Ами незнам за какво става въпрос, но започнах да се интересувам (=станаха ми интересени) и от сините линии - хармоничните аспекти, не само от червените=напрежение.
АСЦ ВДЛ в последен градус при това (мисля, че градусите тук са важни ...) и още повече засилват някаква сила ..., управител на АСЦ - Уран мисля, че е на ВДЛ :rolleyes: е в 7дом в съвпад с Плутон в Дева... това май е още по-голяма мощ така да я нарека ... В 7 дом - партньорствата ... У7 обаче не е в Дева

а в Лъв ...
Управителят на УРАН и Плутон - Дева е Мерк, намира се в 11-ти (дома на приятелите, в КЗР - може би влиятелни приятели), но е в опозиция с Луна Рак в 5-ти (Семейството) и може би Луната не е щастлива в случая? Но пък е силна - Луна в Рак е на трон по знак там.
Накой, ако може да ми обясни тези три неща (май станаха 4 :rolleyes:), които ми се струват важни, а не мога да ги схвана ...
1.Луна опозе Мерк - 5-11дом - Рак-Кзр.
2.Марс в Стр (огнен знак) в 10-ти дом връх на тауквадрат, в който участва и управителя на АСЦ - Уран, също и Плутон (външни планети, външно влияние) и другите Сатурн-Венера и Хирон (Сатурн ограничава Любовта (Венера) или просто я прави по-дълготрайна, за Хирон нищо не знам ...) - единствено в този тау квадрат участват само две лични (вътрешни планети) - Венера и Марс и някакво извънземно Хирон

3.Нептун в Скорпион в 9 дом (извисяване, разбиране, израстване) ... връх на всички хармонични линии (сините). Пак външна планета, външно влияние. Във фигурата участват и Мерк, Венера и ЛУНА ... все лични планети, както и е застъпен този тауквадрат с връх Марс. Общо взето ... работата ми изглежда добре, ако Нептун в случая е добър ..., защото по някакъв начин ... обхваща всички вътрешни планети.
4.Юпитер е малко изгонен на една страна ..., но пък дава хармоничен аспект към Сатурн ..., и май стават двама злодеи срещу Венера? Или как?