Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 210887 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Композит
« Отговор #340 -: Август 15, 2010, 06:50:10 pm »
Врътнах си назад транзитите, за да видя кога Плутон е бил в опозиция на Марса ми, та да видя дали съм се трансформирала....пък и връзката ми и ко да видя - Марсов възврат и към двата Марса Плутон в опозиция и квадрат към Урана....и в допълнение транзитен Сатурн в опозе на Слънцето ми. Басиии....и сме цели, и сме живи....и нямам никви лоши спомени от тогава, нещо да се е случвало.  :unsure: :blink:  Трансформация и да е имало, нищо не съм усетила. Щом не се яде....не го чувствам.  :P

Става дума конкретно за Плутон! И тук това е важно . При композита акцента е самата връзка , и когато дсц на композита е в козирог се търси сигурност и стегнати , както и отговорни отношения! Още нещо , Скарлет , ама хич не вярвам транзитния плутон да ти е засегнал 7-ми композитен дом.....за плутон е важен дома в който се движи , а не толкова аспектите му.
Тук проблемите са неизбежни и ще продължът дълго. Не мисля , че тази връзка има шанс в близко бъдеще! съжелявам СААС , ако не ти харесва ,но казвам това което виждам!
Благодаря ти,Марая за точния и откровен анализ

за нищо , очакванията са били по юпитер , но целия 7-ми има сатурн за управител. Мц на композитната карта е в риби. заетите мутабелни оси красноречиво показват честите промени на връзката ,опитите за приспособяване и динамиката на взаимоотношенията. и когато един транзит на любимите ми тежкари премине през кардиналните оси на картата , тогава стават такива неща....кардинални оси в мутабелни знаци - еее трудно е!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #341 -: Август 15, 2010, 07:48:34 pm »
Врътнах си назад транзитите, за да видя кога Плутон е бил в опозиция на Марса ми, та да видя дали съм се трансформирала....пък и връзката ми и ко да видя - Марсов възврат и към двата Марса Плутон в опозиция и квадрат към Урана....и в допълнение транзитен Сатурн в опозе на Слънцето ми. Басиии....и сме цели, и сме живи....и нямам никви лоши спомени от тогава, нещо да се е случвало.  :unsure: :blink:  Трансформация и да е имало, нищо не съм усетила. Щом не се яде....не го чувствам.  :P

Става дума конкретно за Плутон! И тук това е важно . При композита акцента е самата връзка , и когато дсц на композита е в козирог се търси сигурност и стегнати , както и отговорни отношения! Още нещо , Скарлет , ама хич не вярвам транзитния плутон да ти е засегнал 7-ми композитен дом.....за плутон е важен дома в който се движи , а не толкова аспектите му.
Тук проблемите са неизбежни и ще продължът дълго. Не мисля , че тази връзка има шанс в близко бъдеще! съжелявам СААС , ако не ти харесва ,но казвам това което виждам!

Виж сега, нямам нужда от толкова обяснения. Аз говорех за мои транзити, не за композит. Както и да е. Много ти благодаря за лекцията.  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #342 -: Август 15, 2010, 07:51:05 pm »

кардинални оси в мутабелни знаци - еее трудно е!

:rolf: :rolf: :rolf:

*

Asol

• 4140
« Отговор #343 -: Август 15, 2010, 07:56:54 pm »
Жега, как ви напира да мислите не Ви знам ! :P Аз чета през три реда  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #344 -: Август 15, 2010, 08:00:38 pm »

кардинални оси в мутабелни знаци - еее трудно е!

:rolf: :rolf: :rolf:

Кое е смешно??? :o :o :o не разбирам!!!!!
разбира се , че тези оси са кардинални , защото това са най-важните оси на хороскопа!!!!! и са в мутабелни знаци!!!!!!

П.П. Асц/Дсц , Мц/Иц са кардинални оси за всяка натална карта!
« Последна редакция: Август 15, 2010, 08:08:26 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #345 -: Август 15, 2010, 08:06:49 pm »

Виж сега, нямам нужда от толкова обяснения. Аз говорех за мои транзити, не за композит. Както и да е. Много ти благодаря за лекцията.  ;D

