Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 211663 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:Композит
« Отговор #220 -: Юни 11, 2010, 10:54:33 am »
за този композит можете ли да кажете?.... :-\ :-[

*

Divna

« Отговор #221 -: Юни 11, 2010, 02:22:13 pm »
Ванила, тук май липсват семейни отношения. Луната не е в добра позиция - ревнива, страдаща, ограничена ... (Луна в Скорпион). Трансформацията е тежка, чувствата са екстремни (Луна съвпад Плутон в 8ми дом).

*

elfidka

• 3129
« Отговор #222 -: Юни 11, 2010, 02:38:43 pm »
Ванила, тук май липсват семейни отношения. Луната не е в добра позиция - ревнива, страдаща, ограничена ... (Луна в Скорпион). Трансформацията е тежка, чувствата са екстремни (Луна съвпад Плутон в 8ми дом).

Липсата на семейни отношения по опозицията на Луна Венера ли се съди ?

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #223 -: Юни 11, 2010, 02:39:34 pm »
...мерси Divna, всъшност тази карта не е за настоящи отношения ....това има ли значние в композитите...?
тези отношения още не мога да си ги обясня....за жалост...като нещо не довършено са ми... :-\
:lol: и се опитвам да разбера защо така...евентуално ако композита показва нещо...за това питах...
  :-\

« Отговор #224 -: Юни 11, 2010, 02:39:53 pm »
   Би трябвало да е липсата на мажорен аспект между Луна и Слънце.

*

Divna

« Отговор #225 -: Юни 11, 2010, 02:45:41 pm »

Не, просто така я почувствах картата. Всичко е комплексно. Един аспект не дава отговора.
Липсата на акцент, в който и да е ъглов дом също е една предпоставка за необвързаност, т.е. съвместно съжителство.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #226 -: Юни 11, 2010, 02:48:22 pm »
...a Сатурн и Плутон в 7-ми дом Скорпион...означава ли, че ще бъдат озаконени по някакъв начин отношенията, дълготрайни, стабилни.....семейни  :blink: ?
Луна в съвпад с Уран в 8-ми....дали е опасно...пу и са на върха на Т-квадрат...пу ?  :unsure:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #227 -: Юни 11, 2010, 02:58:42 pm »

Не, просто така я почувствах картата. Всичко е комплексно. Един аспект не дава отговора.
Липсата на акцент, в който и да е ъглов дом също е една предпоставка за необвързаност, т.е. съвместно съжителство.

хехе много си добра :blink: ;D

*

Divna

« Отговор #228 -: Юни 11, 2010, 03:12:12 pm »
Ванила, сега трябва да тръгвам за работа и не мога да продължа с дебатите в/у картите.
И двата композита ли са свързани с теб?
Трябва да се види наталната ти карта, тъй като Луна в композитите е доста наранена. А често Луната играе ролята на жената в композита.
Съвпадът м/у Луна/Уран може да се тълкува като липса на сигурност, но това трябва да се потвърди от останалите аспекти.
И композит не се гледа преди да се видят наталните карти и синастрията.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #229 -: Юни 13, 2010, 11:39:12 pm »
Момичета, може ли да погледнете този композит ?

« Последна редакция: Юни 14, 2010, 12:16:01 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

« Отговор #230 -: Юни 14, 2010, 01:45:45 am »
Елфидка, Сатурн е много наранен в композитната карта. Тук въобще има ли любов и споделени чувства (У5-Сатурн)? А и самият той в 8ми дом в падение...  Вярно е, че Марс и Венера са в съвпад, но се намират не в толкова силен знак за тях (Рак), а и Сатурн, който ги квадратира – или са вечно безпарични или липсват чувства.
Плутон на АЦ говори за много премеждия и трудности с които двойката трябва да премине или е вече обременена. Композитното Слънце - ядрото на двойка управлява 12 дом – тайните, и така също прави квадратура с Нептун, което в композитна карта често се тълкува като изневери от страна на единия или  и на двамата партньори. Иначе позицията му сама посебе си е много силна в 11 дом на трон  и е в съвпад с управителя на АЦ Меркурий (определено между мъжа и жената съществува приятелство, може би и секс ...). Но Юпитер, който е управител на ИЦ (краят на връзката) е неаспектиран в 6 дом. Не знам, не мога да видя добре картата, но според мен тя не дава информация за наличие на „семейно гнездо”. Въпреки хубавото съзвездие в 11 дом, тя ми говори по-скоро за приятелски или колегиални взаимоотношения със сексуален привкус.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #231 -: Юни 14, 2010, 08:33:59 am »
Точно така Дивна, страшна си :blink: :blink:
Картата е на хора, които се познават от години, не са обвързани семейно и са преди всичко приятели, с еротична нотка, но никой не очаква от другия нещо. Има силна морална подкрепа от негова страна. Като, че ли чувство за дълг и грижа към нея.  
Може би факта, че не може да ѝ предложи себе си на 100% го кара да се чувства отговорен.
За безпаричие не може в никакъв случай да се говори, често пътуват по екзотични места.
Липса на обич казваш...
Странно, какво ги свързва ?
Приятелство, взаимни интереси ?
Знам ли ?
И управителя на 5 дом в осми ? А бе има нещо гнило в Дания...
Това, което не мога  да схвана, е какво определя продължителността на дадени взаимоотношения ? Може би зависи кой какво търси, но нима едно приятелство не е достатъчно ? Незнам, то това на теория е едно, ама нали гледам за астрологични показатели.  

