Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 211491 Прегледи
Re:Композит
« Отговор #160 -: Януари 13, 2010, 12:17:52 pm »
Как може да ми се извинявате,че се намесвате Скарлет,дори ви благодаря,че го направихте.Някъде четох,че аспекта кшадрат към плутон или сатурн означавало,че ще изгубим мн ценно нещо за нас и мн се притесних.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #161 -: Януари 13, 2010, 12:27:22 pm »
Как може да ми се извинявате,че се намесвате Скарлет,дори ви благодаря,че го направихте.Някъде четох,че аспекта кшадрат към плутон или сатурн означавало,че ще изгубим мн ценно нещо за нас и мн се притесних.

Разучете си добре рождените карти. Оставете композита за очакващите брак.Вие вече го имате. Така че,всичко е в наталите.  ;) Махнете тия глупости.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #162 -: Януари 13, 2010, 03:29:15 pm »
най-вече ме интересува какво означава според вас сатурн и плутон в 5 дом в квадрат с слънце и меркурий,дали ще имат проблеми с децата и ако да,горе долу какви.За уточнение композита е на двойка със сключен граждански брак.Мерси предварително  Wink http://img527.imageshack.us/i/astro62gw0401gy33786139.gif/

плутон е ръста , сатурн е отговорноста. квадратурата със слънце означава ,че е необходима отговорност именно по 5-ти дом и по всичко онова ,което е 5-ти.
тук не са само и единственно децата. тук е любовта ,творчеството ,късмета.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #163 -: Януари 22, 2010, 04:36:17 pm »
имате ли опит от прогресиране на копозита или комбина? ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #164 -: Януари 22, 2010, 05:01:06 pm »

Имам опит с прогресиране на композита.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #165 -: Януари 22, 2010, 05:07:43 pm »

Имам опит с прогресиране на композита.  ;)

по същия начин като натала ли прогресираш?
има ли събитийност по техниката?
наслагваш ли го в/у наталната карта? :P

« Отговор #166 -: Май 26, 2010, 09:45:01 am »
   Имам една молба - нуждая се малко от статистически данни, за да сверя нещо, което впоследствие ще ви пиша.
   МОЛБАТА МИ Е - нека всеки един от вас /който има желание/ да си направи композитна карта, с хората /за предпочитане противоположния пол/, които по някакъв начин са докоснали дъното на вашата душа. Като определите човека с една дума - напр.-Голямата Любов, Голямата Страст, Голямата Ревност, Изрода, Големия Човек, Сродната ми душа, Другата ми половинка, Мръсника - и в този ред...
   Като опишете :
   1. Опозициите, като точните до 1 градус ги подчертаете или акцентирате;
   2. Квадратите;
   3. Съвпадите...
   При липса на такива - тогава вече другите мажорни аспекти. И най-важното не забравяйте да включите Черната Луна-Лилит и Бялата Луна-Селена...
« Последна редакция: Май 26, 2010, 10:06:02 am от daisyline »

« Отговор #167 -: Май 26, 2010, 10:00:53 am »
   ПРИМЕР:
   Голямата ми Любов и Страст и Невъзможна любов:
   1. Опозиции -  Луна-Лилит - нулев орбис;  :moo: :mar:;  :mar: :sat:; :mar: :chi:; :sat: :ura:;  :sat: :lil:;  :ura: :chi:;  :plu: :chi:;  :chi:-Селена
   2. Квадрати -  :ven:-Луна,Марс,Сатурн,Уран,Плутон, Хирон...
   3. Съвпади - Луна-Сатурн;  :mer: :jup:; Марс-Уран-Плутон; Плутон-Селена

или направо да си постне композитната карта.....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #168 -: Май 26, 2010, 02:22:46 pm »
  Имам една молба - нуждая се малко от статистически данни, за да сверя нещо, което впоследствие ще ви пиша.
   МОЛБАТА МИ Е - нека всеки един от вас /който има желание/ да си направи композитна карта, с хората /за предпочитане противоположния пол/, които по някакъв начин са докоснали дъното на вашата душа.