Не те разбирам ;D ;D ;D , хем водиш диалог с мен , хем ме бъзикаш , а и на всичкото отгоре усещам , че поставяш под съмнение знанията ми и разсъжденичта ми! ми за каква астрология говориме след като на обрата на възлите говориш за възврат! и не ми казвай какво да пиша и колко! Видно е , че се заяждаш! СКАРЛЕТ НЯМАМ БЛОГ , НЕ НАБИРАМ КЛИЕНТИ ОТ ТУК , НЕ СЪМ ПРОФЕСИОНАЛЕН АСТРОЛОГ И АКО ПРАВЯ ПРОГНОЗИ ЗА ПАРИ , ТО КЛИЕНТИТЕ МИ НЕ СА В ТОЗИ САЙТ! ТАКА ,ЧЕ НЯМА ДА ТИ ДРЪПНА КЛИЕНТ , НЕ СЕ ПРИТИСНЯВАЙ! НО И НЕ ПОДЛАГАЙ ЗНАНИЯТА И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ МИ ПОД СЪМНЕНИЕ! НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ИЗПЪКВАШ ЗА МОЯ СМЕТКА , АКО СЪМ СГРЕШИЛА ,АЗ ВИНАГИ ПРИЗНАВАМ ,АКО СЕ СЪМНЯВАМ И НЕ ЗНАМ ПИТАМ , НО ЕЛЕМЕНТАРИЗМА НЕ МИ Е ПРИСЪЩ! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #346 -: Август 15, 2010, 08:09:57 pm »

В  :blink:темата за композити и дискусия за това ти говориш за твойте транзити ,ни в клин ,ни в ръкав!

*

Divna

« Отговор #347 -: Август 15, 2010, 08:23:01 pm »
САСС, стелиумът в Рак показва, че сте една уязвима двойка на външни влияния. Ком. Слънце в Рак е много чувствително в една композитна карта. Иначе по дом е поставено силно (2ри комп. дом). Като цяло имате доста планети в ъглови домове, което е много важно за една композитна карта. Тр. Плутон в момента е в 7ми композитен дом. Това е дома на външните влияния, т.е. това как ви възприемат останалите и какви проблеми може да имате от външния свят. Явно от вън ви се "помага" много, за да се разклатят вътрешните устои. Вече споменах, че комп. Слънце в Рак е податливо на външни влияния. То трудно се бори, често се отказва бързо от борбата, чувства се безсилно. А именно то е ядрото на двойката и трябва да е силно и устойчиво, за да се запази връзката, за да бъде тя здрава. Слънце е в квадратура със Сатурн и Плутон, което още повече утежнява положението. Трудно се извършват трансформациите. Има доста драма, страх, чувство на несигурност... Ако през тежките периоди на съвместното съжителство съумеете да бъдете единни, да не се влияете от обкръжението ви, ако не спирате да вярвате в любовта, която съществува между вас (Венера е управителя на 5 дом, намира се в 1ви и прави много хубави аспекти със Слънце, Марс и Луна), то всичко тогава ще е наред. Композитна Луна е поставена много добре. Тя е в дома на разцвета на връзката и има подкрепата на Сатурн (продължителност на връзката и емоционална издръжливост). Бъдете единни и не спирайте да се обичате! - това казва вашия композит, това е призивът към вас.
Желая ви късмет!

*

Asol

• 4140
« Отговор #348 -: Август 15, 2010, 08:31:15 pm »
Марая, понякога не трябва да изказваме категорично мнение. Така мисля поне аз. Все пак това може да повлияе на човека отсреща. Ако е от хората, които се влияят от авторитети или от хора с познания, като нищо може да го вземе едно към едно. Даже и наталните карти да се видят, пак трябва да се действа внимателно с рече и това ще е.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #349 -: Август 15, 2010, 08:33:21 pm »

Не те разбирам ;D ;D ;D , хем водиш диалог с мен , хем ме бъзикаш , а и на всичкото отгоре усещам , че поставяш под съмнение знанията ми и разсъжденичта ми! ми за каква астрология говориме след като на обрата на възлите говориш за възврат! и не ми казвай какво да пиша и колко! Видно е , че се заяждаш! СКАРЛЕТ НЯМАМ БЛОГ , НЕ НАБИРАМ КЛИЕНТИ ОТ ТУК , НЕ СЪМ ПРОФЕСИОНАЛЕН АСТРОЛОГ И АКО ПРАВЯ ПРОГНОЗИ ЗА ПАРИ , ТО КЛИЕНТИТЕ МИ НЕ СА В ТОЗИ САЙТ! ТАКА ,ЧЕ НЯМА ДА ТИ ДРЪПНА КЛИЕНТ , НЕ СЕ ПРИТИСНЯВАЙ! НО И НЕ ПОДЛАГАЙ ЗНАНИЯТА И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ МИ ПОД СЪМНЕНИЕ! НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ИЗПЪКВАШ ЗА МОЯ СМЕТКА , АКО СЪМ СГРЕШИЛА ,АЗ ВИНАГИ ПРИЗНАВАМ ,АКО СЕ СЪМНЯВАМ И НЕ ЗНАМ ПИТАМ , НО ЕЛЕМЕНТАРИЗМА НЕ МИ Е ПРИСЪЩ! :blink:

Не се заяждам, що го възприемаш така? Я си пусни малко по-силно климатето......че пак се започват безпредметни спорове....за какъв елементаризъм говориш???? Отвреме навреме правиш неадекватни забележки. Колкото до това кое как си наричам, е мой проблем. На теб какъв ти е проблема с твоите знания.....и кога съм ги подлагала на съмнение....да не пиеш уиски самичка, аааа? Кво си се спекла и всичко възприемаш като заяждане....няма да пиша повече по темата, щом ти е неприятно. Дай си ми куклите, на ти си парцалите...клиентите, дрън, дрън....кво общо има всичко това....направо ме хвърляш в оркестъра.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #350 -: Август 15, 2010, 08:36:29 pm »

Не се заяждам, що го възприемаш така? Я си пусни малко по-силно климатето......че пак се започват безпредметни спорове....за какъв елементаризъм говориш???? Отвреме навреме правиш неадекватни забележки. Колкото до това кое как си наричам, е мой проблем. На теб какъв ти е проблема с твоите знания.....и кога съм ги подлагала на съмнение....да не пиеш уиски самичка, аааа? Кво си се спекла и всичко възприемаш като заяждане....няма да пиша повече по темата, щом ти е неприятно. Дай си ми куклите, на ти си парцалите...клиентите, дрън, дрън....кво общо има всичко това....направо ме хвърляш в оркестъра.  :rolleyes:

Даааа , вярно на МОХИТО СМЕ  ;D ;D ,ама не съм сама имаш специални поздрави от СИНУХЕ , преди малко се прибра с дъщеря ми от плаж! ;D ;D
а ,че се заяждаш и ме апострофираш и с повод и без повод вече и слепите го виждат!!!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #351 -: Август 15, 2010, 08:39:03 pm »
Марая, понякога не трябва да изказваме категорично мнение. Така мисля поне аз. Все пак това може да повлияе на човека отсреща. Ако е от хората, които се влияят от авторитети или от хора с познания, като нищо може да го вземе едно към едно. Даже и наталните карти да се видят, пак трябва да се действа внимателно с рече и това ще е.  :blink:
 Не понякога, а никога не трябва да изказваме категорично мнение. Аз си спомням един такъв случай с наш лекар преди 20-на години и никога не мога да го забравя. Бил ходил при някакъв астролог, който му казал, че ще се разведе и дори кога. Минало време и той се развел...и като ме срещна един ми се оплака, че така му е повлиял на вижданията и психиката, че на практика не му е дал възможност за никакъв компромис и избор. За което той много съжаляваше, че го е послушал.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #352 -: Август 15, 2010, 08:41:19 pm »

Даааа , вярно на МОХИТО СМЕ  ;D ;D ,ама не съм сама имаш специални поздрави от СИНУХЕ , преди малко се прибра с дъщеря ми от плаж! ;D ;D
а ,че се заяждаш и ме апострофираш и с повод и без повод вече и слепите го виждат!!!

Благодаря на Синухе за поздравите! А "слепите" виждат, споко. Игнорирай ми мненията от опцийката в профила си и няма да те дразни присъствието ми.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #353 -: Август 15, 2010, 08:42:50 pm »
Асц/Дсц , Мц/Иц са кардинални оси за всяка натална карта!

Така е.