« Последна редакция: Юни 14, 2010, 08:50:03 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #232 -: Юни 14, 2010, 08:45:24 am »
  Гледам, че Дивна е много изчерпателна. Аз не обичам да се задълбочавам, само да правя констатации. Значи до тук ми прави впечатление, че когато няма точен мажорен аспект между Слънцето и Луната, няма брачни отношения. Елфидка, картата е хубава, защото са свързани Слънце-Луна, Марс-Венера - има биполярност/добро съчетание на мъжка и женска енергия/  и няма кофти аспекти към тях. Освен Сатурн, който квадратира Венерата - но всъщност тази връзка може да продължи цял един живот - макар и приятелска.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #233 -: Юни 14, 2010, 09:02:54 am »
  Гледам, че Дивна е много изчерпателна. Аз не обичам да се задълбочавам, само да правя констатации. Значи до тук ми прави впечатление, че когато няма точен мажорен аспект между Слънцето и Луната, няма брачни отношения. Елфидка, картата е хубава, защото са свързани Слънце-Луна, Марс-Венера - има биполярност/добро съчетание на мъжка и женска енергия/  и няма кофти аспекти към тях. Освен Сатурн, който квадратира Венерата - но всъщност тази връзка може да продължи цял един живот - макар и приятелска.

Много са ми интересни тези неща..
От няколко места вече се казва, че липсата на мажорни аспекти м/у Слънце и Луна показва, че няма брачни отношения, но в композита с мъжа ми нямаме такива аспекти.  Странно, ей сега ще ти покажа нашата карта..
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Uran

• 6041
« Отговор #234 -: Юни 14, 2010, 09:06:22 am »
 В композитната карта на мен и съпруга ми също отсъстват аспекти м/у Слънце и Луна, но има съвпад м/у Слънце и Венера.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #235 -: Юни 14, 2010, 09:10:30 am »
Ето това е композита с мъжа ми

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Uran

• 6041
« Отговор #236 -: Юни 14, 2010, 09:36:19 am »
Елфидка, имате широк съвпад на Слънце и Луна (астро.ком поне го е отчел като такъв). :blink:
p.p.Mислили ли сте за емиграция?
« Последна редакция: Юни 14, 2010, 09:41:38 am от Uran »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #237 -: Юни 14, 2010, 09:47:30 am »
Елфидка, имате широк съвпад на Слънце и Луна (астро.ком поне го е отчел като такъв). :blink:

:o :o :o Каква емиграция бе човек. Ние се запознахме в чужбина и решихме да се върнем да си отгледаме децата в БГ...
Кое те кара да мислиш така ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Uran

• 6041
« Отговор #238 -: Юни 14, 2010, 09:55:01 am »

:o :o :o Каква емиграция бе човек. Ние се запознахме в чужбина и решихме да се върнем да си отгледаме децата в БГ...
Кое те кара да мислиш така ?
Плутон и Уран в 12 дом, а и Меркурий в близост до К12.
п.п.Завъртя ми се като мисъл- по-добро бъдеще за децата- една от тези планети май ви управляваше 5 дом.
Във вашият слуай може да отразява запознаването ви в чужбина.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #239 -: Юни 14, 2010, 09:59:29 am »
Да У5 в 12 сигурно дава запознанството ни в чужбина....
Но не ми се мисли повече за чужбина. Тук ми е добре  ;)
Аз със този Плутон У4 в моя натал как ти се струва да заменя хубавата татковина с к'во да е...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева