Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 210858 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Композит
« Отговор #600 -: Декември 19, 2010, 04:29:59 am »
Жалко... :03:

Не плачи Сатурн на АСЦ- ще стабилизира връзката , ще начертае коловоза..., ще рамкира! ЩЕ ЗАПАЗИШ ВРЪЗКАТА! ;D :kissd:

:blink: :kissd:

Елфи , как вървят нещата? :-\ :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #601 -: Декември 19, 2010, 04:32:33 am »
Добре сме мерси , че попита  ;)
Нищо ново, пък ще видим по-нататък...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

• 2478
« Отговор #602 -: Декември 19, 2010, 05:04:58 am »
Елфи, Сатурн разкара ли се от Слънцето ти?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #603 -: Декември 19, 2010, 05:09:51 am »
Елфи, Сатурн разкара ли се от Слънцето ти?
О, разкара се то е на 6 гр.,  най-после с облекчение го казвам,беше тия дни върху Мерка на 13гр и сега като гледам пак ще се връща в/у него.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

• 2478
« Отговор #604 -: Декември 19, 2010, 05:15:25 am »
Радвам се за теб!  :blink:

Върху Меркурий като беше не го почувствах така зле. Тогава започнах нова работа и се изискваха много усилия, за да вляза в ритъма на тукашната образователна система. Беше къртовски труд, но за сметка на това много благодарен. Най-тежко ми беше преминаването му през Слънце, Венера и Уран. Сега му предстои да се върне отново при Уран.  :-[

Имаш ли тенденция да започнеш нова работа? Всъщност в кой дом е транзита?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #605 -: Декември 19, 2010, 05:31:53 am »
Радвам се за теб!  :blink:

Върху Меркурий като беше не го почувствах така зле. Тогава започнах нова работа и се изискваха много усилия, за да вляза в ритъма на тукашната образователна система. Беше къртовски труд, но за сметка на това много благодарен. Най-тежко ми беше преминаването му през Слънце, Венера и Уран. Сега му предстои да се върне отново при Уран.  :-[

Имаш ли тенденция да започнеш нова работа? Всъщност в кой дом е транзита?

Сатурн скоро влезе в 3 дом, за работа не мога да мисля сега, защото нали съм студентка  ;)
Имам още тази година плюс още една да завърша, после дипломна.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #606 -: Февруари 05, 2011, 04:05:21 am »
Ще кача тук композита,ако някой прояви желание да каже нещо по него.Аз преди време гледах интерпретациите на планетите в домовете по това,което беше писал Зъболекаря и честно казано не се обнадеждих много,но това беше без аспектите.Та не знам дали само аз го виждам в черни краски или наистина нещата не са особено розови по него...?  :-\

Ще кача тук и комбина.

Благодаря ви предварително! :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #607 -: Февруари 05, 2011, 04:46:27 am »
Целувчица, това момче тайна връзка ли желае или нещо те послъгва? Дори и да се получи нещо между вас, Луната е много наранена в композита, което е показател, че ти ще се измъчваш.

« Отговор #608 -: Февруари 05, 2011, 04:59:44 am »
Целувчица, това момче тайна връзка ли желае или нещо те послъгва? Дори и да се получи нещо между вас, Луната е много наранена в композита, което е показател, че ти ще се измъчваш.

Ами на първо време нещо подобно,смисъл нещо не точно като връзка,в което си запазва свободата,при което беше ясно,че ще се крием явно.
Възможно е да се измъчвам,понеже той се държи някак студено понякога и това е нещо,което ме наранява,не отговаря по същия начин на чувствата ми.

*

tanina80

« Отговор #609 -: Февруари 14, 2011, 04:43:27 pm »
Възможно е да се измъчвам,понеже той се държи някак студено понякога и това е нещо,което ме наранява,не отговаря по същия начин на чувствата ми.

Здравейте, тръгнах и аз да поствам моя композит с мъжа ми, но после реших да пусна този с детето ми ... Надявам се на някакви отговори по тези карти. И на двамата в наталите ни Луната е наранена, но в композита единствено СЛВ БЛЗ в 3-ти дом, квадратира композитната луна Риби в 12-ти градус в 12-ти дом, и съответно пък възела се квадратира от композитна Лилит в Дева в шести дом, която пък квадратира МС, а МС квадратира АСЦ и Хирон май е там. Някакво обяснение? Наранявам ли детето си по някакъв начин и какво значат всичките тези квадрати, които тръгват от Луна в 12-ти дом, минават през възел в трети дом, после лилит в шести, МС и свършват на АСЦ съвпад с хирон???

Как разчитате тази карта на Давид? И за какво въобще иде реч в нея?

Мерси предварително на всички отговорили  :wub:

*

tanina80

« Отговор #610 -: Февруари 14, 2011, 05:01:23 pm »
Всички говорите за преработка на Лилит ... Дали е възможно в този композит да се говори точно за това?