ПП. И пак ли почнахте, не ви ли омръзна?  ;D Мен в тая жега ме мързи и да пиша.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #354 -: Август 15, 2010, 08:47:07 pm »
САСС, стелиумът в Рак показва, че сте една уязвима двойка на външни влияния. Ком. Слънце в Рак е много чувствително в една композитна карта. Иначе по дом е поставено силно (2ри комп. дом). Като цяло имате доста планети в ъглови домове, което е много важно за една композитна карта. Тр. Плутон в момента е в 7ми композитен дом. Това е дома на външните влияния, т.е. това как ви възприемат останалите и какви проблеми може да имате от външния свят. Явно от вън ви се "помага" много, за да се разклатят вътрешните устои. Вече споменах, че комп. Слънце в Рак е податливо на външни влияния. То трудно се бори, често се отказва бързо от борбата, чувства се безсилно. А именно то е ядрото на двойката и трябва да е силно и устойчиво, за да се запази връзката, за да бъде тя здрава. Слънце е в квадратура със Сатурн и Плутон, което още повече утежнява положението. Трудно се извършват трансформациите. Има доста драма, страх, чувство на несигурност... Ако през тежките периоди на съвместното съжителство съумеете да бъдете единни, да не се влияете от обкръжението ви, ако не спирате да вярвате в любовта, която съществува между вас (Венера е управителя на 5 дом, намира се в 1ви и прави много хубави аспекти със Слънце, Марс и Луна), то всичко тогава ще е наред. Композитна Луна е поставена много добре. Тя е в дома на разцвета на връзката и има подкрепата на Сатурн (продължителност на връзката и емоционална издръжливост). Бъдете единни и не спирайте да се обичате! - това казва вашия композит, това е призивът към вас.
Желая ви късмет!
Благодаря ти,Divna.Нямаш идея колко успокояващо и надъхващо ми подейства написаното.Значи имам невероятни проблеми създадени от майката на мъжа ми,миналата година по това време горе долу забременях,стана непланирано и изненадващо но се зарадвахме много,след което моя мъж започна да ме убеждава че всичко ще е наред,нищо няма да ни липсва и т.н. става дума наи-вече за апартамента в който той живее е техните,беше ми обещано че до няколко месеца техните ще се преместят някъде,защото и без това този апартамент бил за него при положение че на брат му също е даден апартамент,да но след като вече бях 5-6 месец бременна осъзнах че никой не прави дори планове да се търси каде да се премества и т.н. след което почнаха мойте ядове,изкарах цялата си бременност в моя дом,от два месеца пак съм си вкъщи,там не се издържа,майка му вече е наи-омразния ми човек,ние с него никога не се бяхме карали,тя ми унищожи отношенията с него.вкара ме в още по-тежка следродилна депресия,дават всичко за детето на брат му,а на него не му пука.Това е,те ме сусипаха и естествено аз съм виновната  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #355 -: Август 15, 2010, 08:47:39 pm »

Асол ,аз знам , че моя изказ е трън в очите на много от Вас! Аз съм Ви приела такива каквито сте и на никой от Вас не съм вменила начин на изказ или поведение! Това е моя стил и ако на някой не му харесва ,не ме чете и не комуникира с мен! Това е изконно право на всеки! Човек трудно може да бъде променен , аз нямам нищо във Везни и при мен колебанията липсват , а Везни са 11-ти дом , а  упр. 11-ти е Венера - анаретна в козирог! За мен черното е черно и бялото е бяло , а спектъра от цветове също има имена! Просто , след опита и уроците на тежкарите , след многото карти и дълбаене , аз знам , че Плутон е планета на раждането и смъртта и , че при нея нещата са невъзвратими! Тук има процес и този процес е край и начало! така виждам нещата и така ги споделям!!!! Това съм аз ,това е моя стил и пак повтарям ,на който не му харесвам ,да не ме чете!

*

Марая

• 28287
« Отговор #356 -: Август 15, 2010, 08:52:33 pm »

Благодаря на Синухе за поздравите! А "слепите" виждат, споко. Игнорирай ми мненията от опцийката в профила си и няма да те дразни присъствието ми.

Ей сега ще го направя! ;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #357 -: Август 15, 2010, 08:57:23 pm »
Щом за вас е толкова важна терминологията (по въпроса за обратния възврат на възлите  ;D), се сетих за един друг бисер от астроложка - "планети до септенера". Значи до септенера са едни, в септенера си менят пола, а след септенера са като преродени, изцяло трансформирани излизат от него.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #358 -: Август 15, 2010, 08:59:48 pm »
Не става дума за тръни ;D, а за други хора. Казвам го с най-добри намерения. Не става дума нито за мен, нито за теб, нито за който и да е. Търсиш личен елемент, където го няма. За какво би трябвало да ми пречи твоето отношение спрямо нещо си ? :o Такъв човек съм, казвам го с идеята че моето или твоето мнение си е чисто и просто едно субективно мнение. Само това и не бива да го даваме като последна инстанция, защото може и да навредим на отсрещния човек.

*

Asol

• 4140
« Отговор #359 -: Август 15, 2010, 09:01:47 pm »
Щом за вас е толкова важна терминологията (по въпроса за обратния възврат на възлите  ;D), се сетих за един друг бисер от астроложка - "планети до септенера". Значи до септенера са едни, в септенера си менят пола, а след септенера са като преродени, изцяло трансформирани излизат от него.  ;D

Абе това съм го чела някъде фИциално   :unsure: ;D Не знаех че е бисер, мислех че така се казва  :-[ :rolleyes: ;D