Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 211510 Прегледи
*

tanina80

Re:Композит
« Отговор #320 -: Юни 24, 2010, 11:54:43 am »
Има сексуален заряд и известна доза контрол.
Покрай работа или обучение ли е възникнала връзката? :blink:

:-[, къде ги намирам такива хора, все всичките им планети да са в моя осми дом незнам  :-\
То връзка няма много много, но определено напрежението го има  :-[, и желанието за контрол и налагане един на друг, много силно изразено. Точно покрай работата се намерихме, а и обучението може да се впише, защото постоянно се учим един друг. А и тази лилит негова, върху моето слънце ..., дано не объркаме нещо най-накрая  :-[ Тези квадрати, меркурий - венера - Везни - Рак ..., то е факт, че постоянно спорим за нещо, но не мога да му се сърдя, и се караме, караме и млъквам.
От кое съдиш за "известна доза контрол"?...
Да ви кажа под секрет, но май съм влюбена  :-[ Луда работа, одъртях вече, а главата ми все не увира  :-[.

*

Uran

• 6041
« Отговор #321 -: Юни 24, 2010, 11:59:59 am »
 Сатурн/Плутон и Плутон съвпад с асц. Отделно има 2 стелиума в съвпад, а там са едни Марсове, Сатурни и Плутони. ;D

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #322 -: Август 15, 2010, 04:52:15 pm »
Какво говорят транзитите в този композит,някой би ли ми помогнал,моля http://img829.imageshack.us/f/astro62gw0104yg39966115.gif/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #323 -: Август 15, 2010, 05:00:50 pm »
Какво говорят транзитите в този композит,някой би ли ми помогнал,моля http://img829.imageshack.us/f/astro62gw0104yg39966115.gif/

Показват трансформация на връзката. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #324 -: Август 15, 2010, 05:33:39 pm »

Показват трансформация на връзката. :blink:
А тази специялно по ккаъв начин се трансформира в момента  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #325 -: Август 15, 2010, 05:46:35 pm »
Tr.Плутон е в опозиция  на композитния рачешки стелиум.Незнам дали по същият начин се тъкуват констелациите като в радикса, но въпросните планети се явяват управители на домове по един или друг начин определящи съвместното съжителство.Деца, дом, отношения.... :blink:

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #326 -: Август 15, 2010, 05:49:07 pm »
Tr.Плутон е в опозиция  на композитния рачешки стелиум.Незнам дали по същият начин се тъкуват констелациите като в радикса, но въпросните планети се явяват управители на домове по един или друг начин определящи съвместното съжителство.Деца, дом, отношения.... :blink:
Трудно е съвместното съжителство в момента,много!!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #327 -: Август 15, 2010, 05:51:32 pm »
Ще се правят компромиси или ще се преформулира връзката.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #328 -: Август 15, 2010, 05:52:40 pm »
Тоя плутон е още в самото начало :(((

*

Uran

• 6041
« Отговор #329 -: Август 15, 2010, 05:56:21 pm »
Не е само Плутон, а и Сатурн, Уран, Юпитер, които също са в кардинални знаци.
п.п.Искам да попитам разбирателите като как се гледат транзитите в комбини/композити?
По отделно радиксите ни нямат кой знае каква мутабелност, но в композита предимно в такива знаци са планетите и очевидно са били под натиск през последните години.Дали този натиск ще отслабне и нещата ще цъфнат и вържат? :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #330 -: Август 15, 2010, 05:58:16 pm »

Тъкмо мислех това да те питам, но реших, че може да се обидиш. Би трябвало да усеща човек къде нещо в момента му куца. Марс управлява 11 - приятелския кръг, общите ви цели и желания и 6 дом - вашето ежедневие и нечии временни заболявания. Явно има разминаване в желанията ви, и напрегнато ежедневие. Вие имате и съвпад на Венера/Марс, който в момента е квадратиран от транзитните Венера/Марс...може да има липса на топлота или чувства, финансови проблеми, които също да обтягат отношенията.  

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #331 -: Август 15, 2010, 05:59:24 pm »
Не е само Плутон, а и Сатурн, Уран, Юпитер, които също са в кардинални знаци.
п.п.Искам да попитам разбирателите като как се гледат транзитите в комбини/композити?
По отделно радиксите ни нямат кой знае каква мутабелност, но в композита предимно в такива знаци са планетите и очевидно са били под натиск през последните години.Дали този натиск ще отслабне и нещата ще цъфнат и вържат? :blink:
Дано още някой да се включи

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #332 -: Август 15, 2010, 06:00:04 pm »

Зависи дали ще стигнат компромисите. Това зависи от двата натала. Там трябва да се търсят проблемите преди всичко.