Изходих от идеята, че при мен повечето напрегнати аспекти са БЛЗ-СТР-ДЕВА ..., а в композита СЛВ е в БЛЗ (3-ти дом не беше ли на братята и сестрите), квадратира Черна Луна в ДЕВА (в шести - здравето и ...), МС е в Стрелец - това трябва да е работата и ... някой може ли да ми даде някакво описание за осите - МС-IC,  АСЦ-ДСЦ, нещо което е точния им смисъл и тълкуване ...
Примерно за тази карта как се тълкува, че МС-ИЦ е БЛЗ-СТР, а АСЦ-ДСЦ е Риби-Дева и всичко е с градус 26 ...
И също това, че има червени, зелени, сини чертички по цялата карта и във всички посоки ...
В смисъл аспектирани са всички домове и точки в картата, без втори дом и девети ???
« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 08:21:40 pm от tanina80 »

*

Divna

• 2478
« Отговор #611 -: Февруари 15, 2011, 12:21:26 am »
Танина, ти сама ли отглеждаш сина си? Виждам, че си построила композитна карта между теб и него.
По-добрият вариант е да построиш синастрия м/у теб и детето ти и от там да направиш мултикомпозитна карта с всички които живеете под един покрив.
По тоя начин ще видиш цялата атмосфера в дома, защото с появата на детето в семейството се променя изключително динамиката в дома.
Разучи добре синастрията, след което обърни внимание не само на главните оси и аспектите в композита, но и на това дали е балансирана енергията в картата, дали липсва определена стихия, или има на лице някоя, която е преобладаваща ... Това е най-лесния и достъпен начин, по който можеш да разбереш какво и защо се случва между теб и даден член от семейството.   

*

Марая

• 28287
« Отговор #612 -: Февруари 15, 2011, 12:53:05 am »
За какво става дума в този композит според Вас? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tanina80

« Отговор #613 -: Февруари 17, 2011, 04:29:39 pm »
Ами незнам за какво става въпрос, но започнах да се интересувам (=станаха ми интересени) и от сините линии - хармоничните аспекти, не само от червените=напрежение.
АСЦ ВДЛ в последен градус при това (мисля, че градусите тук са важни ...) и още повече засилват някаква сила ..., управител на АСЦ - Уран мисля, че е на ВДЛ  :rolleyes: е в 7дом в съвпад с Плутон в Дева... това май е още по-голяма мощ така да я нарека ... В 7 дом - партньорствата ... У7 обаче не е в Дева  :-\ а в Лъв ...
Управителят на УРАН и Плутон - Дева  е Мерк, намира се в 11-ти (дома на приятелите, в КЗР - може би влиятелни приятели), но е в опозиция с Луна Рак в 5-ти (Семейството) и може би Луната не е щастлива в случая? Но пък е силна - Луна в Рак е на трон по знак там.
Накой, ако може да ми обясни тези три неща (май станаха 4  :rolleyes:), които ми се струват важни, а не мога да ги схвана ...
1.Луна опозе Мерк - 5-11дом - Рак-Кзр.
2.Марс в Стр (огнен знак) в 10-ти дом връх на тауквадрат, в който участва и управителя на АСЦ - Уран, също и Плутон (външни планети, външно влияние) и другите Сатурн-Венера и Хирон (Сатурн ограничава Любовта (Венера) или просто я прави по-дълготрайна, за Хирон нищо не знам ...) - единствено в този тау квадрат участват само две лични (вътрешни планети) - Венера и Марс и някакво извънземно Хирон  ;D
3.Нептун в Скорпион в 9 дом (извисяване, разбиране, израстване) ... връх на всички хармонични линии (сините). Пак външна планета, външно влияние. Във фигурата участват и Мерк, Венера и ЛУНА ... все лични планети, както и е застъпен този тауквадрат с връх Марс. Общо взето ... работата ми изглежда добре, ако Нептун в случая е добър ..., защото по някакъв начин ... обхваща всички вътрешни планети.
4.Юпитер е малко изгонен на една страна ..., но пък дава хармоничен аспект към Сатурн ..., и май стават двама злодеи срещу Венера? Или как?
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 04:55:20 pm от tanina80 »

*

Uran

• 6041
« Отговор #614 -: Февруари 17, 2011, 04:41:52 pm »
"Творчески" ми изглежда композита. (това към Марая)

*

Марая

• 28287
« Отговор #615 -: Февруари 17, 2011, 05:34:45 pm »
"Творчески" ми изглежда композита. (това към Марая)

Мерси много Уран! :wub:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #616 -: Февруари 17, 2011, 09:48:35 pm »
Някой от вас ще ходи ли на семинара в Събота и Неделя ?
Темата ще бъде Композит и Синастрия

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #617 -: Февруари 17, 2011, 09:59:06 pm »
Някой от вас ще ходи ли на семинара в Събота и Неделя ?
Темата ще бъде Композит и Синастрия

Тццц.... ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #618 -: Март 11, 2011, 02:14:59 am »
Какво ще кажете за Уран в съвпад с асцендента в композитна карта? Особено, ако Уран е в 12-ти дом. И за композит между мъж и жена.

Само да не кажете - Очаквай неочакваното!

Вероятно връзката започва чрез интернет или по нетрадиционен, неочакван начин.

*

Divna

• 2478
« Отговор #619 -: Март 11, 2011, 02:22:15 am »
Ако качиш картата, може и да има нещо друго.  ;)

ПП: Мислех си да пиша за астрологията, впредвид, че и Уран е в 12 дом.  ;D