Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 211511 Прегледи
*

Divna

Re:Композит
« Отговор #240 -: Юни 14, 2010, 01:09:24 pm »
Точно така Дивна, страшна си :blink: :blink:
Картата е на хора, които се познават от години, не са обвързани семейно и са преди всичко приятели, с еротична нотка, но никой не очаква от другия нещо. Има силна морална подкрепа от негова страна. Като, че ли чувство за дълг и грижа към нея.  
Може би факта, че не може да ѝ предложи себе си на 100% го кара да се чувства отговорен.
За безпаричие не може в никакъв случай да се говори, често пътуват по екзотични места.
Липса на обич казваш...
Странно, какво ги свързва ?
Приятелство, взаимни интереси ?
Знам ли ?
И управителя на 5 дом в осми ? А бе има нещо гнило в Дания...
Това, което не мога  да схвана, е какво определя продължителността на дадени взаимоотношения ? Може би зависи кой какво търси, но нима едно приятелство не е достатъчно ? Незнам, то това на теория е едно, ама нали гледам за астрологични показатели.  

Елфидка, трудно е и почти безмислено да се говори върху един композит без да са се разгледали преди това наталните карти и синастрията. Направих го провокирана от Сатурн.
И давай поне мъничко инфо предварително ;). Слънцето (У12) при тях акцентира значи не тайни, а живот в чужбина.
За семейство е трудно да се говори, когато 4 дом не показва, че има такова.

Липсата на тая обич, която те кара да си мислиш, че това е човека с когото искаш да свържеш остатъка от живота си.

*

Uran

• 6041
« Отговор #241 -: Юни 14, 2010, 01:15:03 pm »
Toва е моят композит:

« Последна редакция: Юни 14, 2010, 02:18:46 pm от Uran »

*

Divna

« Отговор #242 -: Юни 14, 2010, 01:20:22 pm »
Елфидка, в композитната карта със съпруга ти е достатъчен само СЛВ в 4 дом, за да се види, че целта и на двамата е да поемете по общ път, т.е. да създадете семейство. У4 Сатурн в 8 дом в секстил с Венера - силен аспект също, показваш, че има любов, която е доста отговорна.

В момента нямам много време, но по-късно след работа ще се опитам да продължа.

*

Divna

« Отговор #243 -: Юни 14, 2010, 01:23:23 pm »
Уран, композитът ви е много интересен. Остта ИЦ/МЦ е силна.

Ще се опитам да го коментирам по-късно.

Слагайте си поне синастриите, моля ви! Иначе си играем на сляпа баба  ;D.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #244 -: Юни 14, 2010, 01:29:32 pm »
Само да вметна Уран, че все пак си имате знаков аспект между Слънце и Луна, но сигурно не ви е лесно. Чета ви с интерес.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #245 -: Юни 14, 2010, 03:32:38 pm »

Елфидка, трудно е и почти безмислено да се говори върху един композит без да са се разгледали преди това наталните карти и синастрията. Направих го провокирана от Сатурн.
И давай поне мъничко инфо предварително ;). Слънцето (У12) при тях акцентира значи не тайни, а живот в чужбина.

Липсата на тая обич, която те кара да си мислиш, че това е човека с когото искаш да свържеш остатъка от живота си.

Да вярно е, че без наталите не става. При първия композит, наистина връзката е тайна.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

« Отговор #246 -: Юни 14, 2010, 08:08:39 pm »
Уран, вие през студенските си ли години се срещнахте (началото на връзката АЦ с управител Меркурий в 9)?
Определено имате брак, тук традициите са зачетени (У7 Юпитер в 3 комп. дом).
Като цяло трябва да сте доста практична двойка (композитен ИЦ в Дева). За вас подреждането на дома е важно. Може да си падате и работохолици (У6 в 4 дом).
Любовта ви е събрала и тя ви крепи (У5 Венера в съвпад със композитно Слънце в 10 дом).
Не ви е лесно явно с две огнени луни в къщата  ;). Ако приема външната страна на синастрията, че е на съпруга ти, то значи, че огънят е доста застъпен при него.
В синастрията имате огнено-въздушен огледален съвпад Слънце/Венера, както и секстил м/у Меркурий, съвпад Венера/Меркурий – всичко тези хубави аспекти говорят за чудесна комуникация м/у двама ви, разговорите стават с лекота. И двамата сте общителни и при дебати стигате до консенсус, може би противоречията между вас са рядкост.
Композитен Меркурий е в критичен градус и квадратира Нептун – внимавайте да не започнете да се послъгвате след години, че и двете планети са ретроградни и в „опасни” знаци и като допълнение в синастрията има квадрат Венера/Марс. В началото на една връзка тази квадратура действа много стимулиращо, но в последствие води често до изневери от страна на единия от съпрузите или и на двамата. 
Между вас има добро сексуално разбиране (Марс тригон Луна в синастрията).
За краят на връзката в композитна карта се гледа ИЦ. Той ни дава информация до къде ще стигнат нещата. Ясно е, че при вас се е стигнало до създаване на общ дом и семейство. Би трябвало да си имате и дечица - У5 Венера е добре поставена в композитната карта. Намира се в силния 10 дом и е в съвпад със Слънце, МЦ и Меркурий – все хубави аспекти.
В 4 дом обаче се намират две тежки планети които квадратират Луната което ми говори донякъде за трудности и проблеми и може би ти си по-засегнатата (често в композитна карта Луната отговаря за жената).
Пусни да ви погледна и комбина ако искаш.