*

Марая

• 28287
« Отговор #333 -: Август 15, 2010, 06:02:34 pm »

И не само -транзитира през 7-ми дом на композита! Трансформацията е наложителна и неизбежна! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #334 -: Август 15, 2010, 06:11:24 pm »
Врътнах си назад транзитите, за да видя кога Плутон е бил в опозиция на Марса ми, та да видя дали съм се трансформирала....пък и връзката ми и ко да видя - Марсов възврат и към двата Марса Плутон в опозиция и квадрат към Урана....и в допълнение транзитен Сатурн в опозе на Слънцето ми. Басиии....и сме цели, и сме живи....и нямам никви лоши спомени от тогава, нещо да се е случвало.  :unsure: :blink:  Трансформация и да е имало, нищо не съм усетила. Щом не се яде....не го чувствам.  :P

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #335 -: Август 15, 2010, 06:13:15 pm »

Тъкмо мислех това да те питам, но реших, че може да се обидиш. Би трябвало да усеща човек къде нещо в момента му куца. Марс управлява 11 - приятелския кръг, общите ви цели и желания и 6 дом - вашето ежедневие и нечии временни заболявания. Явно има разминаване в желанията ви, и напрегнато ежедневие. Вие имате и съвпад на Венера/Марс, който в момента е квадратиран от транзитните Венера/Марс...може да има липса на топлота или чувства, финансови проблеми, които също да обтягат отношенията.   
Абсолютно вярно,вече нямам надежда

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #336 -: Август 15, 2010, 06:17:25 pm »
Надеждата и ключът към разрешаването на проблемите е в рождената карта. Пусни, ако искаш нея в практикума на наталите и по някое време ще се включим. Че аз вечер не стоя много на компеца.....за да не си създам и аз трудно ежедневие.  ;D

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #337 -: Август 15, 2010, 06:32:53 pm »
Надеждата и ключът към разрешаването на проблемите е в рождената карта. Пусни, ако искаш нея в практикума на наталите и по някое време ще се включим. Че аз вечер не стоя много на компеца.....за да не си създам и аз трудно ежедневие.  ;D
Оки :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #338 -: Август 15, 2010, 06:39:14 pm »
Врътнах си назад транзитите, за да видя кога Плутон е бил в опозиция на Марса ми, та да видя дали съм се трансформирала....пък и връзката ми и ко да видя - Марсов възврат и към двата Марса Плутон в опозиция и квадрат към Урана....и в допълнение транзитен Сатурн в опозе на Слънцето ми. Басиии....и сме цели, и сме живи....и нямам никви лоши спомени от тогава, нещо да се е случвало.  :unsure: :blink:  Трансформация и да е имало, нищо не съм усетила. Щом не се яде....не го чувствам.  :P

Става дума конкретно за Плутон! И тук това е важно . При композита акцента е самата връзка , и когато дсц на композита е в козирог се търси сигурност и стегнати , както и отговорни отношения! Още нещо , Скарлет , ама хич не вярвам транзитния плутон да ти е засегнал 7-ми композитен дом.....за плутон е важен дома в който се движи , а не толкова аспектите му.
Тук проблемите са неизбежни и ще продължът дълго. Не мисля , че тази връзка има шанс в близко бъдеще! съжелявам СААС , ако не ти харесва ,но казвам това което виждам!

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #339 -: Август 15, 2010, 06:41:10 pm »

Става дума конкретно за Плутон! И тук това е важно . При композита акцента е самата връзка , и когато дсц на композита е в козирог се търси сигурност и стегнати , както и отговорни отношения! Още нещо , Скарлет , ама хич не вярвам транзитния плутон да ти е засегнал 7-ми композитен дом.....за плутон е важен дома в който се движи , а не толкова аспектите му.
Тук проблемите са неизбежни и ще продължът дълго. Не мисля , че тази връзка има шанс в близко бъдеще! съжелявам СААС , ако не ти харесва ,но казвам това което виждам!
Благодаря ти,Марая за точния и откровен анализ