За целите на статистическото ти изследване пускам композит и комбин с моята голяма любов (и страст).  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #169 -: Май 26, 2010, 02:35:01 pm »
Ох, чакай да се пошегувам, че с този Нептун на асцендента и двамата сте били много заблудени.  :P А опозицията на Лилит с Нептун само е засилила заблуждението.

А тази опозиция на Плутон с Венера как ви е влияела?  :unsure:

Вероятно е имало много страст заради мястото на Плутон и неговите аспекти.

Много сте общували помежду си. Обаче може и да сте си говорили и за секс. Може да сте си приказвали и за духовни неща заради тригоните на Нептун към Венера и Меркурий в 3-ти дом.

« Последна редакция: Май 26, 2010, 02:54:10 pm от Hi »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #170 -: Май 26, 2010, 02:52:04 pm »
Не сме си говорили за секс, правехме го.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #171 -: Май 26, 2010, 02:55:15 pm »
Любов, страст, дете и тъй нататък. Грешка, забравих Лилит и Селена. Ей сега ша се поправя.

« Последна редакция: Май 26, 2010, 03:02:29 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Helo

« Отговор #172 -: Май 26, 2010, 02:56:04 pm »
Не сме си говорили за секс, правехме го.  ;D

А какво ще кажеш за това, че има Сатурн в 8-ми дом в квадратура с Марс в 5-ти?

« Отговор #173 -: Май 26, 2010, 03:07:13 pm »
   Да ви кажа защо е важна Селената и Лилитката. Селената - мъжът-Ангел спасител или падналият ангел, а Лилитката - кармичност /от тези дето умиране има оттърване няма/, особено когато аспектите са съвсем точни....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #174 -: Май 26, 2010, 03:14:20 pm »
А какво ще кажеш за това, че има Сатурн в 8-ми дом в квадратура с Марс в 5-ти?

Каква според теб трябва да е манифестацията на този аспект?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #175 -: Май 26, 2010, 03:34:19 pm »
Може да сте си приказвали и за духовни неща заради тригоните на Нептун към Венера и Меркурий в 3-ти дом.

Пробвах да го светна за астрологията и езотериката, но той не вдяваше много. По същия начин и бившия. Не съм имала връзка с мъж, който да се интересува от духовното. Юпитер в 7 дом в хороскопа ми съм аз, а не половинките ми.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #176 -: Май 26, 2010, 03:57:53 pm »
   Да поясня, че композита беше като вземеш твоите и моите боички и ги омесиш хубавата - цветовете, които ще се получат след това. Образно казано. Та планетите с мъжкия принцип отразяват мъжа във връзката, а женските - жената....
  БТВ - Синухе, имаш точна опозиция в композита ти с Марая между Юпитер и Селена....ха сега кажи, кой на кого е ангел-спасител...

*

missKapriz

« Отговор #177 -: Май 26, 2010, 04:30:33 pm »
Дейзи,ти да не правиш композит на всички участници във форума бе ;DНе че няма да е интересно-даже много.

« Отговор #178 -: Май 26, 2010, 05:00:19 pm »
    ;D ;D ;D Къде ти, нямам им данните, можеше да видим дали тук някой от форума има своя половинка - хехехе или сродна душа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #179 -: Май 26, 2010, 05:49:37 pm »
Хело, по въпроса за моя композит отговарям.  ;D
С АС Стрелец и ДС Близнаци в партньорската карта разговорите с половинката никакви ги нямаше. Ха, познай защо, ако не си разглеждала картите на двамата!  ;D Неговият Меркурий беше в точен квадрат с моята Луна.
Много разговори имаше с бившия - моят Юпитер в съвпад с неговия Меркурий (управител на изгряващия му знак).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.