*

Nebesna

« Отговор #247 -: Юни 14, 2010, 08:22:55 pm »

С моят бивш съпруг имаме Юпитер в 4-ти дом в композита/комбина.

*

Divna

« Отговор #248 -: Юни 14, 2010, 08:32:58 pm »

Важно е, кой е управителя на ИЦ, къде се намира и какво и как го аспектира.

А Юпитер на кой дом е бил управител? Иначе си е голям бенефик.
Небесна, защо не си пуснеш композита и комбина с бившия ти? Ако нямаш нищо против. Ще ми се да коментирам в/у случаи като нашите (при мен и теб) с прекъснат брак.
Аз вече показвах композита ми с бившия. Удивителен е и въпреки това се разведохме. Но комбина ни показа най-вече какво ще стане.

*

Uran

• 6041
« Отговор #249 -: Юни 14, 2010, 08:48:22 pm »
Да Дивна, състуденти сме.
Абсолютно всичко, което си казала е точно така. Врзъката беше по-експлозивна вербално  ;D в началото, постепенно словесните схватки, които бяха най-вече от моя страна, стихнаха.

*

Nebesna

« Отговор #250 -: Юни 14, 2010, 08:49:53 pm »

Важно е, кой е управителя на ИЦ, къде се намира и какво и как го аспектира.

А Юпитер на кой дом е бил управител? Иначе си е голям бенефик.
Небесна, защо не си пуснеш композита и комбина с бившия ти? Ако нямаш нищо против. Ще ми се да коментирам в/у случаи като нашите (при мен и теб) с прекъснат брак.
Аз вече показвах композита ми с бившия. Удивителен е и въпреки това се разведохме. Но комбина ни показа най-вече какво ще стане.

Ще ги пусна, няма проблем.

*

Divna

« Отговор #251 -: Юни 14, 2010, 08:53:54 pm »
Ще продължа малко по-късно, защото трябва да излизам. При мен е само 14:30. Денят ми все още не е приключил.

*

Nebesna

« Отговор #252 -: Юни 14, 2010, 08:55:43 pm »
Първата карта е композита, а втората е комбина между мен и бившия ми съпруг.

*

Uran

• 6041
« Отговор #253 -: Юни 14, 2010, 09:07:09 pm »
Ле-ле Небесна ;D, много сексуална е била тази връзка.
Комбинът и композитът много си приличат, всъщност разликата е в Луната, която е добре аспектирана. Положението и в кобина според мен показва израстването ти във връзката. Тя е променила житейските ти нагласи. Ако приемем, че в 3 дом композит си била в "средната степен" на житейското си образование, благодарение на бракът/връзката си си стигнала до "мастърска степен". :blink: :blink:
« Последна редакция: Юни 14, 2010, 09:14:59 pm от Uran »

« Отговор #254 -: Юни 14, 2010, 09:07:37 pm »
   Дивна, ужасно ме изкушаваш с интерпретациите си - много си напред - за което те адмирирам :blink:. Ще постна и аз карти, 18 годишна любовна история, на която краят все още е неизвестен. С прекъсване от 10-летия и 5-летки...Има любов и сигурно винаги ще има - но бъдещето - неизвестна величина.

*

Nebesna

« Отговор #255 -: Юни 14, 2010, 09:10:56 pm »

А, даааа! Така е! Хиперсексуална. На него никога не му стигаше, а на мен ми държеше влага дълго време, цяла седмица не се сещах за мъж. Сексът беше пИрфектен. Винаги съм казвала, че най-добрият ми любовник е бил съпругът ми и аз съм ощастливена, в това отношение, жена.

Слагам синастрията.
« Последна редакция: Юни 14, 2010, 09:18:40 pm от Небесна »

« Отговор #256 -: Юни 14, 2010, 09:12:57 pm »
    ;D ъхъм Небесна, мъжът дето съм постнала картите с него е само с 4 дни по-голям от твоя - знам за какво иде реч - хихихихи.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #257 -: Юни 14, 2010, 09:19:09 pm »
Ами така сме ние- хората с Марс в Лъв...Знаем какво значи секс! После разправяйте други работи...  ;) ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #258 -: Юни 14, 2010, 09:20:26 pm »
    ;D ъхъм Небесна, мъжът дето съм постнала картите с него е само с 4 дни по-голям от твоя - знам за какво иде реч - хихихихи.

Хахахаха! По цяла нощ сме се вихрили. Аз затова не мога да си обясня, как някои го правят, докато преброят до 3. Това е неуважение към жената. така връзка не се поддържа.

*

Nebesna

« Отговор #259 -: Юни 14, 2010, 09:22:21 pm »
Комбинът и композитът много си приличат, всъщност разликата е в Луната, която е добре аспектирана. Положението и в кобина според мен показва израстването ти във връзката. Тя е променила житейските ти нагласи. Ако приемем, че в 3 дом композит си била в "средната степен" на житейското си образование, благодарение на бракът/връзката си си стигнала до "мастърска степен". :blink: :blink:

Две образования взех в тази връзка. По едно време ме спираше, но то беше от ревност. Общо взето се гордееше с жена си.