!!!!
сега тая дърта фльорца ще съвпадне и  транзитния плутон , при това случката е във втори дом ,които няма нито един "лош" аспеккт ,възможно ли е да донесе някакво събитие?! :unsure:
на 11гр. ще заформи тригон към нат.луна ,на 10гр. секстил със сатурн ,в натала м/у луна и сатурн има точен аспект.
я ме светнете за това и проявление ,ако имате наблюдения.....
тцццц-тцтцтц! лелеееееее

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #221 -: Февруари 16, 2010, 09:27:10 am »
Какъв ти е проблема? Имаш си земна Луна, имаш Козирог на върха на 2-ри дом.
Аз не смятам, че пр. луна променя емоционалността, а просто че акцентира върху делата на дома, с които ще бъдем най-силно емоционално ангажирани през съответния период. При теб това ще бъдат делата на втори дом. Аз пък харесвам Козирожката Луна. даже ако можех да избирам бих си избрала именно козирожка луна. Избрах такава Луна в картата на фондацията. Тази Луна е хладнокръвна в критични ситуации и запазва самообладание. Възхищавам се на такива хора. Вероятно понеже съм с Луна във Водолей, а Сатурн е втори управител на Водолей, добре понасям и добре се разбирам с Козирожките луни. Понеже Плутон ти управлява Асц. (а не зная, може и 12-ти дом), въпросите на собствения ти имидж и личното ти пространство ще те занимават сериозно. Заради съвпадът на пр. Луна с господаря на Асц. може да се наложи да си изградиш една по-сериозна самоличчност (не, че досега е била несериозна).

« Отговор #222 -: Февруари 16, 2010, 10:26:02 am »
   Ъхъ, джанъм, ще трябва да се заемеш наистина сериозно с всички финансови дела. Да се надяваш единствено на себе си и собствените сили. Защото може да се окаже, че Бог високо, Цар далеко ! Но понеже аспектите са хубави, немааа страшно - ще се справиш и то достатъчно добре и ще си доволна от себе си.

*

Марая

• 28287
« Отговор #223 -: Февруари 20, 2010, 12:10:30 pm »
както и да да я гледам и да я въртя в прогресийте , тя просто си работи по нейни правила и няма мърдане.сед 6 месеца ще направи секстил с управителя си от наталната ми карта.
вероятно , ще бъде един по-положителен период ,но все пак е в знака на козирога.
иначе ,благодаря на небесна и дейзи. :wub: дано сте прави!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #224 -: Февруари 26, 2010, 04:13:05 pm »
 казват, че телешката луна била неученолюбива и несхватлива- мне, по време на 2,5 годишния й период се скъсах да чета и уча... сега в близнаци нямам мерак и търпение
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #225 -: Февруари 26, 2010, 04:25:52 pm »
казват, че телешката луна била неученолюбива и несхватлива- мне, по време на 2,5 годишния й период се скъсах да чета и уча... сега в близнаци нямам мерак и търпение

:blink: , имам наблюдение в/у много луни.
за близнашката казвам , 9 дена- 10 акъла. :blink: тя вечно бърза и никога не можеш да я уловиш. честите смени на настроенията ги носи именно тази луна в близнаци!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #226 -: Февруари 26, 2010, 05:42:11 pm »

:blink: , имам наблюдение в/у много луни.
за близнашката казвам , 9 дена- 10 акъла. :blink: тя вечно бърза и никога не можеш да я уловиш. честите смени на настроенията ги носи именно тази луна в близнаци!

Питаш ли ме мен - баща ми е с такава Луна.  :-X

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #227 -: Февруари 26, 2010, 05:45:58 pm »
Както и Синухетоооо   :P  Представям си ако имам деца сигурно ще луднат покрай мене  ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #228 -: Февруари 26, 2010, 05:48:23 pm »
И аз, и аз....
Е не сме толкова зле де ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #229 -: Февруари 26, 2010, 06:02:38 pm »
И аз, и аз....
Е не сме толкова зле де ;D ;D ;D

ми ,да въобще не сте зле за себе си , но питай и другите!
най-голямата ми дъщеря е с такава луна- близнашка. друг май приятел е с луна в близнаци , но има слънце в козирог ,та то го спасява.... и той си знае въобще как се отнасям към тази луна ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #230 -: Февруари 26, 2010, 06:07:24 pm »
Близнашката Луна не ми е сред любимките, но аз самата я имам по сидерал.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #231 -: Февруари 26, 2010, 06:08:34 pm »
Близнашката Луна не ми е сред любимките, но аз самата я имам по сидерал.  ;D

да бе голям кеф  ;D   хубо че по нашите географски ширини сидерала не работи  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #232 -: Февруари 26, 2010, 06:58:21 pm »
прогресивната луна е сериозно средство за предсказание ,все повече и повече съм сигурна в това.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #233 -: Февруари 27, 2010, 10:33:10 am »
Някой да има наблюдения за прогресивна Луна през ИЦ ? На мен ми предсти скоро ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

missKapriz

« Отговор #234 -: Февруари 27, 2010, 10:39:55 am »
Точно тогава купихме жилище :)Пр.Луна е била на К4

*

elfidka

• 3129
« Отговор #235 -: Февруари 27, 2010, 11:12:00 am »
Точно тогава купихме жилище :)Пр.Луна е била на К4
Чудесно, макар, че си имам жилище, но аз обичам промените...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #236 -: Февруари 27, 2010, 11:23:08 am »
Е, то стана интересно, гледам, че на мъжа ми пр.Луна след 11 гр е на К4, а на мен след 6 гр. отива там.  ;D ;D ;D
А по-късно  му прави съвпад с Хирон, а на мен с Нептун.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #237 -: Февруари 27, 2010, 11:28:14 am »
А как се тълкува съвпад на пр. Луна с пр. Слънце ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #238 -: Февруари 27, 2010, 11:31:11 am »
Като прогресивно новолуние.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #239 -: Февруари 27, 2010, 11:46:50 am »
О , звучи добре, а може ли да се брои за новобебие ???
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева